reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

czesc Kochane

ale mnie dlugu tu nie bylo, przeczytalam wszystkie zalegle posty-milo Was wszystkie "slyszec" .
Witam wszystkie nowe staraczki na forum. Glowki do gory!!!!
U mnie ok, juz po swietach-przytylam chyba z 5 kg, ale to nic. Jestem w srodku cyklu, wiec staranka trwaja.... Robie co moge, doslownie na glowie staje....zobaczymy.... co bedzie. Najbardziej martwie sie bo jest polowa cyklu a moja temka jeszcze nie wzrosla, nie wiem czy jeszcze nie pekl pecherzyk, czy ten cykl jest bezowulacyjny. Mam nadzieje ze jeszcze ta tempka wzrosnie:tak:...
Dziewczyny wszytskie zdjecia tych pieknych bobaskow tak mnie rozczulaja, ze nie moge....sa przecudne

reklama
czesc Kochane

ale mnie dlugu tu nie bylo, przeczytalam wszystkie zalegle posty-milo Was wszystkie "slyszec" .
U mnie ok, juz po swietach-przytylam chyba z 5 kg, ale to nic. Jestem w srodku cyklu, wiec staranka trwaja.... Robie co moge, doslownie na glowie staje....zobaczymy.... co bedzie. Najbardziej martwie sie bo jest polowa cyklu a moja temka jeszcze nie wzrosla, nie wiem czy jeszcze nie pekl pecherzyk, czy ten cykl jest bezowulacyjny. Mam nadzieje ze jeszcze ta tempka wzrosnie:tak:...
Dziewczyny wszytskie zdjecia tych pieknych bobaskow tak mnie rozczulaja, ze nie moge....sa przecudne
altoids witajj po tej przerwie i od razu z mostu powodoznka..rob wsio co sie da,,a na pewno sie uda,trzymam kciukaski...

Ewcia to po prostu boskie dzieciątka.
Altoids witaj. Może jeszcze owu przyjdzie. Pewnie sie rozleniwiła po świętach

Majeczka, Loretka - ale napiecie, trzymam kciuki, dawajcie zaraz znac jak tylko zatestujecie
Artemida- rok 2008 jest Twoj, uda sie...
Kasia J82- jestesmy z Toba, aby wszystko bylo po Twojej mysli
Beatko -witaj kochana- masz racje rok 2008 bedzie pracowity dlanas, trzeba zafasolkowac, urodzic a potem zajac sie maluszkiem. Ty tez sie szykuj- juz niedlugo tez bedziesz miala fasolke....
Nawfie-witaj slonce, przykro mi ze tyle przeszlas- takie niepowodzenia na pewno odbieraja wiare, ale uszy w gore- badz z nami- wszystkie damy rade w koncu. Czy mialas wykonane jakies bardziej specjalistyczne badania po tych niepowodzeniach, na przyklad oznaczenie przeciwcial czy cos innego?
Dorotka 27- witaj kochana, usmiech mam na twarzy zanim jeszcze przeczytam Twoje wiersze, bo wiem ze na pewno sa smiechotworcze....:-). kiedy zaczynasz staranka? jeszce w tym roku, czy w nastepnym?
jak powiesz mezowi przed starankami kilka takich wierszykow to na pewno bedzie dobrze!!!!
Wanila sky ja nic nie mowie.....czuje ze bedzie dobrze
Ewcia- powodzenie w strankach- dopiero dwa dni, ale wiesz nawet jeden dzien moze byc skuteczny!!!! Powodzenia!
Mufcia- jak sie czujesz?

Altoids konkretne staranka będą już od sylwestra do 8 stycznia. Mniej więcej wtedy po CLO powinna przyjść owu, a staranka muszą być przed nią hehe. Jak to będzie to czas pokaże

czesc Kochane

Witaj Altoids!
Ja jeszcze chciałabym wrócić do tego stawania na głowie... Czyżby jakaś nowa sprawdzona metoda?

Cześć Kochaniutkie
Ja na sekundusie puki malutka śpi.
Przedewszystkim dziękujemy za Gratulacje na grudniówkach... niestety tego watku nie nadrobie bo niedam rady. wybaczcie....

Jak pewne wiecie Darusia przyszła na świat 25. grudnia o 22.25
Urodziałam siłami natury, poród miałam koszmarny, tzn bóle koszmarne i wziełam ZZO na.... godzine przed końcem:-D
Jak kiedys opisze swój poród na Grudniówkach to dam wam znać, poczytacie sobie;-)

Oki zostawiam wam fotki malutkiej i jeszcze raz dziękuje za Gratulacje, to strasznie mile zobaczyc tyle ciepłych słów na Grudniówkach od was,,,, dziękujemy :-)

A oto moja mała złośnica Darusia...

Czesc laseczki

:-)Ataata, Daria jest sliczna dziewczynka.
:tak:Altoids Ty tez w 2008 zafasolkujesz, juz nasza w tym glowa.......
:-DDorotko poetko nasza.....hihihi.....
;-)Ewcia trzymam kciuki za testowanko.

Wszystkim zycze milego wieczorku....

reklama
Cześć Kochaniutkie
Ja na sekundusie puki malutka śpi.
Przedewszystkim dziękujemy za Gratulacje na grudniówkach... niestety tego watku nie nadrobie bo niedam rady. wybaczcie....

Jak pewne wiecie Darusia przyszła na świat 25. grudnia o 22.25
Urodziałam siłami natury, poród miałam koszmarny, tzn bóle koszmarne i wziełam ZZO na.... godzine przed końcem:-D
Jak kiedys opisze swój poród na Grudniówkach to dam wam znać, poczytacie sobie;-)

Oki zostawiam wam fotki malutkiej i jeszcze raz dziękuje za Gratulacje, to strasznie mile zobaczyc tyle ciepłych słów na Grudniówkach od was,,,, dziękujemy :-)

A oto moja mała złośnica Darusia...

alez piekna ksiezniczka,,co za cudenko!! super,,niech ci sie kochana chowa dobrze,bez kolek i spi smacznie i zajada ładnie,,buziaki od cioci Ewci i matunia,,,trzymaj sie mamuska.....

Do góry