reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Newfie, super wieści, oby tym razem Wam się udało, trzymam kciuki. Ja w tym m-cu też mam wyjątkowo piękny śluzik i jest go dużo, aż jestem w szoku. A choroba coś nie chce odpuścić, faszeruje się czym tylko mogę aby jutro być w dobrej formie.

Wanilia_sky wracaj jak najszybciej do zdrowia. Tylko uważaj co bierzesz, bo fasolka może już się rozwijać w tobie.
Newfie no to heblowanko i czekamy na efekty

No właśnie, trochę się boję tych lekarstw, bo może moja fasolka już jest ze mną:sorry2:
Biorę jak na razie rutinoscorbin i zastanawiam się nad polopiryną, myślisz, że mogłabym? Robię sobie różne mikstury z duzą zawartością wit. C

Wanilia_sky na BB i na 28 dni chyba też jest lista leków bezpiecznych i niebezpiecznych w ciąży. Wpisz w wyszukiwarkę lekarstwa a ciąża to powinno ci się trochę tego wyświetlić. Ja ze swojej strony polecam głównie czosnek, a jeszcze lepiej napój z cytryny, miodu i czosnku

Wanilia_sky na BB i na 28 dni chyba też jest lista leków bezpiecznych i niebezpiecznych w ciąży. Wpisz w wyszukiwarkę lekarstwa a ciąża to powinno ci się trochę tego wyświetlić. Ja ze swojej strony polecam głównie czosnek, a jeszcze lepiej napój z cytryny, miodu i czosnku

wanilia_sky Dorota ma racje...ja uwzględniam tylko naturalne sposoby (no chyba,ze tak dobrze by mnie wzielo):-) (tylko raz w życiu miałam antybiotyk w wieku 6 lat) Jak byłam ostatnio u lekarza to zapytał gdzie sie uchowałam z taka czystą kartą:-) Jem cytrynki-uwielbiam je dosłownie! Wcinam bez cukru...mmmniamm...polecam. A co do czosnku to pomimo zapachu tez daje rade-w koncu moze tutaj chodzic tez o zdrowie kruszynki.
Kiedy takie przeziębienie nie odpuszcza trzeba wybrac się koniecznie do lekarza:tak:wanilia_sky życze zdrowka i udanego wypoczynku:-):tak:

Dorota, Majeczka dzięki za odpowiedź. Zrezygnowałam z tej polopiryny.I będę leczyć się naturalnie.
Właśnie wróciłam z synkiem od lekarza, nie dośc, że jest alergikiem to jeszcze dopadł go wirus i strasznie sie dusi, ale zaaplikowałam całą serię lekarstw i czekam na poprawę.

Ja polecam mleko z miodem i czosnkiem na noc. Podobno dodają jeszcze surowe jajko do tego , ale przyznam się, że nie próbowałam i nie mam zamiaru. Fe.

reklama
Do góry