reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć Kochaniutkie
Ja na sekundusie puki malutka śpi.
Przedewszystkim dziękujemy za Gratulacje na grudniówkach... niestety tego watku nie nadrobie bo niedam rady. wybaczcie....

Jak pewne wiecie Darusia przyszła na świat 25. grudnia o 22.25
Urodziałam siłami natury, poród miałam koszmarny, tzn bóle koszmarne i wziełam ZZO na.... godzine przed końcem:-D
Jak kiedys opisze swój poród na Grudniówkach to dam wam znać, poczytacie sobie;-)

Oki zostawiam wam fotki malutkiej i jeszcze raz dziękuje za Gratulacje, to strasznie mile zobaczyc tyle ciepłych słów na Grudniówkach od was,,,, dziękujemy :-)

A oto moja mała złośnica Darusia...

Ataatus kochanie przepiekna ta Twoja Darusia. Gorace buziaki dla Was obydwu:-)

reklama
dzien dobry w niedzielkeee
My sami z Matem,bo tata na gielde pojechał,synek z kompikiem oglada baje,a ja na drugim na BB siedze-standard,hehe
kakwe pije i czytam co tam u was złociutkie,,

Jak tam zdróweczko wasze,jak humorki niedzielnie???

Witam Kochane Dziewczynki!!! Tak mi glupio ze sie tyle czasu nie odzywalam... Eh, ciezko mi jest teraz nadrobic wasze posciki... Obiecalam ze odpisze kazdej z osobna... Tylko nie badzcie zle Siostrzyczki... Chce nadrobic najpierw wasze posciki zeby byc na biezaco co u ktorej sie dzieje a potem naprawde odpisze kazdej z osobna...! Chlip, chlip... Mam nadzieje ze nie jestescie zle:zawstydzona/y:... Caluje was wszytkie i do napisania....
no co ty,,siostrzyczko:tak::-),,my gniewac sie i to na ciebie!! no w zyciu,,jak bysmy mogly,,nam tez sie zdarza nie byc tutaj troszke,a potem nadrabiac,hee,,buziaki..

Kochane dziewczyny...piszę żeby życzyć wam powodzenia-mi sie nie udało...:-( dostałam @ wczoraj...podle się czułam...i chyba jeszcze trochę się tak czuję...straciłam na chwilę wolę walki...nie mogłam przestać płakać...chyba wiecie jak mogłam się czuć...
I cóż nadchodzi nowy rok starania...
Pozdrawiam...
majeczka nie zalamuj sie kochana,,trzeba podniesc glowe do gory i dalej probwac,na pewno sie uda,bOg nam da to szczescie wsyztskim,,takze nie zalamuj sie,,prosto glowa i potem po @ dod ziela,,,my tez juz tyle staranek,ale nie poddajemy sie,zadna z nas sie nie poddaje,,choc czasem smutno jest nam,,ale wtedy wchodizmy na BB i jest od razu lepiej i podnoszenie na duchu,,,pamietaj GŁOWA GO RÓRY!!!

dziewczyny - z tym stawaniem na glowie to jest doslownie tak ze zaraz "po" probuje zrobic cos na wzor gwiazdy- zeby zolnierzykom pomoc, a potem spie z pupa na poduszkach zeby byla wyzej- to strasznie niewygodne, ale czego sie nie robi dla fasolki....
hahah dobre,,slyszalam,ze tyłek trzeba wysoko,,albo lezec po stosunu,,zeby zołnierzyki nigdzie nie wyleciały i nie uciekły,,heee..

Majeczko - nie załamuj się kochana. Życzę Ci dużo siły na ten Nowy Rok - jak mówią z Nowym Rokiem - nowym krokiem. W 2008 roku na pewno się uda - bądź dzielna - @ przyjdzie jeszcze nie raz w twoim życiu, a ja z całego serca życzę Ci aby jak najszybciej nie przyszła.

