reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dzień dobry dziewczyny ,witam się w poniedziałkowe popołudnie.

Mufka ,bardzo mi przykro,nie wiem co powiedzieć,taka młoda kobieta...życie jest niesprawiedliwe.:-:)-:)-(
Altoids ,rozumiem Cię...To jest trudne,ale niedługo będziesz miała swoją fasoleczkę w brzusiu.Życzę Ci tego z całego serduszka.:tak:

Beatko ,jak się Oskarek czuje?Mam nadzieję,że szybko mu kaszelek przejdzie.:tak:

Wszystkie Was dziewczynki gorąco pozdrawiam w ten pochmurny dzień.
Ja lecę obiadek zrobić.
Buziaki.

reklama
Cześć Staraczki i nie tylko:-):-):-)

Ja tylko na momencik, bo dzięki naszemu wspaniałemu ministrowi zdrowia:wściekła/y:. mam dziś kupę roboty.
Podczytałam troszkę i widzę wspaniałe wiadomośći - Mamusiasynusia - JEDNAK CUDA SIĘ ZDARZAJĄ:tak::tak::-)

Antiope- czy @ obfita? nie, nic nadzwyczajnego, nawet jeden dzień krócej, tak że już "po bólu", a temp. spadła do 36,8.

Wszystkim kobitkom życzę miłego początku tygodnia:-) i znikam!!!!

Mufka- strasznie mi przykro, Boze to az trudno sobie wyobrazic....nawet nie wiem co za bardzo napisac, pomodle sie za duszyczke Waszej kuzynki....

Irdanowska-REWELACJA- chyba szalejesz ze szczescia, bardzo sie ciesze. Pozdrowienia dla Ciebie i fasolki!!!!!!;-)

Dziewczyny-milego dnia!!!!

Altoids ,rozumiem Cię...To jest trudne,ale niedługo będziesz miała swoją fasoleczkę w brzusiu.Życzę Ci tego z całego serduszka.:tak:

Dzieki kochana..... juz mi dzis troche lepiej....zaczal sie nowy tydzien, praca, wiec moze nie bede tak intensywnie myslec, bo dla mnie najgorsze sa weekendy, wtedy najbardziej dopadaja mnie doliny..... Buziaki, trzymaj sie

fifi jestem.

Mamusiasynusia normalnie sie popłakałam jak czytałam Twojego posta... boże gdyby nie zrobili tego USG... nawet nie chce myśleć, w kazdym razie ciesze sie strasznie!!! Widzisz, Twój maluszek jest cholernie silny... nawet niewiesz jak sie ciesze, nie potrafie tego opisać...
Wypoczywaj i leż ile sie tylko da.

Ilonko gratuluje raz jeszcze. Ty tez dbaj teraz o siebie i maleństwo!:tak:

Przepraszam, że nie pisze do wszystkich, ale jakoś nie mam weny...
Jestem jakaś bez nastroju, taka nijaka bo nic mi sie niechce...
Poprostu niemam na nic chumoru..

Miłego wieczorku

reklama
Do góry