reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
Hej dziewczyny znalazłam coś fajnego na którymś z wątków...
Proponuje wydrukować to naszym Panom... ;-)
Proponuje wydrukować to naszym Panom... ;-)
czesc dziewczynki
ja tylko na chwilke dac znac ze u mnie wszystko ok (dzieki Ataata za pamiec to mile ), mala chanderke mialam caly weekend:sick: teraz juz lepiej bo znowu trza sie do roboty brac:-) .
teraz troche rzadziej bede do was zagladac bo mam troche roboty, pakuje sie przed podroza i od razu szykuje do wyprowadzki, ale jak juz sie wszystko ulozy to zdam relacje
ja tylko na chwilke dac znac ze u mnie wszystko ok (dzieki Ataata za pamiec to mile ), mala chanderke mialam caly weekend:sick: teraz juz lepiej bo znowu trza sie do roboty brac:-) .
teraz troche rzadziej bede do was zagladac bo mam troche roboty, pakuje sie przed podroza i od razu szykuje do wyprowadzki, ale jak juz sie wszystko ulozy to zdam relacje
Puchatka
Majowe mamy'08
Pozwolenie niezłe ale w sumie jak gdzies wychodzimy z mężem to praktycznie zawsze razem. To nie takie całkiem dziwne jak wziąść pod uwage że on jest niezwykle spokojny człowiek a ja przeprowadziłam sie do niego więc mamy tylko jego wspólnych znajomych do moich za daleko ale gdyby zaistaniała potrzeba to taki dokument jest jak najbardziej na miejscu najbardziej podoba mi sie zastrzeżenie czerwonym drukiem :-) Doticzka życzę powodzenia w poszukiwania mimo że zbyt wielu rad udzielic nie mogę ale dziewczyny maja rację trzeba zacząć od archiwów wszelkich
Poza tym kobietki może by tak facetów zmusic do prasowania firanek bo i czemu nie w końcu niech nie robia a mebelki a wykażą dobrą wolę
Poza tym kobietki może by tak facetów zmusic do prasowania firanek bo i czemu nie w końcu niech nie robia a mebelki a wykażą dobrą wolę
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Jakie archiwum masz na myśli? Bo ja się nie za bardzo znam chodzi o IPN?
Doticzka no nie wiem kim dokladnie byl Twoj dziadek, ale jakies archiwum gdzie moga byc przechowywane dokumenty z wojska, pracy, kosciola... a w IPN nie wiem jak jest z dostepnoscia dokumentow... Byc moze bedziesz musiala pisac do archiwum do Rosji badz bylych panstw powstalych po ZSRR - w zaleznosci od rejonu gdzie Twoj dziadek przebywal...
Ataata podanie pierwsza klasa, chyba go jutro drukne w pracy i troche przerobie pod mojego mezulka!!!
Dobrej nocki zycze
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Cześć wszystkim,ataata dziękuję Ci za zaproszenie.Bardzo się cieszę i przepraszam,że tak późno.;-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
Dobra to ja jeszcze na momencik bo ide na przytulanko... i spaćku
Renatko to czekamy na relacje z niecierpliwością no i foteczki nowego mieszkanka :-)
Puchatko ja mam podobnie też mieszkam dalej od moich znajomych, spatykamy sie tylko ze znajomymi mojego. A pozwolenie na wypad nam nie potrzebny, bo po pierwsze nie chodzimy raczej osobno, a po drugie to kwestia zaufania... A co do prasowanka to fajnie by było ale nie mam sumienia obarczyć go takimi zajęciami bo bidulka pracuje po 12-14 godz dziennie, więc jak przychodzi to to jest padnięty i niema siły na nic...:-(
Doticzka :-) jak tam staranka...? Uskuteczniasz...?
wagnies :-) miłej pracki jutro :-)
kiniusia za nic nie dziękuj, za nic nie przepraszaj, tylko wpadaj jak najczęściej. Mam nadzieje że sie szybciutko u nas zadomowisz ;-) :-)
Miłej nocki Kochane papa do jutra;-)
Renatko to czekamy na relacje z niecierpliwością no i foteczki nowego mieszkanka :-)
Puchatko ja mam podobnie też mieszkam dalej od moich znajomych, spatykamy sie tylko ze znajomymi mojego. A pozwolenie na wypad nam nie potrzebny, bo po pierwsze nie chodzimy raczej osobno, a po drugie to kwestia zaufania... A co do prasowanka to fajnie by było ale nie mam sumienia obarczyć go takimi zajęciami bo bidulka pracuje po 12-14 godz dziennie, więc jak przychodzi to to jest padnięty i niema siły na nic...:-(
Doticzka :-) jak tam staranka...? Uskuteczniasz...?
wagnies :-) miłej pracki jutro :-)
kiniusia za nic nie dziękuj, za nic nie przepraszaj, tylko wpadaj jak najczęściej. Mam nadzieje że sie szybciutko u nas zadomowisz ;-) :-)
Miłej nocki Kochane papa do jutra;-)
reklama
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Ja tylko przyszlam przywitac sie i mykam do pracy
Aha, jak milo mi sie zrobilo gdy zobaczylam snieg za oknem ;-)
Aha, jak milo mi sie zrobilo gdy zobaczylam snieg za oknem ;-)