reklama
E
Ewcia81
Gość
no to super,,buziakiidzięki dziewczynki za miłe słowa i za kciuki;-) z Wami mi lepiej![]()
Dziewczyny, czy używacie testów owulacyjnych? Własnie je zamówiłam jak pisałam, ale nie jestem pewna jak je stosować... Nie widzę większych zmian w śluzie w całym cyklu... Cgyba zacznę też mierzyć temperaturę - jak ona się powinna zmieniać i kiedy najlepiej ją mierzyć? ![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Pozdrawiam Was ciepło, dobrze mieć gdzie zajrzeć![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Pozdrawiam Was ciepło, dobrze mieć gdzie zajrzeć
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dziewczyny, czy używacie testów owulacyjnych? Własnie je zamówiłam jak pisałam, ale nie jestem pewna jak je stosować... Nie widzę większych zmian w śluzie w całym cyklu... Cgyba zacznę też mierzyć temperaturę - jak ona się powinna zmieniać i kiedy najlepiej ją mierzyć?
Pozdrawiam Was ciepło, dobrze mieć gdzie zajrzeć![]()
Tempkę mierzy sie zawsze z rana, po minimum 3 godzinach snu, nie wstając z łóżka najpózniej do 8. 00 rano. Zawsze o tej samej godzinie. Najlepiej mierzyć waginalnie
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
A może być mierzona takim termometrem na podczerwień - bardzo doładny ale chyba tylko mierzy się nim na czole-skroni lub w uchu...
Nie wiem
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
Witajcie dziewczynki.
Nie było mnie troszke, ale już się poprawiam. Tak wogóle to zycze wam wszystkiego naj naj najlepszego w nowym roku i oczywiście ślicznych fasolinek i bobasków jescze w tym roku.
````````````````````````````````````````````````````
To zaległe fluidki - różowe i niebieskie - na chłopca i dziewczynke - tak więc łapcie, które chcecie. Tylko, że ja sama niewiem czy chłopiec czy dziewczynka rośnie w moim brzuszku.
Tak wogóle to nie zapeszając od trzech dni widze u siebie poprawe. Moje spacerki do kibelka ustają i mam nadzieje, że ustaną do końca. Senność mi się nasila i zastanawiam się jak ja wróce do pracy - oczywiście jeśli ginek mi pozwoli.
Nie moge doczekac się USG, które mam 10 stycznia, boje się troche, ale odganiam od siebie złe myśli.
Mufeczko daj szybko znac co tam słychac u ciebie po iwzycie. Tylko nie zamartwiaj się jeśli krwiaczek jescze będzie, bo one potrafią długo sę wchłaniać. Mi ginek powiedział, że mój jest duży i pewnie bedzie się wchłaniał najmniej 6 tygodni. W każdym razie na dzidzie to nie ma wpływu, więc się nie martw kochana.
Newfie ja też miałam kupić sobie testy owulacyjne, ale nie zdążyłam. U mnie to ginek najpierw sprawdzał kiedy mam owulacje tz. chodziła do niego na USG, aby okreslić kiedy to jest dokładnie i okazało się, że całkiem w innym terminie niż myślałam. Tak mi wszystko policzył, wymerzył i trafiliśmy, coprawda po 9 cyklach, ale w pierszym po jego kontrolach.Życze powodzenia. A testy to mój ginek tez polecał.
Nie było mnie troszke, ale już się poprawiam. Tak wogóle to zycze wam wszystkiego naj naj najlepszego w nowym roku i oczywiście ślicznych fasolinek i bobasków jescze w tym roku.
````````````````````````````````````````````````````Puchatka, Idarnowska, Sylcia31, Mamusiasynusia jak tam sie czuja nasze przyszle mamusie?? Dawno nie wysylalyscie fluidkow! A my staraczki bardzo tego potrzebujemy...! Teraz poprosze o podwojna dawke dla kazdej z nas...
To zaległe fluidki - różowe i niebieskie - na chłopca i dziewczynke - tak więc łapcie, które chcecie. Tylko, że ja sama niewiem czy chłopiec czy dziewczynka rośnie w moim brzuszku.
Tak wogóle to nie zapeszając od trzech dni widze u siebie poprawe. Moje spacerki do kibelka ustają i mam nadzieje, że ustaną do końca. Senność mi się nasila i zastanawiam się jak ja wróce do pracy - oczywiście jeśli ginek mi pozwoli.
Nie moge doczekac się USG, które mam 10 stycznia, boje się troche, ale odganiam od siebie złe myśli.
Mufeczko daj szybko znac co tam słychac u ciebie po iwzycie. Tylko nie zamartwiaj się jeśli krwiaczek jescze będzie, bo one potrafią długo sę wchłaniać. Mi ginek powiedział, że mój jest duży i pewnie bedzie się wchłaniał najmniej 6 tygodni. W każdym razie na dzidzie to nie ma wpływu, więc się nie martw kochana.
Newfie ja też miałam kupić sobie testy owulacyjne, ale nie zdążyłam. U mnie to ginek najpierw sprawdzał kiedy mam owulacje tz. chodziła do niego na USG, aby okreslić kiedy to jest dokładnie i okazało się, że całkiem w innym terminie niż myślałam. Tak mi wszystko policzył, wymerzył i trafiliśmy, coprawda po 9 cyklach, ale w pierszym po jego kontrolach.Życze powodzenia. A testy to mój ginek tez polecał.
E
Ewcia81
Gość
hellołka,,,ale sie obzarlam,zaraz pekne,,buuu
łakoma ja jestem,juz nie moglam,,ale oczy chcialy,a dupa nie,,no ale ja madra wcisnelam wsyztsko,hehe,,teraz mam normlanie w gardle,,blee...hehihii..ale dam arde...........a dupsko mi rosnie,ech
biore różowe..albo niebieskie,hehe sama nie wiem,biore wsyztskie....
USG super sprawa,,na pewno sliczna dzidiza juz u ciebie w brzuszku,,,bedziemyz toba wyczekiwac,,,,no i bedziemy na foty czekac...
łakoma ja jestem,juz nie moglam,,ale oczy chcialy,a dupa nie,,no ale ja madra wcisnelam wsyztsko,hehe,,teraz mam normlanie w gardle,,blee...hehihii..ale dam arde...........a dupsko mi rosnie,ech
no my tez tobie naj...Witajcie dziewczynki.
.
biore różowe..albo niebieskie,hehe sama nie wiem,biore wsyztskie....
USG super sprawa,,na pewno sliczna dzidiza juz u ciebie w brzuszku,,,bedziemyz toba wyczekiwac,,,,no i bedziemy na foty czekac...
reklama
betiinka
Lipcowe mamy'09
ja wciagam ten kolorek````````````````````````````````````````````````````
![Cool :cool2: :cool2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/cool2.gif)