reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Ataata niestety uczymy sie na wlasnych bledach... Ja zawsze sobie tlumacze ze widocznie tak mialo byc... A Ciebie mocno sciskam i nadstawiam ramie abys mogla sie wyplakac... Chetnie wezme od Ciebie garsc Twoich smutkow!

Ataata dziel się tymi smutkami ile wlezie i to potrzebne bo w końcu Twoje smuteczki tez są smuteczkami Twojej fasolki a fasolki i dobre kobietki nie powinny sie smucić to powinien być najpiękniejszy czas w Twoim życiu i przykro mi że te węzełki tak Ci odbierają te radości:-:)-(

Mąż mnie na chwilkę wygryz od komputera ale już jestem a Tobie Kochana Ataatko zabraniam mówić o ucieszeniu sie jeśli zechcesz jeśli potrzebujesz wyrzuc wszystko z siebie i zobaczysz będzie dobrze może nie tak jak miało byc może inaczej ale dobrze:tak::tak::tak:

Wpadlam slodkich senkow zyczyc :-):-):-)

elza ab fajne zycie 10 zl w kieszeni i podbijasz swiat:-)
wagnies gdzies czytalam ze lody sa dobre na plodnosc wiec pozerajmy ile mozemy :-p:-D
NieSamowita Ja mojego mezusia poznalam przez neta ale to taka dziwna historia byla ...zaznacze ze to nie byl czat tylko taka stronka <tu zrobie reklame> epuls.pl :-D:-D
Ewcia81 ehhh juz dosc bo mnie udsisz :-D:-D.
asialc tak tak bo my jestesmy te tchurzoburzaki
Puchatka wiem ze to wiele nie zmieni ale glaskanko po glowce na pocieszenie. Bedzie dobrze. A z tym telewizorem to moze faktycznie jakis znak z nieba zeby nie zawracac sobie tylko pie...dolami tylko sie przytulac:-)
lenna witaj:-)
Ataata Nie smutaj sie juz kochana bo nam tez bedzie smutno i lezka poleci. Dzieciatko ktore nosisz w brzuszku bedzie cie kochalo ponad wszystko.

Buziaczki wam wszystkim i zmykamy pod kolderki:-):-):-):tak::tak::tak:

reklama
Witajcie nocna pora :-D:-D:-D:-D.
Jestesmy juz spakowani i dzisiaj o 17 bedziemy juz w Polsce.
Musze was zasmucic............
Robilam w srode test i jedna kreseczka :-:)-:)-:)-:)-:)-(.
Nie wiem moze cos zapeszylam tym moim gadaniem :sorry::sorry::sorry:. Tylko ta tempka mnie ratuje bo ciagle jest podwyzszona bo rano 36.9 a w dzien i wieczorem 37.5 a dzisiaj nawet 37.7
Heh............ za 9 dni termin przyjscia @ . Trzeba poczekac...... zobaczymy.
Troche mi smutno :-:)-:)-:)-:)-(.

Dobranoc :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry