reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam dziewczyny :tak: niestety wredna @@ przylazla wczoraj z samego rana, najpierw bylam wkurzona, ze przyszla, a pozniej okazalo sie, ze jeszcze boli jak cholera :-( jem no-spe na kilogramy, a wieczorem do gina skocze niech mi cos da bo jak kolejna tak bolesna przyjdzie to chyba oknem wyjde :-:)-(
w sobote za to swietnie bawilismy sie ze znajomymi do 3 nad ranem :-D, bylo tak fajnie, ze w niedziele dopiero przed 16 oczeta z Kochanie otworzylismy i zaczelismy sie smiac :-D ale niestety w poniedzialek wredna @ musiala wszystko schrzanic :wściekła/y::wściekła/y:
za chwilke postaram sie nadrobic wasze posciki, a narazie sciskam mocno :tak:

reklama
Witajcie w ten słoneczny dzionek :-)

Ja tak szybciutko tylko się przywitać. Zaraz mam gości. Robię obiadek i czeka mnie lukier do zrobienia na babeczki, więc zmykam. Odezwę się wieczorkiem :-)

Miłego i spokojnego dnia :-D

Hej, jak to dobrze, ze juz koniec pracy............:-):tak:
Cos Ws od dluzszego czasu nie ma??:szok:
Naszla mnie ogromna ochota na wątróbke z cebulka, zaraz wychodze z pracy, wstapie do sklepu, kupie i sobie usmaze :-):-):-):-):-)
No dobra uciekam, moze pozniej uda nam sie poplotkowac;-);-);-);-)

Antiope - bo potem chodzę jak zombi i śpię w dzień, a potem nie mogę spać w nocy.

Beata - to dobrze, ze malutki lepiej się już czuje. Przytul go jak się obudzi od ciotki ;-)

A betka wyszła 679.09 więc jest ok :tak:

Meggie moja @ też była spożniona i baaardzo bolesna (ostatnio nospe zamieniłam na nurofen menstrual-dzialą 24h przynajmniej u mnie) do tego stopnia że jak dostałam atak bolu to musiałam sie zwolnic z pracy:( oszalec idzie:( ale co zrobic
Iwonka życze ne juytro dla Ciebie takich dwóch ślicznych jednakowych kresuniek
a co!!:) pozdrawiam wszystkich

meggie moja @ tez przyszła spożniona i baaardzo bolesna,ostatnio wymieniłam nospe na nurofen menstrual-u mnie działa 24h!
Iwonka zyczę Ci na jutro dwóch ślicznych jednakowych kresuniek a co!!pozdrawiam

no i załapałam porządnego doła odebrałam dzisiaj swój wynik PRL i całkowita załamka na poczatku był 46 przy normie do 25,5 potem brałam przez dwa miesiące bromergon 2x1 i spadła poniżej normy to miałam zmniejszona dawke do 1x 1/2 i teraz wynik jest 53:szok: krew była pobierana po spokojnym weekendzie byłam wyspana na czczo i nie po przytulankach więc ja już nie wiem poza tym przy takim wyniku to nie ma się co dziwić że staranka bez efektów w czwartek pójdę do ginka niech decyduje co dalej bo ja już nie mam siły do mojego ciała:no::no::no::-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry