reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Hej dziewczyny znalazłam coś fajnego na którymś z wątków...

Proponuje wydrukować to naszym Panom... :laugh2: ;-):tak:

zezwolenie0qc.jpg

czesc dziewczynki

ja tylko na chwilke dac znac ze u mnie wszystko ok (dzieki Ataata za pamiec to mile:tak: ), mala chanderke mialam caly weekend:sick: teraz juz lepiej bo znowu trza sie do roboty brac:-) .

teraz troche rzadziej bede do was zagladac bo mam troche roboty, pakuje sie przed podroza i od razu szykuje do wyprowadzki, ale jak juz sie wszystko ulozy to zdam relacje:tak:

Pozwolenie niezłe ale w sumie jak gdzies wychodzimy z mężem to praktycznie zawsze razem. To nie takie całkiem dziwne jak wziąść pod uwage że on jest niezwykle spokojny człowiek a ja przeprowadziłam sie do niego więc mamy tylko jego wspólnych znajomych do moich za daleko ale gdyby zaistaniała potrzeba to taki dokument jest jak najbardziej na miejscu najbardziej podoba mi sie zastrzeżenie czerwonym drukiem :-) Doticzka życzę powodzenia w poszukiwania mimo że zbyt wielu rad udzielic nie mogę ale dziewczyny maja rację trzeba zacząć od archiwów wszelkich
Poza tym kobietki może by tak facetów zmusic do prasowania firanek bo i czemu nie w końcu niech nie robia a mebelki a wykażą dobrą wolę:-D

Jakie archiwum masz na myśli? Bo ja się nie za bardzo znam:) chodzi o IPN?

Doticzka no nie wiem kim dokladnie byl Twoj dziadek, ale jakies archiwum gdzie moga byc przechowywane dokumenty z wojska, pracy, kosciola... a w IPN nie wiem jak jest z dostepnoscia dokumentow... Byc moze bedziesz musiala pisac do archiwum do Rosji badz bylych panstw powstalych po ZSRR - w zaleznosci od rejonu gdzie Twoj dziadek przebywal...

Ataata podanie pierwsza klasa, chyba go jutro drukne w pracy i troche przerobie pod mojego mezulka!!!

Dobrej nocki zycze

Dobra to ja jeszcze na momencik bo ide na przytulanko... i spaćku :laugh2:

Renatko to czekamy na relacje z niecierpliwością no i foteczki nowego mieszkanka :-)

Puchatko ja mam podobnie też mieszkam dalej od moich znajomych, spatykamy sie tylko ze znajomymi mojego. A pozwolenie na wypad nam nie potrzebny, bo po pierwsze nie chodzimy raczej osobno, a po drugie to kwestia zaufania... A co do prasowanka to fajnie by było ale nie mam sumienia obarczyć go takimi zajęciami bo bidulka pracuje po 12-14 godz dziennie, więc jak przychodzi to to jest padnięty i niema siły na nic...:-(

Doticzka :-) jak tam staranka...? Uskuteczniasz...?:laugh2: :laugh2: :laugh2:

wagnies :-) miłej pracki jutro :-)

kiniusia za nic nie dziękuj, za nic nie przepraszaj, tylko wpadaj jak najczęściej. Mam nadzieje że sie szybciutko u nas zadomowisz ;-) :tak: :-)

Miłej nocki Kochane papa do jutra;-)

Ataata przytulanka -staranka są są:-) teraz bedziemy czekać na ich efekty;-) :tak: A Ty działasz?;-) :-) :cool2: :-p Do jutra a właściwie do dzisiaj:confused: :eek: :-) ide lulu;-)

reklama
Ja tylko przyszlam przywitac sie i mykam do pracy

Aha, jak milo mi sie zrobilo gdy zobaczylam snieg za oknem ;-)

Do góry