Artemida, Ewcia81 dziękuję dziewczyny...kochane jesteście...
Coś dziwnego się z mną dzieję w nocy (druga noc @) bardzo bolał mnie brzuch nie radziły proszki..zwijałam się z bólu...poszłam do łazienki...a tam nie wielka plama na podpasce...zwylke przez 3-4 dni się "topiłam" niezależnie od pory dnia czy nocy... a teraz tak skąpo...i te boleści...
Rano wstałam...mama odrazu zauważyła...że jestem blada i mam zaczerwienione oczka...

Majeczka - bidulko! Ja nie mam pojęcia co się z tobą dzieje i czemu tym razem miesiączka jest zupełnie inna. Mam nadzieję, że dziś poczujesz się lepiej i silne środki przeciwbólowe nie będą już potrzebne.

Czesc laseczki

Majeczko moze idz do lekarza, on juz bedzie wiedzial co Ci dolega.

Witaj Artemida.

Ewciu trzymam kciuki, zeby byla fasolka z tych przytulanek.

Altodis wszystkie metody na to zeby byla fasolka, sa dobre. Kto wie, moze poskutkuje- trzymam kciuki.

Dorotko - widze ze Sylwester bedzie bardzo starankowy- trzymam kciuki.

Fifi a Ty kiedy testujesz?

Wszystkim zycze milego dnia.

Witajcie. Zrobiłam teścik dzisiaj. I zobaczyłam .......
śliczniutką kreskeczkę. Ale tylko jedną. Wgapiałam się jak sroka w kość i nic nie wypatrzyłam. Temperatura spadła i jutro pewnie @ przyjdzie.
Majeczko, tak więc październik 2008 będzie nasz, zobaczysz.

Artemida, Ewcia81 dziękuję dziewczyny...kochane jesteście...
Coś dziwnego się z mną dzieję w nocy (druga noc @) bardzo bolał mnie brzuch nie radziły proszki..zwijałam się z bólu...poszłam do łazienki...a tam nie wielka plama na podpasce...zwylke przez 3-4 dni się "topiłam" niezależnie od pory dnia czy nocy... a teraz tak skąpo...i te boleści...
Rano wstałam...mama odrazu zauważyła...że jestem blada i mam zaczerwienione oczka...
oj biduleczko ty nasza kochana, glowa do gory,,moze lepiej odwiedz lekarza,,albo polez odpoczywaj,,moze to cos oznacza,hmm...czas pokaze,,caluje...

Czesc laseczki
Ewciu trzymam kciuki, zeby byla fasolka z tych przytulanek
Fifi a Ty kiedy testujesz?
Wszystkim zycze milego dnia.
nie dziekuje kochana...
FIFI no wlasnie....kiedy???

śliczniutką kreskeczkę. Ale tylko jedną. Wgapiałam się jak sroka w kość i nic nie wypatrzyłam. Temperatura spadła i jutro pewnie @ przyjdzie.
ojoj szkoda kochana,,ale glowa do gory,,bo w nowym roku nam wszytskim sie uda,,wiec szykowac sie,hehee

U na sbyli znajomi,,ale juz poslzi,,gadalismy o sylwku jutrzejszym,co robimy,jak i gdzie...
Synio spi,a myz m troszke sie pprzytulalismy;-);-)

Kochane dziewczyny...piszę żeby życzyć wam powodzenia-mi sie nie udało...:-( dostałam @ wczoraj...podle się czułam...i chyba jeszcze trochę się tak czuję...straciłam na chwilę wolę walki...nie mogłam przestać płakać...chyba wiecie jak mogłam się czuć...
I cóż nadchodzi nowy rok starania...
Pozdrawiam...

Dziewczyny i ja do was dołączam, do mnie niestety wczoraj również przyszła wstrętna @. ale się wkurzyłam, ale już nie tak bardzo jak za pierwszym razem. No cóż, @ minie i zabieramy się do dalszych starań, w końcu musi się nam udać, MUSI

reklama
Misia przykro mi bardzo dobrze wiem co czujesz... ale...
Nie martw sie Skarbunia:-)
Damy radę...pazdziernik nasz...to takie pocieszające.
Trzymam kciuki za Ciebie i inne staraczki:-)

Do góry