reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Biedna dziecko:-:)-:)-:)-:)-(. I niech mi teraz ktos powie, ze Bog(jezeli istnieje) jest sprawiedliwy????? Otoz to. Boga nie ma. A wszystkie okropnosci na swiecie sa dzielem ludzi jak np. wojny, albo dzielem przypadku tak jak tragedie niewinnych dzieci.
Nie chce nikogo urazic swoja wypowedzia, ale takie jest moje zdanie.
fifi ja mam identyczne zdanie jak Ty na ten temat... niestety ale tak właśnie jest..

ataata...znalazlam brzunio....no sliczny jest:tak::-):-):-)
Dziekuje Lenna, aż sie maluch zawstydził od tylu komplementów;-)

reklama
hej dziewczyny
witam was w ten piekny sloneczny dzien, po poludniu bedzie wrecz upalny:cool:

u mnie nic sie nie dzieje , pomalu zmierzam do konca cyklu i zobaczymy co sie wydarzy ;-)
Atatta- a jakos tak mi sie wydaje , takie przeczucia, brzunio w kuleczke sie chyba ksztaltuje, nie wiem czy to sie sprawdza zawsze ale u wszystkich zaciazonych ktorych ja znam tak wlasnie bylo ;-), no i chyba z tego co pamietam to w dzien owulacji byl strzal, tak chyba kiedys pisalas , wiec duze szanse na chlopca:-)wyczytalam kiedys na necie ze szanse na dziewczynke sa duze wtedy kiedy przytulanko jest co 2 dni, a na chlopca to codziennie :-poczywiscie nie ma co w to wierzyc bezgranicznie ale pewnie troche prawdy jest-pozdrawiam

Puchatka- zdrowko ok, wczoraj tylko mnie brzunio pobolewal w dole;-), ale z astma ok - dziekuje ze pytasz, ale widze ze tobie humorek tez dopisuje :-)a co do proroczych snow to ja jeszcze takich nie mam:-)ale czesto przeczucia mnie nie zawodza wiec......moze uda mi sie kiedys poczuc ze nosze fasolke :-)
a co u Ciebie kochana, jak ta zdrowko??

sciskam was mocniutko i pozdrawiam , milego dnia dziewczyny:-)

Czesc wam,,powrocilam z wsiii.
Dzisiaj miaąłm rade w Sp i spoko,kadra fajna,plan lekcji tez dobry,,codizennnie na 8:50 i 3-4 lekcje,,takze sie ciesze. Ale mam roboty,bo plany trzeba przyggotowac,,,
Aaataatuniu wow,,alez dizdzia rośnie,,ślicznie.....superrr:tak::-):-)śliczna jesteś z tym brzuniem,,,
Pozdrawiam wsioo

Dobry wieczor:-):-):-)
Padam na ryjek a przede mna huk roboty papierkowej:-(Dlatego tak króciutko buziam was i zycze owocnej nocy:-)

Dzień dobry..
My jemy z synkiem sniadanko,płatki,,tylko ja z mlekiem a on na sucho,popijając sokiem...
Jade dzisiaj znowu do mojej pracy,bo plany musze porobić,pokserować i oddać,,troszke robotajki mam.A moja mama bedzie maęłgo pilnowała...

hej ewcia...no to bombastycznie...byle bylo milo w pracy;-):-)
no mam andzieje,,,

Witajcie!

Proszę, trzymajcie za mnie kciuki o godz. 17:00

Odezwę się wieczorkiem
oki spoko będziemy trzymać...:tak:

reklama
Asia wogóle toc chiałam sie zpaytać jak tam małą w przedszkolu pierwszy dzień. Mój matuś idzie od poniedziałku,bo ja do pracy ide.Takż eteż bede myslałą co te dziecko tam robi,jak sam sie tam czuje itp itd...mam nadziej,ze bedzie dobrze...
A ja niedługo do skzoły,a o 16 jade do koleżanki co ma dwójke dzieci,a trzecie w drodze popilnować maluchów,bo ona do gina musi iśc,a nie ma kto pilnować,a wieczorkiem moja mam podrzuca mi na noc małęgo mojej siory,która gdzieś tam w delgacji jest,a moja mam go pilnowała,ale na nocke idzie do pracy i dupaa-ja bede go miałą...ależ amm dzisiaj roboty,uuu

Miłego dnia wam życze...

Do góry