reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

wagnies wstawie wstawie jak mi dołek przejdzie... Poprostu nie bedzie zaręczyn... a w nosie go mam...:wściekła/y: Trudno :-( :sick: :baffled:
Narazie nie mam głowy do niczego... ide coś zjeść bo z tych nerwów to nawet mi sie śniadania nie chce robić, no ale już w brzuchu burczy...

Miłego dzinka raz jeszcze
papa

reklama
Witajcie!

Ataata! Co się stało? Co to za zmiana zdania na minutę przed zaręczynami? Czy on niepoważny jest? Taka fajną dziewczynę olać! A mówiłam Ci wczoraj, żeby go do kaloryfera przywiązać.;-)
Nie martw się, myślę, że wszystko się wyjaśni i dojdziecie do porozumienia.

Cześć ewitko,masz rację,ale nie zwróciłam na to uwagi wcześniej,ale teraz już widze i cieszę się.Ale ten czas szybko mija.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Jak wam weekend mija? Mi powoli,zaraz uciekam do manufaktury do sklepu. Buziam was wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ataata główka do góry wszystko sie ułoży. Poza tym jak facet robi takie numery to sobie kurcze na Ciebie nie zasłużył bo z tego co ja sie zorientowałam to Ty fajna babka jesteś.Napewno zaświeci Ci słoneczko tylko nie dawaj sie tym burzowym chmurkom :tak: :tak: :tak:

Doticzka podtrzymuj ten wątek, Ty wiesz o co chodzi.... :-( :tak: :sick: :baffled: :-) Buziaki

Papa

Puchtaka dziękuje. Mój facet właśnie nie zasłużył...

ewitka dziękuje za miłe słówka, widocznie dla niego nie byłam fajną dziewczyną...:-(

papappapapapapapapappappapapppapapppa

Buziaki dla was wszystkich, dla dziewczyn z głównego też:tak:

Hej.

Ataata - mój chłop tez przekaładał zaręczyny ( prawie rok). Dopiero jak się wyprowadziłam na 2 koniec Polski to jednak stwierdził, że beze mnie mu źle. Może z Twoim jest tak samo? Musi dojrzeć. A jeszcze te problemy ze zdrowiem. Pewnie niechce Cię w to wciągać. Przykro mi bardzo z Twojego powodu. Wiem, że cierpisz ale może on potrzebuje więcej czasu. Jednak jest to jakieś zobowiązanie i zawsze pojawia się strach, że człowiek niepodoła. Napewno się zdecyduje. Przecież niewypuści z rąk takiej superowej kobiety:tak:. Był by głupcem,a niewyglądasz na osobę która związała by się z kimś takim

Ataata nie martw się niczym tylko zabieraj się do kombinowania Aniołka a reszta się ułoży :) Wiesz każdy ma lepsze i gorsze dni ale lada chwile znów wyjdzie słoneczko:) Będzie dobrze;)

reklama
Nareszcie ciepło!!! Hura!!! :-)

Gosia, no pewnie, że tak zrób. Szczerze mówiąc myślałam, ze już się nie zabezpieczasz. Tak najlepiej. Luz. Bez stresu i napięć czy tym razem się uda. Trzymam kciuki :-)
Moja przyjaciółka mieszka chyba w samym centrum. I rzeczywiście wokół ma samych Polaków ;-)

Shiraaine, i Ty dziewczyno miałaś w ogóle jakieś wątpliwości? No pewnie, że będziesz najlepszą, najwspanialszą Mamą i to we wszechświecie :-) Zaraz po mnie ;-)

Kindzia, i jak po wizycie u lekarza? :-)

Sreberko, hej, hej! :-)

Kiniusia, GRATULUJĘ!!! To kiedy „opijasz” podwyżkę? :-)

Ataata, co się stało??? Mam nadzieję, że jeszcze nic straconego. Przytulam. Uśmiechnij się. Bedzie dobrze :-)

Daga, hura!!! GRATULUJĘ!!! :-)

Wagnies, widać, ze Twoje kibicowanie pomogło Adasiowi ;-)

Puchatka, jak weekend? Troszkę lepiej? Mam nadzieję, że szybciutko wyjdziesz z tych dołeczków. A te ciągłe pytania….też tak miałam. :-)

Mufka, jak udała się w piątek imprezka? :-)

Doticzka, pewnie, że czekam. I nawet wczoraj Wiosna do nas zawitała i stoi na ogródku ;-) Jak w końcu się nauczę, to wkleję zdjęcie. :-)

Wczoraj mieliśmy chatę pełną gości a dzisiaj taki leniwy dzionek….. Nic mi się nie chce. Wyszłyśmy tylko z Nati na dworek przywitać naszą Wiosenkę ;-) trochę się córa pobawiła, wybiegała a teraz najchętniej bym się już położyła. Mam okropnego lenia. Na razie zmykam obejrzeć sobie jakiś filmik ;-)

Do góry