reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć dziewczyny widzę że tu dużo postów przybyło:) i mam sporo do nadrobienia :) już zaczenam czytać zaległości a potem odpisze;)

reklama
Witajcie Kobietki!!!
Tak szalejecie że znowu nijak nie moge sie połapać a na dodatek zmęczona jakaś jestem i chyba łapią mnie jakies dolinki. Jutro i w nidziele do pracy dobrzę że chociaż w niedzielke tylko do 16 ale i tak zero weekendu. Jak poniedziałek i wtorek będę miała wolny to oczywiście mężuś w pracy ale żeby nie było całkiem czarno to przynajmniej ma czas się zas mna stęsknić. Poza tym ten tydzień przyniósł w rodzince dwóch maleńkich facecików jednego we wtorek jednego w środe i znowu muszę walczyć z hasłami a wy kiedy albo zabierzcie się do roboty itp. Problemiki niby malusie przy Waszych zmaganiach sie z różnymi górkami ale czasem mam wrażenie że takie ciupinki dokuczają jakoś bardziej bo dziubią człowieka tak po cichutku. Pobędę trochę z Wami to jakoś mi raźniej:tak:

Puchatka mnie też męczą te dopytki:sick: i wtedy odpowiadam że jak przyjdzie na nas pora o będziemy mieli :-)

Puchatka może to był by sposób raz a dobrze i wtedy byłby spokój a dobre intencje nich wsadzą sobie do ... kieszeni ;-)

Korci strasznie korci i jakby mi potem dobrze było ale i tak najczęściej odpowiadam krótko i zdawkowo że dzieci to będą wtedy jak Bozia da albo zwyczajnie usiłuje wcale nie słyszeć. Czepili się mnie dlatego że u wszystkich innych jakoś bociany szaleją ale widać ja czekam na nowszy model a bo co czemu nie :tak: :tak: :tak:

Shiraaine witaj, wiedze że znasz się na swojej robocie ;) może i ja bym mogła się zapytać:zawstydzona/y: sama mam nerwice lękową i biore na to od samego początku Andepin czy słyszałaś o nim jakiś opinie i wogóle;) Pozdrowionka:)

gosia_pl z Tobą się chyba nie witałam bo ostatnio brakuje czasu na BB ale postaram się poprawić;) juz teraz;) Wiataj:) A o zdrówku i lekach porozmawiaj z lekarzem najlepiej;)

ivi, Renatka cos ostatnio Was nie widać ???;) czy wszystko ok?

asialc co tam słychać? Jak samopoczucie ?Czekasz na wiosne tak samo jak ja? ;) bo u mnie taka pogoda dzisiaj że ehhh deszcz szaro buro i wogóle;/

Kindzia100 a co tam u Ciebie dawno nie widziałam Ciebie na BB?:)

Sreberko wiataj:)

Wagnies Hej co słychać? :)

mufka dawno Ciebie nie było na BB tak jak mnie z resztą i teraz nadrabiam;)

Kingusia gratuluje wiecej kasy zawsze się przyda co nie?;)

Buziak co tam dawno z Tobą nie rozmawiałam:) Jak tam jazda na rolkach?

Puchatka nie martw się nie łap dołków bo wiesz że my na BB nie pozwolimy Ci na dołkia a pozatym nie przejmuj siegadaniem innych ;) I jeżeli masz ochote coś komuś przypiec to się nie wachaj po co masz się gryść lepiej wyrzucić wszystko z siebie to wszystko co daje negatywne emocjie a zostawić pozytwne w końcu to najlepiej pomaga w zafasolkowaniu:)

daga.p jak tam egzamin ,zdany na 5?;)

reklama
Do góry