reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

:zawstydzona/y:Ilonko rybko zapomnialam o tobie,,,wybaczz:-:)szok:ależ ze mnie gapa,,,,
co tam u was kochana,,jak życie wma leci,,jakw pracy??

reklama
Witaj Ewcia i Iwonko:-)
Mięsko nastawione, pranko sie pierze. Teraz sciera w lapki i marsz do kurzy. Potem jeszcze odkurzanie i ruszam w miasto. Ah! No i przydaloby sie coś poszukać o tworzeniu tych stron WWW. Energi mam tak na dwa razy, ale dobrze, że wogole coś mam:-)
Puchatku jakbyś tu zajrzala to mam pytanko: ty nie tworzysz w swojej pracy tych stron? A no i Wagnies ty też możesz mieć jakieś doświadczenie. Jak co to blagam o jakies wskazowki, albo powiedzcie ze coś wiecie, a ja was sie najwyzej dopytam szczegolow.

hey kochane... nigdzie nie uciekłam, tylko nie nadążam Was czytać... u mnie tak średnio... skurczyki mam jak miałam i boje sie ze mnie do szpitala zamkną... w niedziele pojechałam do rodziców, bo chciałam choć jeszcze raz przed porodem ich zobaczyc a cały poniedziałek juz plackiem leząłam bo z bólu nie mogłam... zwiekszony mam fenoterol na sześć połówek dziennie... pomału do przodu... maluszek rośnie - tydzień temu miał 1170 gram... jestem coraz wiekszym klockiem...
buziam Was mocno... postaram sie zaglądać w miare czesto!!!

Elza ja dopiero ucze sie robic strone www... pisze ja w html-u pod quanta... ale wiem ze rowniez idac na latwizne mozna to robic pod wordem - tylko pozniej trudno ogladac takie cuda na innych przegladarkach niz IE...
Reniferku to lezy kochana i uwazaj na dzidzie!
Ewcia ja ciezko pracuje... ucinajac komara....:tak:;-):-):-D:laugh2::szok: mam urlop - ten niechciany...
Iwonka to gratuluje slubu... moze do tej pory bedziesz juz miala lokatora w brzuszku...
K_asia to tak zimno jest na polu? Oj chyba bede musiala cieplo sie ubrac... za chwile mykam do miasta, mam orpowadzic znajomych po Kraq - obym tylko mandatu nie dostala...
Sreberko czy dzis tez taka kawusie serwujesz? jak tak to ja chetnie sie wprosze

Witajcie kochane!

Iwonka, witaj wśród nas :-) Mas prześliczną córeczkę :-) Będę trzymać z całych sił kciuki za Wasze staranka. No to czytam, ze znowu będziemy bawić się na Ślubie ;-) Tym razem cywilnym :-)
PRAWDA DZIEWCZYNY??? :-)
Ostanio urządziłyśmy tu sobie na BB małą imrezkę z okazji wesela Ilonki :-) :-D

RENIFERKU, odpoczywaj dużo i czasami napisz kilka słów żebyśmy wiedziały czy u Ciebie wszystko w porządku. Całuję i głaszczę brzusio. :-)

Ataata, jak tam zgaga? Minęła? :-)

elza, ja niestety nie mam pojęcia o tworzeniu stron www. Kiedyś mój mąż jakieś robił, ale ja na ten temat nic nie wiem. Nawet nie mam jak Go podpytać, bo dzisiaj późno wróci z pracy. Chociaż i tak myślę, że musiałabyś na ten temat poczytać, bo na pewno nie da się opisać tego w kilku słowach. A moze masz jakieś książki na ten temat? Powodzenia! :-)

sreberko, jak dzisiaj samopoczucie? :-)

Ewcia, u mnie podobnie :-D Córcia pozwala mi spać do 10:00 a od września musze wstwać po 5:00. A wtedy przecież najlepoej się śpi ;-):-D Miłego dnia :-)

k_asia, :-)

Meggie, :-) mam nadzieję, że teraz będziesz pisac częściej :-)

rudka, witaj.:-) U nas zawsze znajdziesz osoby, które Cię wysłuchają. Przutulam.

NieSamowita, spokojnego dnia w pracy:-)

Puchatka, jak sie czujesz? :-)

Kiniusia .....jesteśmy z Tobą.

Gosia, jak pogoda po drugiej stronie Oceanu? :-)

Córcia woła. Mam nadzieję, że później uda mi się zajrzeć.
Mam dzisiaj kiepski dzień. Zresztą tak jest od poniedziałku. W końcu jaki poniedziałek taki cały tydzień..... Nie mogę się doczekać 12.08.

Muszę lecieć.
Spokojnego dnia!

Witam Was dziewczynki,dziękuję Wam za wsparcie.
Dobrze wiedzieć,że są takie duszyczki na świecie.
Na szczęście mam jeszcze mojego M.
U mnie powoli leci,od jutra wracam do pracy,bo to siedzenie i myślenie mnie dobija.
Poza tym mój namówił mnie na prawo jazdy,bo muszę czymś zająć czas wolny.
No cóż,zostaje mi tylko odczekać chwilkę i znów brać się za staranka:tak:.

Powolutku muszę nadrobić wasze posty,bo mam strasznie dużo zaległości.
Buziam Was wszystkie.
;-);-);-)

dziekuję Wam za dobre słowa,nie sądziłam że aż tyle Nas jest!!!postaram sie juz nie smęcic tylko uszy do góry!!

Asialc Witaj! A impreze urzadzimy urzadzimy tutaj taka ze hoho!!! Oj bedzie zabawa do bialego rana:tak:... nabieramy juz wprawy w forumowych imprezkach...

Kiniusia kochana zagladaj do nas! A prawko to jasne ze super sprawa... ja tak sie juz do autka przyzwyczailam ze jakos do autobusu i tramwaju nie po drodze mi...:no: No i masz super faceta ze tak Cie wspiera!!!!

Rudka wcale nam nie smecisz!!! Pisz jak tylko bedziesz miala taka potrzebe!

Mufka a gdzie Ty sie podziewasz?

Puchatka czyzbys dzis znowu praca zawalona byla?

reklama
Witajcie moje kochane.
Samopoczucie już lepsze i dziękuje za wasze ciepłe słowa :tak::tak::-):-):-):-).
Gdyby nie wy byłoby kiepsko :tak::tak:.
A staranka rozpoczynamy za miesiąc - dwa już bez pośpiechu :-D:-D:-D:-D

Uciekam jeszcze do pracy , później napisze więcej :-)

Do góry