reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Puchatka nie martw się! Nawet jeśli ten teścik wprowadzi Cię w błąd a trzymam za to, że tak nie jest to jesteśmy tutaj aby Cię wspierać!! Teraz się nie denerwuj bo wiesz... to szkodzi i tobie i ... ale ja już nic nie piszę...

reklama
Witajcie :-):-):-)

Moniko kochana a ja trzymam mocno zacisniete kciuki za ciebie :-):-):-):-):-). Daj nam znac jak tylko będą wyniki :tak::tak::tak:

U mnie w porządku mąż tylko się rozchorował i leży jak ciapek :-:)-:)-(. Kicha, smarka i wszystko go boli :-:)-:)-(

Ilonko tylko z jednej strony nie moge o tym przestać myślec bo sie nie da za nic a z drugiej staram się nie nakręcać bo kto wie co tam będzie a co do staranek to jakiś szczególnych w tym miesiącu nie było bo męzuś ciągla w pracy albo zmęczony okrutnie a ja odpuściłam wszystko będąc myślami juz na HSG więc nikt nie wie co i jak:tak::tak:

Puchatko i tak to właśnie bywa. Juz nie pierwszy raz słysze, że ktoś odpuścił, że staranek było mało itp i fasolka z tego jak tralala. A jak sie ktos starał, często gęsto przytulanko, testy i inne cuda wianki + stres to nic z tego.
Czekam na fotke teściku juz sie niecierpliwie

Iwonko trochę boje sie zrobic jeszcze jeden dzisiaj bo jak w moczu z nocy przy większym stężeniu była ta kreska trochę blada to teraz mogłaby byc niewidoczna i całkiem bym sie zestresowała przynajmniej ja tak rozumuje i wierzę że to ma jakis sens poczekam do jutra rana i będę mimo wszystko spokojniejsza

reklama
jejku.......puchatko....ty wrzuc zdjecie tesiora...ty na betke idz..zebys wiedziala i sie niepotrzebnie nie denerwowala....
dziewczyny...zbieramy mysli, zeby sie zaraz skupily i wyslemy w strone puchatki dlugie fale cieplych mysli...jestesmy z toba puchatko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry