reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Altoids przykro mi. Widać ostatnio za słabo nakopałaś jej w tyłek hehe. To teraz się napraw żeby już nie zajrzała do ciebie za szybko

reklama
A tak wogole to co slychowac u naszych ciezaroweczek???

Ewcia wiesz co.... zadziwia mnie zmiana nastrojow u mnie... Eh teraz to juz tylko czekam na @... Moze jednak obejdzie sie bez tabletek...

No czas najwyższy żeby się pojawiła, a wtedy... oj będzie się u was dziać hehe

Mufcia, Madigirl i wszytskie kochane- dziekuje, ze mnie tak podtrzymujecie na duchu, ale niestety dzis @ zawitala rano:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, temka spadla, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i czuje sie paskudnie....czemu ta malpa przyszla, przeciez tak ja odganialam....najgorsze ze M tez w zlym nastroju przez to, malo mowi i jest jakis inny od wczoraj...Normalnie zyc sie mi sie nie chce kiedy @ przychodzi :no::no::no:
nie poddawaj sie i glowa do gory,,,mysl juz o next starankach,,,,zatem sama przyjemnisc...:tak:

Ewcia juz mi przeszlo... Wlasnie z mezem ogladamy jakies smieszne filmiki na internecie... Hehe... Czekoladka pomogla...:-DTzn ze pewnie @ przyjdzie niedlugo...
super,ze przeszlo...

A tak wogole to co slychowac u naszych ciezaroweczek???

Ewcia wiesz co.... zadziwia mnie zmiana nastrojow u mnie... Eh teraz to juz tylko czekam na @... Moze jednak obejdzie sie bez tabletek...
no i super,,,

Altoids przykro mi. Widać ostatnio za słabo nakopałaś jej w tyłek hehe. To teraz się napraw żeby już nie zajrzała do ciebie za szybko
hehe doklandie za malo nakopane,,,musimyw spolnie je wszytskie stad wykopac,hehe

;-) Czesc dziewczynki :-D

:tak: Altoids bardzo mi przykro, ze @ przyszla. Ale pomysl sobie, ze szybko sobie pojdzie i zaczniesz staranka na nowo. Badz dobrej mysli i sie nie poddawaj, wszystkie jestesmy razem z Toba. Wiem ze ktoregos dnia, powiesz nam ze wkoncu masz II cudowne na tescie.:tak:
:-D Artemida ja farbowalam wlosy w 8 tyg ciazy, jeszcze nie wiedzialam o niej i nic mi sie nie stalo. Moja kolezanka cala ciaze farbowala wlosy na czarno, co 2 miesiace i tez wszystko bylo ok.:cool2:
;-) Newifie co do solarium wiec tak, chodzisz raz w tyg wiec po owulacji skorzystasz z solarki 2-3 razy, pewnie 10-15 minut mysle ,ze Ci to nie zaszkodzi i fasolce. Duzo kobiet nie wiedzac o ciazy chodzi na solarium, silownie czy basen.
:-D Dorotko trzymam kciuki za fasolke.
:tak:Ewciu udanego urlopu, oj tam sie uda zajsc w ciaze.
:-)Madigirl pozdrawiam i trzymam kciuki.

Wszystkim zycze milego wieczorku

Ja jestem, ale nie wiem co mam pisac. spalam jakies 2 godziny,bo tak mi sie spac zachcialo. lTemperatura jest nadal 36.9. choc rano byla mniejsza- moze ja jestem chora, chociaz zadnych objawow nie mam. Piersi mam ciezkie, no ale tez i @ powolutku sie rozpedza....

Mysle ze za pare dni dojde do siebie i znow wielkie strarnaka sie zaczna.Oj w tym miesiacu to ja pokaze tej @, skopie jej tylek, tak jak zalecacie.lepiej niech sie nie zbliza.

A reszta dziewczyn- tak, tak, bardzo mocno sie chyba staraja- godzina 22 w Polsce wiec akurat czas dobry na staranka, kiedy dzieci juz spia.....hihi. aby tylko pozniej byl wysyp fasolek....

reklama
Beatko
A pewno ze tak, jeszcze jak....no i wlasnie dlatego za niedlugo ostro zabieram sie do tej przyjemnej pracy....Zobacz jak dziewczyny sie staraja- zapomnialy o calym swiecie.....

Do góry