reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

czesc dziewczynki

wpadlam sie przywitac-kroliczka ma sie lepiej juz zaczyna broic:-)

Sabinko- nie wiem kto u ciebie ma te problemy zdrowtone, ale zycze szybkiego powrotu do zrowia- no i przykro mi ze musieliscie przelozyc te staranka:-(widzisz u mnie tez skonczylo sie przelozeniem , nie wiem czy o rok , zobaczymy co sie wydarzy za 4 miesiace

Ataata- szkoda ze sie tak potoczylo u ciebie, ale ja bym nie przekreslala tej milosci , moze jeszcze wszystko sie ulozy, a moze nawet dobrze ze sie teraz wyprowadzilas, moze w domku z rodzicami bedziesz spokojniej znosic ciaze, mniej stresu i klotni , moze jednak w tej wyprowadzce sa jakies pozytywne strony przynajmniej dla dzidziusia, trzymaj sie kochana :-)i zycze ci zebys byla jak najszybciej znowu ta szczesliwa, pogodna kobitka ktora tu poznalam pare miesiacy temu:-)

Idarnowska- fotki super i jak zwykle masz szliczny usmiech :-)widac ze jestes szczesliwa , no i trzymam kciuki za fasolke :-)

reszte kobitek scickam i zycze milego wieczorka

reklama
dziendoberek z wieczora...:-)
dobre mysli przesylam...telepatycznie....musicie uwazac...obiorniki macie zainstalowane w gornej czesci uszu...za duze kolczyki powoduja czasem problemy z odbiorem...uwaga wysylam dobre mysli....titi titititt iiiititititit tututu tititititi :-D;-)

wszystkim kobitkom
bez wyjatku milej reszty niedzieli i co niektorym milego wypoczynku:-):-D
idarnowska nadal trzymam kciuki:tak:
niesamowita...rozumiem cie bardzo...ja tez nie wiem jak to ze starankami bedzie...narazie suwaczka nie kasuje...a noz sie uda...jakby ktos nam ukradl marzenia no nie? ale nie tylko my mamy takie uczucie, kazda z tych kobitek na tym forum ma pewnie takie samo odczucie, gdy nadejdzie wredota @ :-( ale wierze, ze kazdej sie uda... mowi sie czasem, ze malenstwo znajduje sobie samo czas kiedy chce przyjsc...trzymam kciuki za was wszysktie kobitki
ataata...
po deszczu zawsze nadchodzi slonce...:-) wierze, ze zycie uczy cie w tej chwili sily, zebys byla pozniej wzorem i oparciem dla malenstwa, bys mogla je bronic przed swiatem i uczyc swiata...bedzie dobrze...zobaczysz:-):tak:
trzymam za was kciuki mile panie

rozumiem niesamowita. zupelnie rozumiem. mysmy sie juz tak nakrecili malenstwem...i ksiazki czytalismy i badania byly i rozmawianie i cieszenie sie i wyobrazanie sobie jak to bedzie... i z dnia na dzien sie wszystko sypie....niestety nie przydluzymy pani umowy, projektow brak... i sie zapada ziemia pod nogami...nie moge sobie teraz na dziecko za bardzo pozwolic...niewielkie oszczednosci...a ja chchialabym cos malenstwu zaoferowac...panicznie szukam jakiegos rozwiazania...szukam pracy...ale narazie zadnych widokow na cos nowego...i to mnie totalnie dobija...a tak sie cieszylam...pewnie u ciebie tak samo...tyle, ze kwestie zdrowotne, a nie finansowe...ale na pewno czulas sie podobnie...:-(

Elza udanego wypoczynku!
Idarnowska zdjecia fajowe, a Ty szczesliwa, to najwazniejsze ;-)
Niesamowita to czekamy; trzymaj sie i jsne,ze wpadaj, zawsze weselej :tak:
dzisiaj bylam znowu kolo zamku i spedzialam dzien u mamy-ciotka z rodzinka zajechala; potem kuzynka nas odwiedzila i caly dzien z glowy; kolejny :-)
leca te dni jak niewiem, niedlugo sie skoncza wakacje i do roboty :baffled:
milego wieczorku

dzien dobry
troszke niewyspana ale zadowolona z zycia jakos :-) czekam na odpowiedz opiekunki czy bedzie mogla sie zajmowac malym; boję się ;-)
milego dnia tez zycze :-D

Witajcie dziewczynki :-):-):-).
Najchętniej pospaąlbym jeszcze a tu obowiązki domowe czekają :tak::tak::tak:. Temkpa troszkę sie obiżyła bo dzisiaj było
36,86 :-:)-:)-:)-(. Coś ostatnio moj organizm nawet nie lubi jazdy samochodem co nigdy mi nie przeszkadzało.

Dziewczynki martwi mnie ból w podbrzuszu jak tylko cos dzwignę lub właśnie jedziemy autem i jest dośc nierówna droga .
Nie wiem co o tym myśleć:sick::sick::sick:

Dzień dobry kochane...
Ja wczoraj nie byłąm,bo przyjechała do mnie szwagierka i plotkowałyśmy,a potem dojechałą kuzynka z broniem i taks ie zaczęło.Siedizałyśmy do 1 w nocy,takze fajnie było tak ploty rozwinać i wogóle pogadać...

Ilonko ja sie nie znam na wykresach,takze ci nie pomoge....ale ja wierze w fasolke:tak::-)
Asia no to masz wesoło i miło w domu...dwojka dzieci...
Gosia to dobrze,ze króliczka ma sie lepiej;-)
Izabelka robiłąś foteckzi zamku?? ja takl czekam na nie...nom niesdługo praca,ja też zaczynam od 1 wrzesnia:tak::-)
Którą wybrałąś tą młodą opiekunke i jak odpowiedziałą już??A ile jej płacisz(tak z ciekawości,bo nie wiem jakie stawki sa,,chcialabymw eidziec)...
Ilonko kochana czekaj na test,albo idz na badanie krwi to ci wsyztskow yjaśni,nie nerwuj sie...:tak:;-):-)

Pije kawe i czekam na którąś....ide syna nakarmic tzn snaidanie mu anlozyc..

Witaj Ewciu heh z tym badaniem krwi to będzie teraz problem bo w moim szpitalu strajkuja jak nie wiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Poczekamy jeszcze te 7 dni :)

A dzis już miesiąć od ślubu

reklama
Do góry