reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Altoids - trzymam kciuki. Póki @ nie przyszła cały czas jest wredota. Ja też miałam typowe objawy @ tyle że znacznie wcześniej niż normalnie i nie dało mi to do myślenia. A potem się okazało że to był ból brzucha na fasolkę a nie na @

reklama
Tak teraz w s umie stwierdzilam ze to chyba jednak bedzie @... Moj maz robi porzadki u siebie w szafie... Ja chce cos napisac sensownego, poczytac wasze posciki... A on ciagle mnie zagaduje... Czy ten sweter wyrzucic... Czy to bluza nie ejst juz zamala... Czy te spodnie nie sa zabardzo pogniecione.... Grrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:... A mnie to strasznie denerwuje.... Jakbym mogla to zakleilabym mu buzie jaks tasma.... Grrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....
To chyba bedzie @....

Dorotko widze zmiany w awatarku,,śliczny jest...podoba mi sie,,,,

Dziewcyzny zawsze jest szansa poki @ nie ma,,dlatego trzymam kciuki,aby wogole do was nie trafila,,no moze za jakies poltora rokuuu:tak:;-);-)głowa do góry,,bedzie oki...

madgirl widze humorek nie jest the best,,,daj na luzik,,i nie wyzywaj sie na mezulku,,,,chociaz nie powiem nieraz im sie nalezy,hihi.....glowa do gory,,nie nerwuj sie,,a wogole to zmiana nastroju,rozdraznienie hmmm,,ciekawe na co to?? czekamy :-)

Mufcia, Madigirl i wszytskie kochane- dziekuje, ze mnie tak podtrzymujecie na duchu, ale niestety dzis @ zawitala rano:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, temka spadla, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i czuje sie paskudnie....czemu ta malpa przyszla, przeciez tak ja odganialam....najgorsze ze M tez w zlym nastroju przez to, malo mowi i jest jakis inny od wczoraj...Normalnie zyc sie mi sie nie chce kiedy @ przychodzi :no::no::no:

Tak teraz w s umie stwierdzilam ze to chyba jednak bedzie @... Moj maz robi porzadki u siebie w szafie... Ja chce cos napisac sensownego, poczytac wasze posciki... A on ciagle mnie zagaduje... Czy ten sweter wyrzucic... Czy to bluza nie ejst juz zamala... Czy te spodnie nie sa zabardzo pogniecione.... Grrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:... A mnie to strasznie denerwuje.... Jakbym mogla to zakleilabym mu buzie jaks tasma.... Grrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....
To chyba bedzie @....

Madigirl- chyba idzie do Ciebie @, bo rozdrazniona jestes na maxa. ja sie ciesze jak do Ciebie zawita 2-bo zaczniesz wtedy staranka na calego. trzymam kciuki zeby to byla wlasnie @....

Mufcia- ale sie ciesze ze wszystko u Ciebie dobrze i fasolka tak ladnie sie rozwija. dobrze ze do nas zagladasz - bo dla nas jestes inspiracja, tak jak Puchatka i wiele innych dziewczyn. mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze. Odpoczywaj jak najwiecej.

U mnie cholera dol, brzuch mnie pobolewal na @ juz od tygodnia, ale mialam nadzieje ze to nie bedzie @, no niestety przyszla.... mam nadzieje ze za pare dni odzyskam sily do walki i nadzieje.... Dziekuje Ci za slowa pocieszenia. Buziaki

Altoids nie lam sie Slonce... poczekaj az Aga 1108 zacznie wysylac fluidki... Do jej fluidkow dolacza napewno Puchatka, Sylcia 31, Mufka, Idarnowska, Mamusiasynusia... To juz wtedy bedziemy fasolkowac jedna po drugiej!!!! Fasolki sie pojawia jak grzybki po deszczu... DZIEWCZYNKI GLOWA DO GORY!!!!!!

altoids, przykro mi, że wstręciucha przyszła do ciebie. Ale musisz być dobrej mysli, przed tobą nastepne starania. Wiem, łatwo się mówi gorzej z wykonaniem.

reklama
Do góry