reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Wszystkiego naj... naj... najlepszego z okazji 7 rocznicy slubu... dla Ciebie Mamusiusynusia!!!

Załączniki

• milosne02.gif
    milosne02.gif
    35,1 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Hejka Dziewczynki!!!
Ewcia 81 napewno pojde do lekarza bo jak to nie jest ciaza to moze byc jakas wredota bo juz 13 dni @ sie spoznia. Pojde w poniedzialek i mam nadzieje ze sie wszytsko wyjasni... Przynajmniej bede wiedziec na czym stoje... (chyba)
:-(
no jasne idz,,a potem zdja nam relacje co ginek powiedział,,pozdrowionka

Mamusiasynusia cieszy mnie ogromnie ,że lepiej się czujesz. Grzeczna dziewczynka bo posłuchała się rad cioteczek wirtualnych hihi.
No i oczywiście wielgachne GRATULACJE z okazji 7 rocznicy ślubu. Jak miło przeczytać, że po tylu latch wciąż kochasz swojego męża. czyli trafiłaś i wybrałaś właściwego faceta.
A my ostatnio z mężem się uśmialiśmy, bo synek zapytał się mnie gdzie kupiłam tatusia a ja dla śmiechu powiedziałam, że na wyprzedaży, no i teraz synek czasami sobie to przypomni i to powtraza hahahaha.

czesc kochaniutkie -witam w niedziele

Mamusiasynusia
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie.

niech ta siodemka bedzie dla Was szczesliwa:-)

dziewczynki a ja sie czuje troszke kiepsko, atak astmy przed spaniem, a teraz jajniczek mnie boli z prawej strony buuuu, planuje dzis jakies wielkie gotowanko jeszcze nie wiem co, ale postaram sie zbey bylo smaczne:-p
zycze udanej niedzieli -trzymajcie sie cieplutko

czesc kochaniutkie -witam w niedziele

Mamusiasynusia
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie.

niech ta siodemka bedzie dla Was szczesliwa:-)

dziewczynki a ja sie czuje troszke kiepsko, atak astmy przed spaniem, a teraz jajniczek mnie boli z prawej strony buuuu, planuje dzis jakies wielkie gotowanko jeszcze nie wiem co, ale postaram sie zbey bylo smaczne:-p
zycze udanej niedzieli -trzymajcie sie cieplutko

Czesc laseczki

Mamusiasynusia Oskar ma bzika na punkcie Spider Mana- juz pare rzeczy mam pod choinke, przybornik na biurko Spider Mana i piornik Spider Mana i pioropusz indianski , tak sobie mysle ze moze gdzies znajde podkladeke pod myszke Spider Mana i poduszke, bo ma narzute na lozko, ale podusi nie ma. Jeszcze mam troszke czasu napewno cos fajnego znajde.
Duzo szczescia z okazji rocznicy slubu.

Ewciu i jak tam rozmowa z mezem? Dymy byly, czy nie?

Dorotko fajna dzidzia, czy to Dawidek?

Antiope jak tam randka? Mam nadzieje, ze dobrze sie bawilas i nie myslalas o bylym.

reklama
Moj maz teraz rozmawia ze swoim bratem i bratowa... Teraz dopiero zrozumialam dlaczego czuje na sobie taka presje w sprawie fasoleczki... Im sie udalo i maja synka... Teraz nas mecza... Czy probujemy, czy juz sie udalo itp. Te ich meczace pytania sprawiaja ze ja sie czuje gorsza od W bratowej... Dlatego tak bardzo sie filmuje... Ze moze bezplodna jestem itp. Ale od dzisiaj koniec z tym!!!!!!!!!! Mam Was i od tej pory mam w dupie (przepraszam za wyrazenie) co bedzie mi mowila W rodzina. Dla mnie Wy jestescie najwazniejsze i to co Wy powiecie!!!!! Przepraszam jeszcze raz za to brzydkie slowo.... 3majcie za mnie kciuki i niech ktoras z Was kopnie mnie w tylek ze wogole sie przejmowalam tym co rodzina W mowila.

Do góry