reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ja tylko na chwile zagladnelam do Was... ide zaraz kapac sie, musze jeszcze zrobic na jutro kanapki i lulu... pobudke mam o 3 nad ranem
Zycze Wam udanego weekendu

reklama
Attata suwaczek jest aktualny,owulacja wystąpiła,przytulanka były i będą i teraz czekamy :tak::tak::tak:. Podobno są testy które wykrywają wczesna ciąże, 7 dni po stosunku.............

Witam popoludniu:-)

Idarnowska testy wykrywają wczesną ciąże tzn. 6 dniową, ale niestety bywają zawodne. Ale testuj jak masz ochotę może wyjdzie:-) A objawy jak najbardziej fasolkowe:-) Trzymam kciuki:-)

Wagnies milego wyjazdu:-)

Ilonko mam nadzieje że sie nie obraziłaś że zapytałam... ja to nie po złości, wrecz przeciwnie... zapytałamt tylko bo troszke wiem na ten temat po sobie i owszem niby są tye testy co po 7 dniach pokazują, ale powiem Ci tak:
Ja takie zastosowałam po 7 dniach od owu (a owu miałam napewno wiem kiedy bo zawsze wiedziałam) no i ten teścik pokazał 1kreske... po 4 dniach zrobiłam inny test, taki najtańszy kupiłam w aptece bo myślałam ze nic z tego, no i 2 kreski wyraźne.;-)
Czyli testujesz 14, a więc podejrzewam że owulacje miałaś 7?? To by z tego wyszło że masz w tym miesiącu cykl 22 lub 23 dniowy?? Jest taka opcja??

Attatko nie obraziłam się :-):-):-)
Z tymi moimi cyklami jest tak ,że mając 36-38 dniowe cykle owulację mam 10-11 dnia cyklu,a czsami od razu po miesiączce :zawstydzona/y: . 14 tylko spróbujemy bo naprawde czuję się dośc fatalnie a podbrzusze nadal boli :-:)confused:.
Następny test zrobimy 18-19 :tak::tak::tak: a kolejny w dzień spodziewanej miesiączki 30 lipca.

Dzięki Attatko :-):-):-):-). W sobotę przed wyjazdem do W-wy zrobię teścik zobaczymy co wyjdzie :-):-):-) .
Mąż ucieszony a ja jakaś taka troche nieswoja bo nigdy tak się nie czułam jak teraz:tak::tak::tak:

Koniecznie daj znać co Ci z niego wyszlo, bo my tu umrzemy z niecierpliwości, a ty bedziesz wcinać na spokojnie mandarynki w tej Hiszpani:cool::-)

Elza ,Ataatko jak możecie podajcie mi do siebie jakiś kontakt telefoniczny to wyślę wam smsa co i jak z tymi testowankami :tak::tak::tak: a wy tu dalej przekażecie :-)

reklama
Elza zycze,zeby ten spor sie szybko wyjasnil; wiem jak to jest sie klocic :-(
Puchatko dziekuje za pamiec; Oski juz lepeij, byl chory-w sumie jutro jeszcze w domu siedzimy; jakas infekcja; koszmar;sama w domu z chorym dzieciatkiem-ciagle wolal mamamamamama; w nocy przez sen nawet; plakac sie chcialo; ale juz ma apetyt i wszystko wraca do normy :-) maz tez wraca w sobote---bez samochodu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie znalazl grrrrrrrrrrrrrrrrr
mam ostatnio malo czasu,zeby pisac, bowszystko na mojej glowie,a synus sie chce bawic i już :cool2: tak bardzo Wam wszystkim życze dzieci; trzymam kciuki za owocne staranka :tak::tak::tak::-D
Ataata dzieci slodko wygladaja w takich rzeczach :tak: a kombinezon superasny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bomba!!!
Idarnowska ooo oby to byla fasoleczka!!! chyba dasz znac ciooo?:-) udanej podrózy!!!

a reszcie przesylam buziaczki ;-)

Do góry