reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć, Dziewczyny! Zazdroszczę Wam że macie tyle czasu żeby móc tu zaglądać tak często :-D Ja nie mam takiego luksusu, praca wymaga :baffled:
ALe muszę Wam powiedzieć, że wczoraj przyleciały do mnie testy owu (i ciążowe za jednym zamachem) więc będę działać z nimi za kilka dni... Mierzę też tempkę od siedmiu dni i odchył mam 0,1 stopnia, prawie identyczne odczyty, zobaczymy czy coś się zacznie koło teoretycznej owu zmieniać... Grzecznie też biorę folik i wiesiołka :tak:
A dziś rano wchodząc do pracy spotkałam koleżankę (nie bliską, która nic nie wie o moich starankach), a ona mi mówi, że śniło jej się dzisiaj że jestem w ciąży :szok: ;-) Czyżby jakiś malutki znak ?..

pozdrawiam Was ciepło

reklama
Dzień doberek:-):-)

Na zamkniętym kobitki juz wiedzią , zatem i tu się pochwalę:zawstydzona/y:....wczoraj zrobiłam dwa testy, jeden w południe, drugi wieczorem.....oby dwa pokazały dwie, piekne, grube II:tak::tak::tak::-):-):-).

Miłego dnia wszystkim życzę:-)

Brawo!!!!!!! Brawo!!!!!!!!!!!!! Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

I wszystkiego dobrego!

A teraz poproszę fluidki dla reszty!

Czesc laseczki

Aga moje gratulacje.

1758.jpg

Aga, ogromne gratulacje:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Widzę, że coraz więcej dziewczyn nam zachodzi w ciążę. Ślicznie ten rok się zaczyna, teraz kolej na następne:tak:

Cześć, Dziewczyny! Zazdroszczę Wam że macie tyle czasu żeby móc tu zaglądać tak często :-D Ja nie mam takiego luksusu, praca wymaga :baffled:
ALe muszę Wam powiedzieć, że wczoraj przyleciały do mnie testy owu (i ciążowe za jednym zamachem) więc będę działać z nimi za kilka dni... Mierzę też tempkę od siedmiu dni i odchył mam 0,1 stopnia, prawie identyczne odczyty, zobaczymy czy coś się zacznie koło teoretycznej owu zmieniać... Grzecznie też biorę folik i wiesiołka :tak:
A dziś rano wchodząc do pracy spotkałam koleżankę (nie bliską, która nic nie wie o moich starankach), a ona mi mówi, że śniło jej się dzisiaj że jestem w ciąży :szok: ;-) Czyżby jakiś malutki znak ?..

pozdrawiam Was ciepło

Testuj, testuj ;-). A co do snu koleżanki może proroczy :-p?

Przesyłam wam wszystkim buziaczka :-)

Aga- cudowna nowina, gratulacje, naprawde pieknie rozpoczelas ten Nowy Rok.... wszytskiego najlepszego przyszla mamusiu!!!!!

Pisze do was jeszcze raz, bo mi smutno. Rano tempka byla 37, wczoraj caly dzien 37,1- nakrecilam sie i rano zrobilam sobie test i wyszla gruba krech, ale jak zwykle tylko jedna. :-(Ide sie wyplakac, potem jeszcze zajrze do Was, kochane...

Altoids, kochana nie załamuj się jeszcze, póki @ nie ma, jest jeszcze nadzieja
.
A jesteś już po terminie spodziewanej @ czy przed

reklama
Pisze do was jeszcze raz, bo mi smutno. Rano tempka byla 37, wczoraj caly dzien 37,1- nakrecilam sie i rano zrobilam sobie test i wyszla gruba krech, ale jak zwykle tylko jedna. :-(Ide sie wyplakac, potem jeszcze zajrze do Was, kochane...

Jeszcze nic nie przesądzone skarbie. Popłacz sobie. Jeśli jednak @ przyjdzie to skop jej tyłek :wściekła/y:

Do góry