reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

;-):-D
Witaj Eliczek--------oj bede mocno trzymac za nas wszystkie kciuki, zeby tych fasolek bylo duzo pod choinka.....Ale by bylo fajnie.....

Ja mocno w to wierzę!!! Będzie dobrze!!!
Ja znikam dziewczyny, głowa mi pęka!!!
Wykąpie się, trochę odpocznę....i może jeszcze dam radę wykorzystać męża.:-):-D

Owocnej nocki życzę wszystkim staraczkom!
Dobranoc dziewczyny!!!

reklama
Dziewczynki ja ciągle Wam mocno kibicuje ale proszę nie nastawiajcie się że teraz musi koniecznie się udac bo natura lubi być przewrotna wierze że się uda jeśli nie teraz to może dostanieć prezent na Nowy Rok albo Walentynki zostawiam Wam troszke fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:tak::tak::tak::-)

no wlasnie, my sie chyba za bardzo nakrecamy i za mocno wierzymy ze dostaniemy prezenty pod choinke w postaci fasolek, moze lepiej odpuscmy sobie, bo bedziemy mocno rozczarowane w swieta i smutne.....
A teraz z innej beczki----ja mam tylozgieta macice, i wiem ze wtedy trudniej zajsc w ciaze. Czy ktoras z naszych ciezaroweczek tez ma tylozgiecie i czy faktycznie mailyscie problemy, a moze sa jakies specjalne wytyczne i jakies specjane sposobiki na to.....;-)
caluski dla Was wszystkich

no wlasnie, my sie chyba za bardzo nakrecamy i za mocno wierzymy ze dostaniemy prezenty pod choinke w postaci fasolek, moze lepiej odpuscmy sobie, bo bedziemy mocno rozczarowane w swieta i smutne.....
A teraz z innej beczki----ja mam tylozgieta macice, i wiem ze wtedy trudniej zajsc w ciaze. Czy ktoras z naszych ciezaroweczek tez ma tylozgiecie i czy faktycznie mailyscie problemy, a moze sa jakies specjalne wytyczne i jakies specjane sposobiki na to.....;-)
caluski dla Was wszystkich

Nie przejmuj się altoids - przed pierwszą ciążą też miałam tyłozgięcie. Teraz podobno się to zmieniło. Nie znam się na tym na ile może się to zmienić ale podobno w moim przypadku tak jest. Wtedy udało się za trzecim razem.
Na pocieszenie powiem że moja mamcia ma troje dzieci, całe życie miała tyłozgięcie macicy i każda ciąża była na zawołanie. Strzał i gol. Niektóre to mają dobrze. Chociaż z drugiej strony....

Dziewczynki ja ciągle Wam mocno kibicuje ale proszę nie nastawiajcie się że teraz musi koniecznie się udac bo natura lubi być przewrotna wierze że się uda jeśli nie teraz to może dostanieć prezent na Nowy Rok albo Walentynki zostawiam Wam troszke fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:tak::tak::tak::-)
dokładnie,,ja teraz juz wogole sie nie nastawiam,,bo im bardziej cżłowiek chce to sie nie udaje,hehhee
dlatego spokojnie powolutku czekam na koniec grudnia i polowe stycznia...

dokładnie,,ja teraz juz wogole sie nie nastawiam,,bo im bardziej cżłowiek chce to sie nie udaje,hehhee
dlatego spokojnie powolutku czekam na koniec grudnia i polowe stycznia...

dziewczyny dobrze będzie .... jeszcze trochę a się wszystkie przeniesiemy do oczekujących....
mocno w to wierzę a to już połowa sukcesu... maleństwa na górze już pewnie czekają na nasz sygnał... tylko mogłyby się trochę pospieszyć...

reklama
Cześć Dziewczyny!!
Miłego dnia wszystkim życzę!!
Artemida!! Jaki ładny suwaczek!
Dziewczyny do mojego wyjazdu na urlop, zostało 17 dni - nie mogę się doczekać. Pierwsze Święta Bożego Narodzenia od trzech lat, spędzimy w gronie rodzinnym!!!
Niestety musimy jeszcze tyle pozałatwiać..
No buziaki dla Was wszystkich, później tu zajrzę..

Ja też staram się nie nakręcać, co do fasolki. Bardzo to trudne jest...

Do góry