reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Reniferku kochana,leż w wyreczku,dbaj o siebie..odpoczywaj,skurcze to nie przelewki,leż wygodnie i nie denerwuj sie tak,a męża to opiernicz,ze tak cie wystawił,,,,,buziaki...

reklama
Ewcia nie mow ze baki zbijasz... wychowanie dziecka to tez praca!!! Tylko nikt za nia pensji nie daje :no:
Elza a gdzie sie wybieracie na wakacje? Ja wlasnie zalatwiam sobie noclegi w Pradze i mam zamiar tam posiedziec kilka dni...
Reniferku mezowi nalezy sie porzadny op......!!!!! Oj moj mialby niezle glowe zmyta za cos takiego! Lez kochana w lozku, odpoczywaj no i sie nie denerwuj! Dzidzia jeszcze kilka tygodni musi w brzuchu posiedziec.

A na razie nie mam zadnych nowych wiesci co do stanu tej dziewczynki... nie wypada mi co chwile dzownic i sie dopytywac... mysle ze jakby cos sie zmienilo od wczoraj to zaraz bym dostala sms'a... wiec jestem dobrej mysli ze wszystko jest OK! Jak dostane jakies nowe wiesci to zaraz napisze Wam.

Reniferku oj nie dobrze:-( zmykaj do lóżeczka i nie ruszaj sie kolkiem!
Wagnies do końca nie wiem gdzie sie wybieramy, ale gdzieś w kierunku pomorza.Jak sie skonkretyzuje to napisze, ale obawiam sie, że pelne relacje zdam jak wrócę:-), bo wtedy bede mogla na 100% napisać gdzie bylam:-) Na informacje czekam.
Sreberko co tak krótko;-), nic nie chcesz nam opowiedziac?
Ewcia no jak sie rozchrujesz to Ci wspolczuje. Taki upal + choróbsko to nic milego, wiem bo ja co roku to przechodze. Nigdy nie choruje zimą tylko zawsze latem, ale ja już pisalam ze normalna nie jestem:cool:
A piesek ma sie dobrze tzn lapa nie zagoiona, ale nie przeszkadza w normalnej egzystencji. Robimy opatrunki, wciskamy w gardlo antybiotyk, wiec powinno być ok. Tylko teraz powinnam mu uszyć takiego bucika do chodzenia:happy::confused::cool2:- jeszcze tylko tego mi brakowalo do pelni normalności...

:-)Jeju siostra mnie do tej babci ciagnie,ale chyba sobie sama pojedzie,,,nie chce mi s ieee....
Ide zrobić sobie herabciaka z cytrynką i Amolkiem,,,,zawsze pomaga...
Wagnies no włąśnie mógłby ktoś za to płącić,tylko kto chętny...:tak:;-):-)
Elza nad morze na urlopikk?? dobzre z epieska łąpka juz oki,a ty uszyj mu busiczka małęgo,fajnie by wygladał...a mnie jakos teraz dopadła jakaś choroba,pewnie przeziębienie mnie dopada,,,,
Sreberko miłęgo dnia,fajnie z ebrat przyjedzie...

Witam kobietki w ten piekny acz upalny dzionek :-) mnie od wczoraj tak kregoslup boli ze wyje i prawie po scianach laze, bo inteligentna blondynka sama kanape podnioslam, zeby pod nia dywan odkurzyc, zamiast poczekac, az Kochanie z pracy wroci :zawstydzona/y::-( a musze jeszcze odkurzyc, pomysc podlogi, obiad zrobic :szok: normalnie przekichane
Ewcia przynajmnie sie dobrze bawilas :-) a teraz kuruj sie kobieto, zeby Cie na dobre nie rozlozylo
sreberko to lap za odkurzaczyk i siup :-D a pozniej juz tylko relaks z braciszkiem, kawka i rozmowa :tak:
elza ciesze sie, ze z pieskiem juz lepiej :tak: zagoi sie i znow bedzie szalal, oby to byl ostatni jego tak pechowy wypadek
NieSamowita witam i zycze spokojnego dnia w pracy przed weekendem
Bastra fasolki lubia weekendy, jak jestesmy wyspane i wypoczete :-D wiec odpoczywajcie ile wlezie, a moze nasze grono znow sie powiekszy:tak:
reniferku fluidki lapie, bo bardzo sie przydadza i buziaki za podzielenie sie :-) a Ty kobietko lez i wypoczywj, zebys sie nie przemeczala
Puchatko gdzie sie podziewasz ?? macham :tak:
wagniesku witam :-) i oczywiscie pozostale , ktorych nie wymienilam ;-)
atatko co u Ciebie jak malenstwo ??

Dzień dobry dziewczynki :-)

RENIFERKU, lez i odpoczywaj. uważaj kochana na siebie i maleństwo.

Miłego dnia. Zajrzę później :-)

Dostalam przed chwila sms'a:
"Dziewczynka musi jeszcze lezec na OIOM-ie ale rokowania sa dobre a kontakt z Nia rewelacyjny!Wciaz jednak prosimy o modlitwe!"

reklama
Do góry