reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

ojojo biedny pieseczek...sunia moich rodzicow przedwczoraj by sie zaczadzila; zostawili garnek na gazie i pojechali nad morze!!! zjaral sie, mnostwo dymu;zadzwonili do mnie,zebym leciala; jak dotarlam na miejsce juz straz byla; wszystko oki...a ja gdzie pies??? szczekal-mowia sasiedzi-a potem cicho bylo :no: ale sie balam,ze juz zdechla; wlazla pod lozko biedna i nie chciala wyjsc; nic jej nie bylo; z wdziecznosci nie opuszczala mnie do konca wieczorka i chciala isc ze mna do domu ;-) kochana sunia

reklama
hej dziewczynki wpadlam pozyczyc dobrej nocki i kolorowych snow

Niesamowita- ciesz sie ze nie jestes tutaj, tu w usa to faceci wzrokiem rozbieraja :-pszczegolnie Meksykanie oni to normalnie nie maja skrupulow- szkoda gadac, ale juz sie przyzywyczailam i to se olewam, my to sie smieniejmy ze oni bzykaja wszystko co na drzewo nie ucieka :-p

wczoraj w nocy odebralam mojego krolisia ze szpitala- dorcia ma sie lepiej, ale jeszcze apetyt nie taki jak trzeba i biedna wystraszona, troche ja tam wymeczyli, mam nadzieje ze niedlugo znowu bedzie kicac jak kiedys ;-)

pozdrawiam was i buziam

A ja mialam dzis tyle zrobic... i co...? Shrek trzeci mnie uspil... wstalam przed chwila i cos geba mi sie za bardzo drze... chyba wskocze pod zimny prysznic i do lozia.... ale skoncze jeszcze to zimne winko...

Wszystkim zycze milej nocki
Elza zeby psinka juz nie szalala wiecej
Gosia zeby Dorcia juz byla zdrowa
NieSamowita obys jutro nie miala juz takich przygod
Izabelka jutro na pewno bedzie dzien bez takucg wrazen
Renifer obys skutecznie zwalczyla nadcisnienie

Hejo hejo kobieteczki...
Ja byłam na wylocie i jak polazłam to zaginęłam:-D:tak:;-):-)
Njapierw do kzuynki na kawe,a ona mnie na obiad z Matem zosatwiła,już mamie nawet powiedziala ze zostajemy i jak przyjdzie to maluszek bedzie i sie pobawi z nim..no to zostalam...a potem kumpela zadzwonila ze jest na placu zabaw i jak chce to mam przyjsc no i cooo..poszlam,hehe..o 19 bylam w domu....czyli od 13 do 19 wywleczona z chaty..
matunio śpi,no to ja BB odwiedzam i zdaje relacej...
A o 19 pzryszła jeszce ta kzuynka z chłopem i bronie zniosłą,no to popiłyśmy,poplotkowałyśmy...i czas zleciał,juz poleźlii..
Ja tez ide zaraz lulu..chyba tylko poczytam.....

Meggie całuski od Matusi teakże dla ciebie cioci BabyBoomowa....
Oj Asiu bardzo chętnie bym wpadła,co z tą rodiznką w Słupsku,,,,odwiedź ixch i wpadniesz do mnie kochana na kawe,albo coś więcej:happy2::rofl2::-p:tak:;-)gdzie mieszkają...dawaj do Słupska.....
Wagnies super,ze z małam oki,ciesze sie bardzo,modliłam sie i trzymałąm kciukasy naprawde...:tak::tak:
Izabelka ale super Oski jak fajnie sie chlapie,jaki chłop,,uuu uważaj na laskii,ja też bymc chiałą balkonnnn,brrr kiedy bede miala...
Niesamowita ketonal bebeb,za mocny dla mnie, ale miałąś widoki heheh,co za bezwstydnik,:-D ach ci faceci...
Renifer co w szpitalu,jaim szpitalu,o co chodiz pisaj tu sszybko>?>????? chyba wszystko okiiii:tak:
Kiniusia super,ze wszystko oki,bo skoro nie piszesz ze bebeb to znaczy ze opki,,,,a keidyt en lekarz,,,cot am u ciebie,,,wogóle gdzie ty jestess...

Buziam wsyztskie,,ide lulanki do matetka....
Do jutereczka...

reklama
dzieki dziewczynki
ja wam rowniez zdrowka zycze, zeby nic sie was nie czepialo , i waszych zwierzaczkow rowniez, poprostu spokoju i odpoczynku, bo mi to sie juz w glowie kreci od nieprzespanych nocy i tych dni w rozjezdzie, jutro musze odpoczac, bo teraz sie zastanawiam jak ja do domu dojade jak czuje sie jak
pijana:-(

dziekuje jeszcze raz dziewczyny i milego dnia jutro

Do góry