reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Meggie dla mnie bolesna @ to norma. Jest taka za każdym razem. Nic mi nie pomaga. Jestem nie do życia. Nie dość, że boli, to mam biegunkę i nieraz wymiotuję. Jedynie ibuprom max mi pomaga na ból. Nie wiem jak to możliwe, ale jak zażyję 2 tabletki zwykłego ibupromu, to nie działają. Kiedyś miałam jeszcze taki przeciwbólowy proszek od jakichś zakonników i też działał. Nie pamiętam niestety jak się nazywał. W każdym razie nospę to ja sobie mogę łykać jak cukierki i nic. Ona ma tylko działanie rozkurczowe, a nie przeciwbólowe.

Witam kobietki:-):-):-)
Pszepraszam ale nie mam sily dzis do czytac cos Cie dzis napisaly:zawstydzona/y:Dopiero 2 godz temu wrocilam do domu, nakarmilam pieska i pieke ciasto ze sliwkami:szok:;-)Pierwszy dzień w pracy ok, choc czeka mnie mnostwo nauki. Na szkoleniach ok - powoli zblizam sie do pierwszego egzaminu. Czasowo masakra, ale sie zawzielam. Domek drewniany gna mnie do przodu:tak: Najblizszy wolny dzien bede miala 15 sierpnia, w ta sobote jestem w pracy od 9 do 21, a w niedziele od 10 do 19. Wiec same widzicie jak to sie u mnie porobilo.
Buziakuje was wszystkie i macham, macham

Witajcie,

Niedawno dopiero wrocilam od rodzicow dlatego sie nie oddzywalam caly dzien. Jutro tez z smaego rana musze jechac do rodzicow wiec pewnie odezwe sie dopiero wieczorem.

Beata mam nadzieje ze z synkiem juz wszystko Ok i ze to rzeczywiscie bylo tylko zatrucie pokarmowe!

Puchatka nie przejmuj sie tesciowa! Szkoda sobie szarpac nerwy - wiem ze latwo mi mowic ale wierz mi przez prawie 8 lat mieszkalam z ciocia ktora jest stara panna i tez mialam horror! A wyniki badan na pewno w koncu sie poprawia! Kochana wierze ze my tez za niedlugo zobaczymy ll kreski!!!!

Iwonka, Fifi skoro @ nadal nie ma to jest szansa na ll kreseczki i fasolke!!!

Meggie ja tez naleze do osob ktore podczas @ chodza po suficie z bolu :szok::-( i niestety tez prawie nic nie skutkuje - troche pomaga pyralgina ale watroba mi po niej wysiada... ibuprom tez czasami pomagal ale odkad wyczytalam w internecie jakie sa skutki uboczne zazywania to wyrzucilam to dziadostwo do smieci!

Rudka jest kilka stron gdzie mozna za darmo prowadzic obserwacje, ja prowadze na fertilityfreind.com - jeden minus strona jest po angielsku... a jak czegos jeszcze nie doczytasz o pomiarach to pytaj - wspolnymi silami moze jakos uda nam sie odpowiedziec!

Ataata jak tam Twoj brzusio? Pochwal sie jak juz urosl! No i mam nadzieje ze juz nie przyjaznisz sie z Panem kiblem....

Elza jak tam w pracy?

Elza o widze ze w miedzyczasie juz zdalas krotka relacje! Oj bidulko to rzeczywiscie masz niewesolo teraz! A to tak w kazda sobote i niedziele bedziesz pracowac?

reklama
Do góry