reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Dziendoberek Dziewuszki!!!! Ja juz po pracy wkoncu... Dalam sobie na wstrzymanie... Tzn, staram sie nie myslec o tym, ze staramy sie o dzidzie. Bedzie co ma byc... Tylko po czesci to zalezy ode mnie i mojego meza... A reszta zalezy od tego u gory i to on wybieze moment kiedy zesle nam fasoleczke....

Dziekuje wszytskim dziewczynko za slowa otuchy!!!!!!!!!!!!!! Uwierzcie mi ze to wlasnie one dodaja skrzydel i pomagaja przetrwac te najgorsze chwile!!!!!!!!!!!!!!!!!

A i jeszcze jedno: trzeba skopac tyleczek jeszcze jednej kobitce Gosi_pl bo robi ten sam blad co ja!!!! Przejmuje sie tym co mysli rodzina a to jest najgorsze... bo czlowiek jeszcze bardziej sie stara i nic z tego nie wychodzi.
Gosia_pl powiedz mi tylko jedno... czujesz sie lepiej czy gozej gdy myslisz o tym co powie rodzina?? Chyba raczej gozej... Nie zwracaj uwagi na rodzine... Ty i Twoj luby gracie najwazniejsze role w staraniach o dzidzie... Wiec nic do tego rodzince...

Dzien dobry staraczki i nie tylko!
Gosiu trzymam kciuki!
Madigirl bedzie dobrze! A ty zamiast isc spac po pracy to jeszcze chce ci sie klikac :)
Pozdrawiam i buziaki sle!

hej kobitki
Madgirl- to nie jest tak ze oni mi wytkna palcem ze kolejy cykl sie nie udal, poprostu oni przezywaja to razem ze mna, to jest moja najblizsza rodzinka,
teraz przyszla kolej na mnie ;-)zeby powiekszysc rodzinke, bo siostrzyczki maja juz po dwoje dzieci i wiecej nie planuja ,
oczywiscie ze sie stresuje, ale oni sa ok , nie pytaja bez przerwy a jak @ przychodzi to sama czasem napomkne
powiedzialam , ze im oznajmimy jak wyjda II;
-najbardziej ja sie boje :-p
dzieki za trzymanie kciukow, ale jakos nie czuje zebym miala nosic fasolke w sobie:-(

reklama
Do góry