reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Ataata w sumie to tak zaskoczylas mnie ta wiadomoscia ze mialm Cie jeszcze zapytac o wyniki badan, o Twojego lokatora i zapomnialam...
A jak zareagowal Twoj facet na taka infomacje?

NieSamowita strasznie mi przykro. Trzymaj sie mocno!!! Wiem ze to trudne ale inaczej nie jestem Ci w stanie pomoc... tylko slowa otuchy...

Puchatko papierochy już odstawione, kazałam mojemu schować to wszystko przedemną, ma zakaz palenia w pokoju i kuchni, jedynie korytarz:laugh2: Właśnie zaczynam walkę z rakiem i głodem nikotynowym:sick: :baffled: Jest ciężko:sick:

mufka to ciesze sie że moja wiadomość poprawiłą Ci chumorek ;-)

wagnies mój facet cieszy sie jak dziecko:laugh2: cały zcas sie uśmiecha, to raczej ja łapie czasem dołek, że jak to będzie, jak sobie poradzimy itp. ale on tzryma sie dzielnie i podnosi mnie na duchu.
Badania... dopiero jutro jade do Krakowa... wiec w przyszłym tyg coś będe wiedzież:tak:
Lokator.... a raczes stado lokatorów =nie myszek tylko szczurów:szok:
Bedziemy z nimi walczyć!!!

Prosze fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
łapac prosze, a za ręce już ciągne...;-) :laugh2:

P.s. hehehe 1000 post jest mój ;) od dawna na niego polowałam :p

Dziewczynki teraz któraś z was musi jakoś podtrzymać ten wątek, bo ja to raczej będe tu rzadko.... :( bo już nie jestem staraczka... Takze mnie sie udało go rozkręcić, a wy musicie go ładnie podtrzymać i nowe staraczki zwoływać ;)

Ide robieć obiad bo z tego wszystkiego jeszcze nic nie jadłam :/

Papa Kochane
Teraz czekam razem z Doticzką na was na grudniówkach...

Ataata oj to ja pierwsza.... juz lapie jeszcze na zapas troche do sloiczka sobie zlapie ;-)
A o lokatorach to pisalam ze to chyba szczur...
Tylko teraz pamietaj: zadnych petow, dobre zdrowe jedzonko i zadnych stresow!!!

Ataata super gratki dla ciebie no i oczywiście mężą,nob o bez niego nie dałoby rady,hehe

Ja z mężęmw maju spróbujemy po raz drugi,bo w marcu był pierwszy raz próbowanko no i nie wyszło,takżę teraz maj,maj,maj...

Pozdrawiam starające...

czytam wasze posty i az sie poryczalam.Babcie ukochane odchodza,ATAATA obwieszcza nam ze jest w ciazy.
Tak mi smutno z powodu Babc,sama nie moglam jechac na pogrzeb ukochanej,tej ktora oddala cala siebie dla mnie.
Zal mi ze ja jeszcze musze zostac w tym pokoju,i to niewiadomo jeszcze jak dlugo.
3macie sie dziewczynki cieplutko

dziewczynki a moze tak same dla siebie wpiszemy jak dlugo sie staramy??
My od lipca.Ale u nas to dluzsza historia.Moj maz musial przywrocic sprawnosc nasieniowodow.Mial operacje w PL 2 dni po slubie.Rybki byly badane we wrzesniu i podobno sa ok.Nie na 100% ale dzialaja ??
Mnie nawala prolaktyna,dzis mialam rezonans magnetyczny.Poza tym byla operowana dowcipnie kilka razy i........mam 2 szyjki macicy ehhhh i blehhh :baffled:

reklama
Do góry