reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Altoids, kochana nie załamuj się jeszcze, póki @ nie ma, jest jeszcze nadzieja
.
A jesteś już po terminie spodziewanej @ czy przed

jestem w 23 dniu cyklu, a okres powinnam miec za 2-3 dni, i brzuch mnie juz boli od kilku dni na okres, tylko tempka 37...i dlatego to mnie jakos tak nastawilo ze moze jednak i postanowilam sprawdzic. Dzis w nocy spac nie moglam... rano zmierzylam tempke 37, wiec zrobilam test, jak M poszedl do pracy no i dupa wielka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Patrzylam na ten test chyba z 20 minut z nadzieja z moze jednak jakas chudzienka druga kreseczka sie pojawi, ale niestety nie pojawila sie...
teraz jestem w pracy i zla jak osa na caly swiat, lepiej zeby dzis nikt nic ode mnie nie chcial....
Jak dobrze ze Was mam....

reklama
Altoids test zrobiłaś za wcześnie, lepiej poczekać, i zrobić dzień, dwa po spodziewanej @.Ja tak miałam z Olką w ciąży pierwszy test, przed @ wyszedł negatywny, następny kilka dni później bardzo pozytywny, więc póki wredota nie przyszła jest szansa.Tulam cię mocno.

Altoids za wcześnie. Pospieszyłaś się z tym testem. Poczekaj, jeśli @ nie przyjdzie to powtórz test ale najszybciej dwa dni po terminie

Nie będę się już powtarzać, ale zgadzam się z dziewczynami;-)

Kochana, więc teraz naprawdę głowa do góry, jeszcze nie wszystko przesądzone, póki @ nie ma.

czesc Kochane- ja sie wlasnie obudzilam. Zwolnilam sie dzis wczesniej z pracy, pod pozorem wysokiej goraczki i biegunki. Po prostu nie chcialo mi sie tam siedziec.
Przyszlam do domu, poplakalam, i zasnelam z tego wszytskiego.
macie racje, za szybko zrobilam test, powinnam poczekac jeszcze kilka dni, ale na opakowaniu bylo napisane ze wykrywa ciaze 5 dni przed spodziewana miesiaczka, wiec pomyslaalm ze sprobuje.
No nic teraz juz przynajmniem wiem, choc moja tempka jest nadal 37.2,

a powedzcie mi dziewczyny z wlasnego dosiwadczenia, czy jak na tych testach pisza ze wykrywa 8 dniowa ciaze to jest to prawda czy po prostu oni tak pisza?

Ewcia- ale Mati nam wszystkim kibicuje ladnie- juz druga porcja zielonych ludkow. Ucaluj swoje szczescie.

AGA- jak samopoczucie? napisz nam wiecej, bo takie cudowne nowinki milo posluchac. Chyba czujesz sie teraz najszczesliwsza na swiecie-;-),,,,
Buziaki dla Ciebie to znaczy juz dla WAS

altoids, w/g mnie, to że pisze iż test wykrywa 6 dniową ciążę to jest nieprawda, taki chwyt marketingowy;-)
Ale fajnie, że u ciebie już lepiej, czasami trzeba się wypłakać, aby mieć siły do dalszej walki. W końcu czego my kobiety nie wytrzymamy:-D

reklama
Altoids z tymi testami jest różnie, ale z reguły jest to chwyt marketingowy, no i wydajesz więcej kasy na testy więc dla nich zarobek.Ale najlepiej zrobić go nawcześniej w dniu spodziewanej małpy, a najlepiej dzień dwa później.:tak:

Do góry