reklama
Tez mam nadzieje. Bida u ludzi az piszczy a oni maja 8 dzieci. Panstwo powinno refundowac antykoncpcje. Nie mozna wymagac od ludzi zeby z powodu biedy byli wstrzemiezliwy:-(Tak, szkoda dzieciaczka, mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy.
Mi sie jakos ostatnio nie chce wogole heblowac. Chyba przesilenie jesienneOj Lenna ale jak mojego chlopa dorwe to biada mu..........hahaha
.
lenna
Fanka BB :)
czytalam...wiem co to za bol...mojemu bratu sie nie udalo...jego chore serduszko to byly powiklania po toxoplazmozie...dzeiwczyny ..naprawde uwazajcie na to swinstwo(toxo)...ja mam wynik ujemny...w listopadzei ide znowu zrobic badaniaCzytalyscie o Maciusiu z chormy serduszkiem?
lenna
a najgorsze jest to , ze neiktorzy robia to tylko dla becikowego...Tez mam nadzieje. Bida u ludzi az piszczy a oni maja 8 dzieci. Panstwo powinno refundowac antykoncpcje. Nie mozna wymagac od ludzi zeby z powodu biedy byli wstrzemiezliwy:-(
wspolczuje rodzinie maciusia...ale nasze panstwo jest lepsze w prowadzeniu intryg niz regulowaniu takich rzeczy...
Ja tez mam ujemny, a badania robilam 1,5 miesiaca temu. Kiedy powinnam zobic nastepneczytalam...wiem co to za bol...mojemu bratu sie nie udalo...jego chore serduszko to byly powiklania po toxoplazmozie...dzeiwczyny ..naprawde uwazajcie na to swinstwo(toxo)...ja mam wynik ujemny...w listopadzei ide znowu zrobic badania

lenna
pewnie tak...pewnei ochota by byla, ale sie zebrac nei chce:-(Mi sie jakos ostatnio nie chce wogole heblowac. Chyba przesilenie jesienne
reklama