reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hej dziewczynki

;-)Ewciu, ale walnelas posta....hihihi..... chyba maz w nocy niezle Cie wymeczyl....... hihihi...... Przywitalas sie i zaraz ucieklas...... hihihi.......:-)

Wszystkim zycze spełnienia marzeń w 2008 roku.

reklama
Witam Was kobietki w Nowym 2008 Roku

Ale piekne zyczenia mamy na naszym fotum- po porstu wszystkie sobie zyczymy fasolek- i to musi sie nam spelnic...Kochane ja tez zycze Nam wszystkim zdrowia. wytrwalosci w czkaniu i pogody ducha....Ja cziuje to ze ten rok wszystkim nam przyniesie szczescie!!!!

Witam Was Siostrzyczki w tym nowym 2008 roku!!!!
Ewcia81, Ataata, Dorota27, Altoids, Puchatka,Mamusiasynusia, Wanilia Sky, Idarnowska, Beata2710, Antiope, Sylcia31, Aga1108, Iwonka2006, Mufka, Ena, Majeczka02, Artemida, Loreta, Fifi, Elemiach, KasiaJ82 i wszystkie pozostale dziewczynki zycze Wam aby ten nowy roczek byl lepszy od poprzedniego... Z ostatnia kartka z kalendarza zerwijcie wszystkie zle nastroje, zapomnijcie o wszystkich nieudanych dniach, przekreslcie niewarte w pamieci chwile i wejdzcie w Nowy Rok jak w nowej sukni wchodzi sie na najwspanialszy bal swiata... SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

Dorota27 tak wiem, swinka ze mnie, ale postaram sie teraz nadrobic zaleglosci...

Ewcia81 mam nadzieje ze teraz juz bede z Wami przez caly czas... Naprawde zatesknilo mi sie za Wami...!!!

Ataata sliczne to Twoje malenstwo... Juz teraz widac ze Twoja Darusia bedzie miala powodzenie u chlopakow:tak:...

Altoids ja tez sie bardzo ciesze ze jestem z Wami!!!

Puchatka, Idarnowska, Sylcia31, Mamusiasynusia jak tam sie czuja nasze przyszle mamusie?? Dawno nie wysylalyscie fluidkow! A my staraczki bardzo tego potrzebujemy...! Teraz poprosze o podwojna dawke dla kazdej z nas:tak:...

Witjcie Dziewczyny w Nowym Roku! Ja też nam wszystkim życzę zafasolkowania... Wczoraj wróciłam z sylwestrowego wyjazdu w góry. Pozaglądam teraz tu do Was częściej :tak:
Ja dostałam @ w ostatnim dniu starego roku, co odczytuję jako dobrą wróżbę na nowy rok ... Biorę folik i zaczynam starania na poważnie ;-) Buduję dom, mam wplanie przeprowadzkę w wakacje, dobrze by było mieć już drugi dziecięcy pokój zagospodarowany :zawstydzona/y:
Miłego dnia Wam życzę!

I właśnie kupiłam na allegro testy owulacyjne, jeszcze zastanawiam się nad wiesiołkiem - czy któraś z Was wie dokładnie jak go stosować?

Newfie wiesiołek łyka się 3 razy dziennie po 2 tabletki :tak::tak::tak:.
Ja tak stosowałam i sie udało :-):-):-)

reklama
Witam dziewczyny w nowym roku. Przed nami cały rok na starania o fasolki, na pewno uda się każdej z nas, nie może być inaczej:tak:

Do góry