reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Jezu a ja sie zakicham dzisiaj na amen..musze jakies tableciakiw ziaść i syropek,bo mam dosc kichania aaaaaaaaaapsik...

A masz Wagnies kafelki na podlodze? Bo jak tak to wybieram tę najniższą polkę;-)
Dziewczyny nie wyrabiam, spać mi się chce jak cholera, jeszcze mi slabo, zimna kapiel nie pomogla i jeszcze zar leje sie z nieba. Ratunku!

Cześc dziewczynki...

Ja już od ginki wróciłam... wyniki badań mam bardzo dobre, szyjka podobno też ładna i zamknięta, pobrała mi cytologie i przepisała magnez bo mnie brzuch zaczyna "ciągnąć":baffled: Jestem w 5 mieś ciąży a waże 50kg... jak dobry kurczak:-D Ale generalnie wszystko w pożądku, następna wizyta za 3tyg.

Kurcza ale sie ciesz bo u mnie sie pogoda w końcu załamuje:-D
Słońce zaczyna sie chować za chmurami no i jest wiaterak... ufff od razu mi lepiej, bo te upały mnie zabijają...

Reniferku witaj bo jeszcze nie miałam okazji Ci pomachać...;-) no to widze że mamy już dwie ciężarówki na wątku dla staraczek :-D

Puchatko co za wredny ten Twój szef... jak sie ludzie tak zachowują to zawsze przychodzi mi na myśl jedno skojarzenie.... Pewnie mu żona nie dała :baffled::sorry2::-D

Ewcia upały no właśnie ich nie znosze za dobrze... ale dziś już u nas lepiej i od razu ja sie lepiej czuje:tak:

Elza Izabelka Gosia Wagnies helloł;-)

I miłego dzionka dla wszystakich

Sreberko nie, nie w macierzyństwie... poszłam do Gemelli bo było tańsze o połowe:baffled::sorry2: no i w sumie dobrze zrobiłam, bo po pierwsze maluch sie ułożył tak, że pomiar był niestety przez całe badanie niemożliwy, a pozatym okazał sie o 3 dni starszy i lekarz stwierdził że pomiar dałby itak fałszywy wynik, bo na tym etapie dziecko wygina juz główkę do przodyu i do tyłu, dlatego przezierności karku już sie nieda zrobić...

hejjjjj nie dam rady czytac bo musze sprzatac; maly spi :tak::-D a jutro przychodza kandydatki na opiekunke do malego; trzymajcie kciuki!
Ataata to bardzo dobrze,ze wszystko dobrze :-)
buziaczki

EWCIU81 szybkiego powrotu do zdrowia życzę!!
ATAATA zazdroszcze Ci tej wagi!! ja w siodmym m-cu waże 81 kg i mam już 14 kg na plusie... najgorsze jest to ze naprawde dużo nie jem a tyję ;) syper że wyniki sa dobre !
IZABELKA powodzenia jutro z opiekunkami!! mnie tez to niedługo czeka, bo chce bardzo szybko do pracy wrócic!!! obawiam sie jednak że spojrzę na malego, zakocham sie i koniec z pracą:-)

w bydgoszczy zrobilo sie przyjemnie,jest 5 stopni mniej niż wczoraj, na niebie tak długo oczekiwane chmury i moze w końcu cos z nich spadnie... musze ruszyć 4 litery i zaczac sprzatac w domu, bo po moim męzu to zawsze jakby huragan przeszedł...

pozdrowionka dla wszystkich

reklama
Dzień dobry!
No w końcu mam chwilkę żeby do Was zajrzeć, poczytać i napisać parę słów :-) Mam teraz kilka dni odpoczynku i postanowiłam się relaksować, bo później znowu stres. Ale na razie spokój, więc mam nadzieje, że będę do Was zaglądać codziennie, bo już tęskniłam :-)

Puchatka, ja cały czas trzymam kciuki i wierzę z całych sił. UDA SIĘ! :-)

wagnies, super, ze rajd udany. Daj koniecznie znać kiedy Ty organizujez. Na pewno wtedy będzie duzo lepszy :-) Fotka super! Że ja na to nie wpadłam :-D

Ataata, zdjęcia przecudne. Aż się wzruszyłam.... Ciesze się, że wyniki dobre :-) Ja na początku ciąży też chudłam i ważyłam 45,46 kg. Przytyłam dopiero w jakimś 5 miesiącu :-)

Ilonka, GRATULUJĘ!!!! Na pewno jesteś w ciąży. :-) Ale super. Bawcie się dobrze a po powrocie czekam na relację i zdjęcia ;-)

Kiniusia, :-) udanego wyjazdu. Jak tam u lekarza???

sreberko :-)

NieSamowita, miłej pracki :-)

elza, trzymam kciuki żeby Twoje marzenie o wyprawie do Afryki się spełniło. :-)
Ty mnie nie strasz ;-) Na sumieniu? ;-):-D Oj chyba nie :-D Dziękuję za kciuki. Na razie możesz póścić. Będę je potrzebować dopiero pod koniec sierpnia :-) I to bardzo ;-)

Izabelka, udanej wyprawy nad rzeczkę :-) Macie ją gdzieś blisko? Oczywiście jutro kciuki zaciskam. Daj koniecznie znać jak kandydatki :-)

Renifer, witaj wśród nas :-) Fajnie, że do nas dołączyłaś :-) Odpoczywaj i leż jak lekarze każą :-) No i nie czytaj!!!! ;-) Sama to robiłam na początku ciąży i bardzo szybko zrezygnowałam. Po co niepotrzebnie się stresować. Jest i będzie wszystko dobrze. :-)
A wiesz, że u nas było podobnie z Natalką.:-) Jak odpuściliśmy intensywne staranka od razu zaszłam w ciążę :-)

dziubak :-)

lenna :-)

Gosia, jak dobrze że Dorcia już czuje się lepiej. Wiem co czułaś. Na szczęście będzie już wszystko dobrze :-)

Bastra, :-) spokojnej pracy

Ewcia, mimo, że u Was koszą to i tak całkiem nieźle Cię słyszę :-D;-) Krzyczysz wystarczająco głośno :-D:-D:-D A co Cie za choróbsko bierze? Weź leki i nie choruj :-) Miłej zabawy życzę Matusiowi :-)

Nati woła. Zaraz wracam

Do góry