reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

iwonka witaj;-)

Oki ja spadam pomału, tzn już:-D
Papa miłego wieczorku
dobranoc wam kochaniiiii,,,fasoleczko daj mamusi sie wyspacc:tak::tak:

Ano,wkoncu sie staram to i na odpowiednim watku czas klikac,ciekawe jak ja obskocze te wszystkie watki,caly dzien bede siedziala tylko na kompie:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
no własnie,ja jak siąde to zanim obskocze wszystkie to uuu pół dnia mi zleciii,,,,:tak::-D:szok::szok:

reklama
nie mam sie komu wyżalić, nie wiem czy też to przechodzicie,ale mam wrażenie że wokól koleżanki, kuzynki zachodzą w ciąże a mi sie wydaje że nigdy sie nie wylecze,beznadzieja,każde spoźnienie @ to płonne nadzieje:(

Witajcie kobietki w ten pochmurny poranek :-) ja dzis musialam sie o 7 niestety z lozeczkiem rozstac, ale zalatwilam co mialam i teraz kawusie pije spokojnie :tak:
dlugo sie do was nie odzywalam, ale standardowo bylam z wami i podczytywalam :-D
rudka masz komu pisz na forum zazwyczaj ktos jest :-) niestety wiem co czujesz i prawie kazda z nas przezywa to tak samo :-( a dobic potrafi jak zwracasz uwage, ze np. 5 latek nie powinien stac przy patelni, a ktos Ci odpowiada, ze jak bedziesz miala wlasne to se bedziesz wychowywac :-( ale nie mozna sie poddawac, musimy byc silne :tak:
NieSamowita staz sie konczy, ale zawsze mozesz dostac umowe, za co trzymam kciukaski :tak: widze coraz blizej do wymarzonego ślubu :-D
Ewcia ucaluj Mateuszka ode mnie i utul mocno ;-)
Atatko poglaskaj brzusio i pozdro malenstwo ;-)
iwonka witam serde3cznie :-D
Puchatku macham do Ciebie mocno :tak:
elza nie smuc sie :-( pomachaj do nas przeciez tu jestesmy :-)
reniferku co u Ciebie ?? jak Twoje malenstwo??
i oczywiscie pozdrawiam reszte kobialek, ktorych nie wymienilam :-D

I ja mowie wszystkim dziendobry krakowie pogoda nawet ladna wiec moze samopoczucie bedzie lepsze niz wczoraj :-) Wczoraj odwiedzila mnie kolezanka poplotkowalysmy sobie troszke i doszlo do nas ze 90% znajomych to z malymi dziecmi lub w ciazy tylko my sie obijamy;-)

Witam:-):-):-)
Kasiu to milego dnia zycze:-) No i widze że kolejna krakowianka, eh czasem brakuje mi Kraka...ale juz tam raczej nie wroce.

Antiope fajna masz prace, ja chyba generalnie też lubie być w ruchu.

Niesamowita może jednak Ci ten staż przedlużą? Zawsze trzeba być dobrej myśli.

Iwonko 2006 witam ponownie na staraczkach!:-) Dzialaj predko bo widze ze dzieciaczki bede cudne. Corcia prześliczna:-), ucaluj ją ode mnie:-) Życze szybkiego zafasolkowania.

Attatko pożycz mi brzucha z zawartością, bo z mila checia chcialabym aby mnie taki brzdac pokopal:-D:laugh2:Cudne to musi być uczucie i widzisz taki cud i nic nie jest ważne.

Rudka uszka do gory, ja dobrze wiem co czujesz, ale niestety tego nie przeskoczymy. Ja też mam już tylko ciężarne lub dzieciate koleżanki( nic dziwnego taki wiek), a u mnie d.... No coz raz placze i mam mega doly, a raz wierze ze bedzie ekstra i wszystko sie uloży. Huśtawka, ktora wiem ze zakończy sie jak w końcu przytule swoje maleństwo. Mnie pomaga to, że jak mi już tak totalnie zle to przyjde tu i pogledze dziewczyną, a one mnie zmobilizuja do kolejnej walki o szczeście.

Meggi machanko do Ciebie!:-)

A wszystkim pozostalym kobitka zycze milego dnia, bez dolków, stresow itp. I macham z calych sil:-)

A ja zmykam do prac domowych, potem musze isc na kurs, ogrodek, wiec dzień rozplanowany na maksa. Ah! I jeszcze wczoraj dzwonil jakiś facet w sprawie pracy:szok: Ja nawet nie pamietam gdzie skladalam to swoje CV, ale ide z nim porozmawiać. Mamy spotkac sie jutro w kawiarni na rynku;-)Podejrzewam, że tu chodzi o prace biurową tyle że ze znajomością tworzenia stron WWW. Ma ktoś doświadczenie w tym? Bo jak tak to prosze o pomoc. Ja coś tam wiem, ale raczej nie wiele...

Witam:-)U mnie od rana swiecilo slonce a teraz to i widze czarne chmuty i wiatrzysko.Mam zamiar wstawic pranie i wykorzystac wietrzna pogodei sucha,bo juz mi sie nazbieralo troche.Dzis dziecko dalo mi pospac prawie do 9:tak::-)Okresu nie dostalam choc sadzac po bolach brzucha bylam pewna ze dostane,no ale jeszcze sie okaze:tak:Tu jeszcze nie pisalam wam ze biore 27 pzdziernika slub cywilny:-)W chwili obecnej jestem panna z dzieckiem na wydaniu:-D:-D:-D:-D:-Da ze zdecydowalismy sie na drugie dzioecko to chyba czas najwyzszy za pieczetowac ten nasz zwiazek:-)
Dziekuje wszystkim za przywitanie i oczywiscie wszystkim zycze szybkiego zafasolkowania.
Elza Dziekuje w imieniu coreczki,calusy przekazane:tak::-)

reklama
Siemanko laseczki...
U mnie piękna pogoda sie zapowiada,ale narazie 15 stopni,,czyli chłodek...
My wstalismy o 10,jejku ilez my śpimy;-),dziekco moje daje nam pospać,kurcze,a potem jak ja wstane do pracy.
Ide robić śnaidanie i kawe..Dzisiaj na 11 mam gadac z meżem an skype,am go gdzieś znaleźćm pod firmą...
Ataatko buziaki,wyspana??
Elza ale dzien bedzie...;-)
Meggie my też buziakujemy..:-)
Puchatko jakw pracy,,biurko cąłe??:-p;-):-D
Wagnies jak tam,,dużo pracy...:-)
Niesamowita jak w pracy,jak z pawełkiem sprawy ślubne lecą,,,buziaki
renifer,a gdzie ty uciekłąs??
kasiu,antiope,rudka,iwonka,sreberko,asia,kiniusia, i cała restza bandy całuski,pozdrowionka,,,:tak:;-):-):-)

:blink:Kiniusia myślimy o tobie kochana....:blink:

Do góry