reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

wspolczuje Ci dzisiejszego dnia, naprawde nieciekawy, ale tez mysle ze te psie g.... to na szczescie.!!!! Kiedys na studiach mialam ciezki egzamin i poszlam strasznie nie przygotowana i zestresowana, po drodze narobil na mnie ptak- i wiesz co dostalam 4. Od tamtej pory wierze, ze to przynosi szczescie. Wiec zycze Ci tego szczescia bardzo, bardzo mocno.....
Wiem, wiem, ale ptasie chyba nie śmierdzi tak jak psie.....eh. Nawet nie chcę wspominać czyszczenia płaszcza:no:

reklama
Witajcie dziewczynki wieczorowo:-)
Zły nastrój po malutku mija. Oj moreme, uśmiałam się Kochana. Muszę wykonać rozkaz bo nie chcę Cię narażać na utratę sił:tak:A żołądkówki nie zazdroszczę, dobrze że już poszła precz:-)
Vanilia Sky witaj, gratulujemy wyboru najlepszego forum dla staraczek, rozgość się i pisz jak najczęściej:tak:
altoids, eliczku,aga, madigirl, megi, sylcia, fifi, puchatko, ataata,gosiu, idarnowska, ewciu, beatko, hausfrau, lenna i wszystkie pozostałe staraczki mocno przytulam
A jeśli chodzi o zwierzęce no ten tego kupki to jako że mieszkam w Gdyni lata u nas sporo mew. Dziś jak wracałam od ginka taka jedna skubana latała mi nad głową i nagle sruuu, 10 cm przede mną , przed samym nosem zrobiła sobie toaletę. Ułamek sekundy później i miałabym to "cudo " na głowie:-)

To jeszcze raz ja;-)
Najpierw ustaliłam z mężem, że zaczniemy sie starać o fasolinkę latem, ale pomyslałam i zbałamuciłam:-D męża na początku listopada na dziecko. byłam przekonana, że skoro dorobiłam się dwóch dorodnych synów nie będzie żadnego kłopotu z zajściem. Atu taka niespodzianka 24 XI przyszła wredna@, jak w zegareczku. Więc myslę, że nie ma co odkładać starań tylko trzeba brać sie do roboty:tak:
Tak więc 8 grudnia kolejne starania a może na wigilię dowiem się, że mam fasolkę w brzuszku tak bym chciała zrobić całej rodzinkę najwspanialszy prezent pod choinkę.
Czas pokarze :-)

vanilia Sky- wiesz co mi tez wypadaja najwieksze staranka na 8 grudnia, wiec bedziemy sie mocno starac razem...... No nie ukrywam ze oszalalabym ze szczescia gdybym taki prezent miala pod chinke. Moj maz powiedzial mi wczoraj ze w tym miesiacu bedziemy sie "kochac na fasolke"....:tak::tak::tak: . Nie wiem jeszcze co to tak do konca znaczy,ale wchodze w to.....:-)

Oj! Dziewczyny, chyba więcej nas chce sobie zaklepać na Święta takie prezenciki!!!
Wszystkim i każdej z osobna życzę tego Z CAŁEGO SERDUCHA!!!!
Witaj Eliczek--------oj bede mocno trzymac za nas wszystkie kciuki, zeby tych fasolek bylo duzo pod choinka.....Ale by bylo fajnie.....

reklama
Ale ja dzis nadaje....jakos mam dzis dobry nastroj, chyba dlatego ze owu sie zbliza i staranka juz niedlugo......:tak:.kupilam testy na owu,wiec zaczynam sprawdzanko. ale bym chciala....zeby byly II kreseczki w tym miesiacu!!!
no nic, zobaczymy....Mufka, Ty jestes dzielna dziewczyna, naprawde inspirujesz mnie, nie denerwuj sie tylko tymi pecherzykami-zobaczysz ze bedzie ok....Wszystkie staraczki -caluski dla WAS...
PS. Pewnie jeszcze dzis sie tu pojawie.

Do góry