reklama
E
Ewcia81
Gość
no jasne idz,,a potem zdja nam relacje co ginek powiedział,,pozdrowionkaHejka Dziewczynki!!!
Ewcia 81 napewno pojde do lekarza bo jak to nie jest ciaza to moze byc jakas wredota bo juz 13 dni @ sie spoznia. Pojde w poniedzialek i mam nadzieje ze sie wszytsko wyjasni... Przynajmniej bede wiedziec na czym stoje... (chyba)
:-(
madigirl
Zadomowiona(y)
Cos na poprawe humoru!!!!
E
Ewcia81
Gość
śliczne,,,:-)Cos na poprawe humoru!!!!
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Mamusiasynusia cieszy mnie ogromnie ,że lepiej się czujesz. Grzeczna dziewczynka bo posłuchała się rad cioteczek wirtualnych hihi.
No i oczywiście wielgachne GRATULACJE z okazji 7 rocznicy ślubu. Jak miło przeczytać, że po tylu latch wciąż kochasz swojego męża. czyli trafiłaś i wybrałaś właściwego faceta.
A my ostatnio z mężem się uśmialiśmy, bo synek zapytał się mnie gdzie kupiłam tatusia a ja dla śmiechu powiedziałam, że na wyprzedaży, no i teraz synek czasami sobie to przypomni i to powtraza hahahaha.
No i oczywiście wielgachne GRATULACJE z okazji 7 rocznicy ślubu. Jak miło przeczytać, że po tylu latch wciąż kochasz swojego męża. czyli trafiłaś i wybrałaś właściwego faceta.
A my ostatnio z mężem się uśmialiśmy, bo synek zapytał się mnie gdzie kupiłam tatusia a ja dla śmiechu powiedziałam, że na wyprzedaży, no i teraz synek czasami sobie to przypomni i to powtraza hahahaha.
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
czesc kochaniutkie -witam w niedziele
Mamusiasynusia
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie.
niech ta siodemka bedzie dla Was szczesliwa:-)
dziewczynki a ja sie czuje troszke kiepsko, atak astmy przed spaniem, a teraz jajniczek mnie boli z prawej strony buuuu, planuje dzis jakies wielkie gotowanko jeszcze nie wiem co, ale postaram sie zbey bylo smaczne
zycze udanej niedzieli -trzymajcie sie cieplutko
Mamusiasynusia
Z okazji święta Waszego
Wy na to zasługujecie.
dziewczynki a ja sie czuje troszke kiepsko, atak astmy przed spaniem, a teraz jajniczek mnie boli z prawej strony buuuu, planuje dzis jakies wielkie gotowanko jeszcze nie wiem co, ale postaram sie zbey bylo smaczne
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
czesc kochaniutkie -witam w niedziele
Mamusiasynusia
Z okazji święta Waszego
Wy na to zasługujecie.
Mamusiasynusia
Z okazji święta Waszego
Wy na to zasługujecie.
Czesc laseczki
Mamusiasynusia Oskar ma bzika na punkcie Spider Mana- juz pare rzeczy mam pod choinke, przybornik na biurko Spider Mana i piornik Spider Mana i pioropusz indianski , tak sobie mysle ze moze gdzies znajde podkladeke pod myszke Spider Mana i poduszke, bo ma narzute na lozko, ale podusi nie ma. Jeszcze mam troszke czasu napewno cos fajnego znajde.
Duzo szczescia z okazji rocznicy slubu.
Ewciu i jak tam rozmowa z mezem? Dymy byly, czy nie?
Dorotko fajna dzidzia, czy to Dawidek?
Antiope jak tam randka? Mam nadzieje, ze dobrze sie bawilas i nie myslalas o bylym.
Mamusiasynusia Oskar ma bzika na punkcie Spider Mana- juz pare rzeczy mam pod choinke, przybornik na biurko Spider Mana i piornik Spider Mana i pioropusz indianski , tak sobie mysle ze moze gdzies znajde podkladeke pod myszke Spider Mana i poduszke, bo ma narzute na lozko, ale podusi nie ma. Jeszcze mam troszke czasu napewno cos fajnego znajde.
Duzo szczescia z okazji rocznicy slubu.
Ewciu i jak tam rozmowa z mezem? Dymy byly, czy nie?
Dorotko fajna dzidzia, czy to Dawidek?
Antiope jak tam randka? Mam nadzieje, ze dobrze sie bawilas i nie myslalas o bylym.
reklama
madigirl
Zadomowiona(y)
Moj maz teraz rozmawia ze swoim bratem i bratowa... Teraz dopiero zrozumialam dlaczego czuje na sobie taka presje w sprawie fasoleczki... Im sie udalo i maja synka... Teraz nas mecza... Czy probujemy, czy juz sie udalo itp. Te ich meczace pytania sprawiaja ze ja sie czuje gorsza od W bratowej... Dlatego tak bardzo sie filmuje... Ze moze bezplodna jestem itp. Ale od dzisiaj koniec z tym!!!!!!!!!! Mam Was i od tej pory mam w dupie (przepraszam za wyrazenie) co bedzie mi mowila W rodzina. Dla mnie Wy jestescie najwazniejsze i to co Wy powiecie!!!!! Przepraszam jeszcze raz za to brzydkie slowo.... 3majcie za mnie kciuki i niech ktoras z Was kopnie mnie w tylek ze wogole sie przejmowalam tym co rodzina W mowila.