reklama
E
Ewcia81
Gość
bierz bierz,,bo w tym roku to na pewno sie nam przydadza..MamusiaSynusia, Mufka- ale duzo fluidkow- ja tak jak Ewunia biore wszytskie kolory....mam nadzieje ze sie dobrze czujecie, i ze Wasze sliczne fasolinki slodko sobie rosna, sciskam was mocno...
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
E
Ewcia81
Gość
nono hihihihihiBeatko jutro ci powiem czy działa, bo na razie mam śluz zakłócony pozostałością nasienia więc nie wiem hehe
Puchatka
Majowe mamy'08
co wiesiołka to tak jak pisała Dorotka że tylko do owu bo wiesiołek może powodować skurcze macicy a by było źle dla fasolki co do skuteczności no to ja brałam trzy cykle zanim pojawiła się fasolka co do testów owu to podchodzę sceptycznie bo stosowałam przez chwilke ale jak dla mnie to mnie bardziej stresowały niz pomagały no i gdzieś się w człowieku myśl lęgnie że sokro testy pokazują owulke przytulanko było to musi byc fasolka i bardziej boli jak znowu nic więc jeśli już stosowac to spokojnie z dystansem i nie oczekiwać odrazu cudu
Puchatka
Majowe mamy'08
wiesiołek ma poprawiać śluz czy pomaga ja miałam poczucie że śliuzik jakiś taki obfitszy był a z drugiej strony to psychicznie dawało mi to poczucie że robię tyle ile moge
Puchatka
Majowe mamy'08
co do częstotliwości przytualanek to zalecane sa co drugi dzień dla wzmocnienia plemniczków ale ja szczerze przyznaje że mi się udało jak odpuściłam totalnie nastawiona na HSG i akurat w tamtym cyklu to przytulanek nie było za wiele
reklama