reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam Was :-)
Chciałabym się dołączyć do was, i wspólnie z wami oczekiwać małej fasolki w naszych brzuszkach. Moje ostatnie starania o dzidziolka niestety sie nie powiodły, przyszła wstrętna @, ale juz odliczam dni do 8grudnia - kolejna staranka, mam nadzieję, że tym razem sie uda:tak: o niczym innym nie myślę. Bardzo pragniemy z mężem córeczki.

pozdrawiam was cieplutko

reklama
Dzieki Moreme. Tak mowila, bo slub trzymalam w tajemnicy:-):-):-)
Fotki sa na zamklnietym. Niedlugo bedziesz miala dostep, bo Antiope juz o to wystpila do admina. Na ogolnym nie chce zamieszczac.
Sprawdz czy juz nie masz dostepu do zamknitetego. W dziale Zwiazki rodzinne, album.....
Jeszcze nie mam dostępu buuuu:-( Na pewno masz tam śliczne foty. Pamiętam Cię w tej sukience ecru;-), którą wszystkie na BB się zachwycałyśmy:-):tak:

Witaj w klubie Vanilla Sky!!!!!!!!!!!!!! Dzidzius przyjdzie na pewno, tylko trzeba poczekac, zobaczysz jak tu fajnie na tym forum z dziewczynami.....Dzielimy sie smutkami i radosciami i tak jest dobrze. Buziaki.
A napisz moze jak dlugo sie staracie o corenke-fasolenke i jak u Ciebie z malpiszonem @@@@?

witam dziewczynki:-)
No i klops, juz po wizycie i ..... już po owu, i to w 10 dniu cyklu:baffled: Doktor się zaniepokoił bo wszystko się kupy nie trzyma. @ miałam przez prawie 7 dni, a tu po 2 dniach owulacja. W zeszłym cyklu tez się spóźniliśmy z monitoringiem, a i tak kazał przyjść wcześniej (w 12 dniu cyklu).6 grudnia mam dodatkowe badania, może to coś wyjaśni.Generalnie to załapałam mały dołek:baffled:
Mufka wyciągam Cię z dołka, no już, pupa do góry;-);-);-) Nie ma załamywania się. W tym nie wyszło, wyjdzie w następnym cyklu. I żadnych dołków więcej, bo ja po grypie żołądkowej jestem i ciut słabowita, więc wiesz;-)

wspolczuje Ci dzisiejszego dnia, naprawde nieciekawy, ale tez mysle ze te psie g.... to na szczescie.!!!! Kiedys na studiach mialam ciezki egzamin i poszlam strasznie nie przygotowana i zestresowana, po drodze narobil na mnie ptak- i wiesz co dostalam 4. Od tamtej pory wierze, ze to przynosi szczescie. Wiec zycze Ci tego szczescia bardzo, bardzo mocno.....

reklama
Do góry