dzien dobry w niedzielkeee
My sami z Matem,bo tata na gielde pojechał,synek z kompikiem oglada baje,a ja na drugim na BB siedze-standard,hehe
kakwe pije i czytam co tam u was złociutkie,,
Jak tam zdróweczko wasze,jak humorki niedzielnie???
Witam Kochane Dziewczynki!!! Tak mi glupio ze sie tyle czasu nie odzywalam... Eh, ciezko mi jest teraz nadrobic wasze posciki... Obiecalam ze odpisze kazdej z osobna... Tylko nie badzcie zle Siostrzyczki... Chce nadrobic najpierw wasze posciki zeby byc na biezaco co u ktorej sie dzieje a potem naprawde odpisze kazdej z osobna...! Chlip, chlip... Mam nadzieje ze nie jestescie zle
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
... Caluje was wszytkie i do napisania....
no co ty,,siostrzyczko
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
:-),,my gniewac sie i to na ciebie!! no w zyciu,,jak bysmy mogly,,nam tez sie zdarza nie byc tutaj troszke,a potem nadrabiac,hee,,buziaki..
Kochane dziewczyny...piszę żeby życzyć wam powodzenia-mi sie nie udało...:-( dostałam @ wczoraj...podle się czułam...i chyba jeszcze trochę się tak czuję...straciłam na chwilę wolę walki...nie mogłam przestać płakać...chyba wiecie jak mogłam się czuć...
I cóż nadchodzi nowy rok starania...
Pozdrawiam...
majeczka nie zalamuj sie kochana,,trzeba podniesc glowe do gory i dalej probwac,na pewno sie uda,bOg nam da to szczescie wsyztskim,,takze nie zalamuj sie,,prosto glowa i potem po @ dod ziela,,,my tez juz tyle staranek,ale nie poddajemy sie,zadna z nas sie nie poddaje,,choc czasem smutno jest nam,,ale wtedy wchodizmy na BB i jest od razu lepiej i podnoszenie na duchu,,,pamietaj GŁOWA GO RÓRY!!!
dziewczyny - z tym stawaniem na glowie to jest doslownie tak ze zaraz "po" probuje zrobic cos na wzor gwiazdy- zeby zolnierzykom pomoc, a potem spie z pupa na poduszkach zeby byla wyzej- to strasznie niewygodne, ale czego sie nie robi dla fasolki....
hahah dobre,,slyszalam,ze tyłek trzeba wysoko,,albo lezec po stosunu,,zeby zołnierzyki nigdzie nie wyleciały i nie uciekły,,heee..