reklama
lenna
Fanka BB :)
moja ginka powiedzaila ze mam sobie zrobic jak juz bede w ciazy...a ja i tak zrobie wczesniej, gdyby co to zeby spokojnie podleczyc...a tak to co jakis czas w trakcie ciazy... wiesz...toxo mozesz zlapac nawet od nieumytej rzodkiewki...nie znasz dnia ani godziny....ja zrobei w listopadzie..potem do ciazy bede uwazac z tym co jem i roslinkami w doniczkach (kontakt z ziemia) a potem to w ciazy...pewnie raz na trymestr...albo bede tak spietrana ze co meisiac bede robic, wiesz ta cala historia z toxo ruszyla nasza rodzinka i ja bede chuchac na zimneJa tez mam ujemny, a badania robilam 1,5 miesiaca temu. Kiedy powinnam zobic nastepne![]()
Mam 3 kotki! Jest duza szansa, ze one sa zdrowe skoro nie zachorowalam jeszcze. Mozna zrobic im badania czy sa na toxo chore. Zreszta jest pelnoinnych rzeczy, od ktorych moge sie zarazicNo wlasnie Fifi masz kotka, a myslalas co zrobisz z kotem jak bedziesz w ciazy.
Lenna mnie nic teraz nie jest w stanie zachecic

Domyslam sie. Ja tez sie boje. I calej masy chorob albo wad z jakimi moze sie urodzic dziecko. Tyle jest teraz o tym programow.moja ginka powiedzaila ze mam sobie zrobic jak juz bede w ciazy...a ja i tak zrobie wczesniej, gdyby co to zeby spokojnie podleczyc...a tak to co jakis czas w trakcie ciazy... wiesz...toxo mozesz zlapac nawet od nieumytej rzodkiewki...nie znasz dnia ani godziny....ja zrobei w listopadzie..potem do ciazy bede uwazac z tym co jem i roslinkami w doniczkach (kontakt z ziemia) a potem to w ciazy...pewnie raz na trymestr...albo bede tak spietrana ze co meisiac bede robic, wiesz ta cala historia z toxo ruszyla nasza rodzinka i ja bede chuchac na zimne
lenna
sluchaj ja tez sie boje...juz kiedys zamieszczalam tu ten link...to historia mojej kolezanki... wszystko bylo ok...ciaza rozwijajaca sie prawidlowo..STRATA DZIECKA - Tomaszek 04.04.2007Domyslam sie. Ja tez sie boje. I calej masy chorob albo wad z jakimi moze sie urodzic dziecko. Tyle jest teraz o tym programow.
[*]
ona duzo przeszla... powiedziala ze nastepna ciaze z kazdym glupstwem pojdzei do gina... do dzis nei wiedza dlaczego...... Tomus (*)
O Bozesluchaj ja tez sie boje...juz kiedys zamieszczalam tu ten link...to historia mojej kolezanki... wszystko bylo ok...ciaza rozwijajaca sie prawidlowo..STRATA DZIECKA - Tomaszek 04.04.2007
[*]
ona duzo przeszla... powiedziala ze nastepna ciaze z kazdym glupstwem pojdzei do gina... do dzis nei wiedza dlaczego...... Tomus (*)

Takie historie powoduja, ze boje sie zajsc w ciaze
lenna
ja rycze za kazdym razem kiedy to czytam.....:-O Boze:-(
lenna
to nie znaczy ze to sie musi takze tobie przytrafic... bedzei dobrze fifi...musi byc dobrze...O Boze:-(
Takie historie powoduja, ze boje sie zajsc w ciaze
ja naprawde bede chuchac na zimne... jak sie pisze chuchac? huhac? czy huchac?
reklama
Nic nie wiem na temat bliniakow.fifi..iwonka cos wspominala ze jest "zagrozona" blizniakami...wiesz moze cos blizej?
oki ja sie bede zmywac...komputer odstawiony na bok, ide wykorzystac sytuacje......
Sorki, ze mnie nie bylo aleposzlam strzelic trzy dlugosci w wannie:-)
Ja w ciazy to nawet salate bede wrztkiem parzyc, zeby adne choobsko mnie nie dopadlo. Ale przeciez nie wyeliminujesz wszystkich zagrozen
Heblowanko, heblowanko??:-)