reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Hej ;-) To ja tez fotke wrzucam :-p tylko się nie przestraszcie:-) ;-)

3bee3b3a2a91211bm.jpg

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3bee3b3a2a91211b.html]

Doticzka.....Lasia z Ciebie...:tak: :-)

To teraz jo.. i moje wariacje na głowie...:baffled:

Najpierw było tak...

Potem mnie wzieło na obcięcie włosów... Porażka...:baffled: :laugh2:

Potem na zmiane koloru... To ja, moja mamcia i siostrzeniec.:-)

Potem już zeszłam do blondu, ale były za krótkie więc sobie doczepiłam, takie długaśne...:laugh2: Ja i córcia kuzynki..

A potem te długaśne mnie wkurzały więc je wyczepiłam i tak teraz wyglądam, tzn prawie tak. Ja z mamcią, ale to już chyba widziałyście:tak:

No dziewczyny, teraz wasza kolej...;-) ;-) ;-)

Witam Was

No prosze, prosze ale tu zdjatek!!! Super wygladacie Doticzka, Ataata!!! Postaram sie w domu cos na komputerku poszukac... moze znajde jakies zdjatka to wtedy cosik wkleje...

Witajcie w ten piękny wiosenny wieczór!!! :-) :-) :-)

No proszę ;-) Coraz więcej zdjęć. Super. Jak znajdę takie, które nadają się do publicznego pokazania wkleję ;-)

Ataata, to Ty zmienna kobieta jesteś ;-) Ale chyba rzeczywiście najlepiej Ci w tych jasnych włosach, które masz teraz. Śliczna dziewczyna z Ciebie.
Królika też mamy. A raczej króliczkę. Która nazywa się Niunia. Natalka bardzo lubi się z Nią bawić. Mówię Ci jak się ganiają i przytulają ;-) Zupełnie jak z psiakiem.
A mnie „Kod Leonarda…” nie nudził. A wręcz przeciwnie :-)
Tak, zgadłaś, na tym zdjęciu z Natalką to ja ;-) hi, hi, hi Chociaż ta wiosenka dużo ładniejsza hi, hi, hi mimo, że słomiana hi, hi, hi.
Na szczęście moja córcia nie jest podobna do mnie ;-)

Kiniusia, trzymam kciuki. Może będziesz musiała poczekać z tym opijaniem podwyżki ;-)

Wagnies, fajnie masz z tym jeżdżeniem na narty. Dziękuję za miłe słowa o córci.:-)

Doticzka, nie martw się. Będzie dobrze. Przytulam. :-) Wcale się nie wystraszyłam :-) I też byłam w Egipcie ;-) W podróży Poślubnej :-) Podobało Ci się?

Puchatka, fajnie, że wracasz do normy. Pomyłaś dzisiaj okna? :-)

A ja dzisiaj jestem pełna optymizmu. Cały czas się uśmiecham i nie mogę przestać. :-) Mąż mi się rozchorował, Nati też znowu coś pokasłuje, ale jakoś przez te ptaszki, które cały dzień śpiewały za oknem siedząc na naszych drzewkach i promyki słońca nie pozwalały mi się zamartwiać.
Popieliłam też trochę przy truskawkach i poziomkach., a teraz bolą mnie nogi ;-) Ach ta kondycja ;-)
Fantastyczny dzień. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Miłego wieczorka. :-)
No i oczywiście przesyłam te moje dzisiejsze, pozytywne fluidy
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ojejku Ojejku jaku tu dzisiaj pozytywnie nawet przez te szybke ekranu czuć ciepełko. Fajnie Was wszystkie widzieć takie radosne i usmiechnięte.
Może a raczej napewno musi byc to słoneczko za oknem.
Asialc okna wyszorowałam i to na błysk poprałam firanki i jeszcze obiadek zdążyłam zrobić więc mam dziś nadmiar energii i trochę mnie roznosi zazwyczaj oznacza to że @ stoi już za drzwiami ale co tam jak będzie to będzie nic na to nie poradzę jak nie teraz to za miesiąc a może poczekam do lata bo oststanio gdzieś czytałam że najlepiej zachodzić w ciążę latem i w razie czego trzymam się tej myśli
Kniusia obyś długo musiała czekac z opijaniem :tak:
Doticzka trzeba myślec pozytywnie wiem trudno albo i jeszcze trudniej i wiem że łatwiej powiedzieć niż zrobić ale Ty jesteś silna kobietka i dasz radę
Ataata fajny króliczek a może ja też kupię sobie zwierzątko ale póki co dostatecznie dużo zajęcia zapewnia mi mój M dzisiaj np. podarł spodnie i całe popołudnie kombinowałam jak tu łatki poprzyszywać:-)
Fajnie zdjątka dziewczynki jak się jeszcze doszukam czegoś żeby Was nie przerazić to też się podzielę a poza tym zazdroszczę Wam tych podróży poślubnych ja nie miałam takiego szczęścia :-( ale kto wie może kiedyś tylko lepiej bez planów bo jak w zeszłym roku mieliśmy pojechać tylko na Słowacje i Węgry to teściowa złamała ręke i nie mogliśmy jej samej zostawić. Dobra nie marudze trzymajcie się cieplutko:tak: :tak: :tak:

dziewczynki wracam do was !! Duzo mam czytania wiec wiecej cos napisze jutro,zeby sie z czyms glupim za wczasu nie wychylic.
ATAATA ciesze sie ze zrobilas liste staraczek,tez sie na niej zamelduje :-) :tak:

Witam wieczorkiem, ja tylko na chwilke :-)
Dziękuje wszystkim za miłe słowa :tak: :-)

My z moim dziś mieliśmy straszliwego lenia i głupawkowate chumorki. B. dziś w pracy kompletnie nic nie zrobił, a ja w domu nie lepiej... też nic nie zrobiłam:laugh2: No i głupkowatego chumoru ciąg dalszy =idziemy do niego do pacy.. on bedzie pracował a ja mu pomagać...:laugh2: :baffled: :-D

Kindzia ja żadnej listy nie zobiłam, tzn zebrałam tylko dane dziewczyn i mam je na dysku zapisane, bo cieżko by było teraz tego szukać...
Lista jak czekała tak czeka na ciebie żebyś ją otworzyła...:tak: ;-)

Przepraszam że nie do wszystkich ale musze leciec
Miłego wieczorku papa

reklama
Cześć dziewczynki,ja tylko na chwileczkę,Niedawno wróciłam z pracy i kładę sie spać,bo padam z nóg.
Przez ten m-c leniuchowania odzwyczaiłam się od pracy...
Buziaczki dla wszystkich i dobranoc.:-D:-D:-D

Do góry