reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
asialc - ja też :tak::-p

beata - to dużo zdrówka dla synka, oby mu to paskudztwo jak najszybciej przeszło. :tak:

idarnowska - ja też już nie śpie, bo mnie budzik obudził, ale że mam problemy ze snem, to lekarz zabronił mi dosypiać. :zawstydzona/y:

Mam pytanko. Mam brać tą no-spe, ale nie wiem ile po ile. 3x1 czy jak?:confused: Czy w czasie bólu? Bo pobolewa prawie cały czas, takie rwanie :eek:

Shiraaine przepraszam,że dopiero teraz ale gratuluje dwoch kreseczek( też bym je już chciała ujrzeć, heh...) ,uważaj na siebie :-):-):-)

idarnowska - trzymam kciuki zaciśnięte za Ciebie z całych sił. Uda się zobaczysz :tak: uda się jak najmniej będziesz się tego spodziewać ;-)

beata - uzupełniaj mu elektrolity, bo w taką pogodę przy wymiotach łatwo o utratę wody. Mam nadzieję, ze mu szybko przejdzie. Choroba dziecka to chyba najgorsze co może się zdarzyć.

Dobra - idę na tą bete :rofl2:

reklama
Witajcie Kobietki!!!
Czas już by było zabrać się za porządną pracę ale dzisiaj alegia dokucza mi jak mało kiedy oczy swędzą okropnie i katar sam cieknie a do 16 jeszcze daleko
Beatko zdrówka dla synusia:tak::tak:
Wagnies dzięki za gratulki a co do Kindzi to z jednej strony pomyślałam o tym co wspomniała Ataata ale z drugiej skoro wpisała się tam na listę no mogłaby wpaść choćby z tą jedną wiadomością i może podrzucić troche fluidków w każdym razie ja już napewno coraz bliżej @ i czuje że po prostu przyjdzie ot życie póki co jestem na końcu tej kolejki i za nic nie wiem jak się dobic na początek może w końcu coś wymyślę:tak::tak:
Elza jasne byłoby fajnie teraz zafasolkować bo wiem że jakieś zabezpieczenie mam ale coś mi sie nie wydaje żeby to takie proste było :-( no nic nie mam w końcu na to wpływu:tak:
Asiu umowa umową w końcu ją tez zawsze można rozwiązać ale jestem spokojniejsza odrobinkę że jakby cos się działo to przynajmniej tyle dobrego:tak: buziołek dla córci:-)
Ataata ciepłe myśli dla Ciebie i głaskanko dla fasolki:tak::tak:
Reszcie babeczek życze miłego i spokojnego dnia:tak::tak::tak::-):-)

Chciałam sobie spojine pozaglądać wczoraj popołudniu do Was ale mi teściowa podniosła ciśnienie i juz wszystkiego mi się odechciało. Siedzi kobieta cały dzięn w domu i nawet po chleb nie pójdzie. Wczoraj czekała aż przyjde z pracy wyszłam z psem umyłam się i zjadłam obiad a ona wtedy do mnie z tekstem że jeszcze po chcleb trzeba by pójść. Nie mam pojęcia co ona robi przez cały dzień bo sprzątać też nie sprząta w sobotę stwierdziła że ja lepiej i dokładniej posprzątam bo ona juz nie dowidzi ale jak wyszywa cos na drobniutkiej kanwie to kurcze wtedy dowidzi. Skutek w sobotę był taki że cały dzień latałam ze ścierką i mopem a potem o 22 padłam :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no dobra wyżaliłam się

Do góry