reklama
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
No ja wczoraj wymęczyłam mężulka, więc dzisiaj daję mu odpocząć, co by żołnierzyki nabrały mocy, hehe
W/g testów owulki jeszcze nie miałam i zaczynam sie tym martwić, bo w/g moich obliczeń powinna już być, ale sluzu płodnego póki co tez nie mam. Już się zastanawiam czy w ogóle mam te dni płodne
W/g testów owulki jeszcze nie miałam i zaczynam sie tym martwić, bo w/g moich obliczeń powinna już być, ale sluzu płodnego póki co tez nie mam. Już się zastanawiam czy w ogóle mam te dni płodne
Altoids tu masz linka i mozesz zrobic taki sobie suwaczek np. slubny, odliczajacy urlop, wakacje rocznice slubu.
Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www
Tylko najpierw sie trzeba zalogowac, wszystko masz tam opisane co i jak.
Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www
Tylko najpierw sie trzeba zalogowac, wszystko masz tam opisane co i jak.
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
właśnie w tym m-cu nie mierzyłam bo termometr się zbił. Dziś zakupiłam sobie więc od jutra zacznę mierzyć, ale nie wiem czy jest sens
Wanilia Sky sprobowac zawsze mozna, nic Cie to nie kosztuje. Mniej wiecej znasz swoje cialo, ja na twoim miejcu bym mierzyla. Jeszcze bym sobie szyjke wymacala....hahaha...... tak dla pewnosci.
Dorotko, ale Ci zazdroszcze tych przyjemnosci....hihihi......
Dorotko, ale Ci zazdroszcze tych przyjemnosci....hihihi......
reklama