reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam serdecznie wszystkie staraczki - my też staramy się o drugą dzidzie - dzisiaj robiłam test i niestety znów jedna krecha - od jakiegoś czasu czytam Was i kibicuje - jeszcze raz witam i pozdrawiam

reklama
Teraz ja i NieSamowita bedziemy takie ranne ptaszki na forum :-):-):-)

Widzę żę wątek się rozrasta......:-D Tyle nowych buziaków? No no no
Witamy !!!!!
U nas wieczorem była burza i ja to taki tchórz jestem że hej :errr::errr::baffled:. A teraz pogoda taka jakaś nie bardzo. Może będzie lepiej czego i wam życzę na ten nowy wtorek potworek :-D:-D:-D

Witam nowe staraczki, zagaldajcie tutaj czesto bo w kupie razniej;-)

NieSamowita to ode mnie taki malenki kopniaczek bo Bastra chyba nadrobila za nas wszystkie;-)Mam nadzieje ze bedziesz mogla siedziec:tak:
Bastra polowanie sie udalo?

A teraz musze sie zbierac do pracy co by sie nie spoznic... mam nadzieje ze dzis juz sie nie bede tak wsciekac!!!

Witam Kochane Kobietki :-) nie liczylam dni, ale nie bylo mnie na forum jakies 2 tygodnie, wiec mam takie zaleglosci :szok: 50 stron postow :szok: ale sie rozpisalyscie :-) postaram sie wszystko jak najszybciej nadrobic :-) nie bylo mnie bo znow burze u nas byly i 2 dni bylam bez netu, telewizji i telefonu :-( a jak oddali to wyjechalam z moim kochanie na jezioro ;-) niestety tym razem plywanie nie wyszlo mi na dobre bo zalapalam angine i nie moglam sie z wyrka podniesc :-( dzisiaj juz troszke lepiej to zaczne zaleglosci nadrabiac na BB :-D pozdrawiam Was wszystkie razem i kazda z osobna :-)

Witam:-):-):-)

NieSamowita super,że staż się spodobal.Trzymam kciuki, abyś zostala tam dlużej:-) A dziś życzę milego dnia w pracy:-)

Wagnies, kurcze fatalnie z ta Twoią pracą.Nic nie da się zrobić?Mam nadzieję,że dziś dzień minie bez wielkich stresów:-)

Bastra, a Ty urlopiku nie planujesz?A teren do polowania taki calkiem, calkiem:-)

Puchatku to jeszcze szczeniaka masz w domu. No tak one bywają rozkoszne, choć strat potrafią siać co niemiara.Ja przy Plucie stracilam z 5 par pantofli, sweter, koc i parę jeszcze jakiś drobiazgów:no:M. się tylko cieszyl,że jego rzeczy nie ruszal. Teraz to już tylko zabiera nasze rzeczy na swoje poslanie jak wychodzimy i na nich śpi - to chyba tęsknota:eek:A teraz Pluto cierpi, bo sobie chyba lapę odparzyl - wczoraj wpadl do wapna:szok: A co za rasa Puchatku ten wasz Bazyl?

Diabelku objawy które opisujesz mogą oznaczać ciążę, a mogą oznaczać zbliżającą się @. Najlepiej zrobić badania z krwi, wtedy bedziesz miala pewność.Ja w każdym razie trzymam kciuki za fasolkę:-)

Lenna, Puchatku to widzę,że w jednym wieku jesteśmy:-)

Lenna tak to wlaśnie jest - jak mamy prace to nie za bardzo można się starać, nie mamy to też zle i dlatego ja na to wszystko machnelam reką.Staramy się, a co bedzie to bedzie. Niby od pazdziernika mam podjąć pracę, ale jak wcześniej zafasolkuje to jej nie podejmę. M. jakoś nas utrzyma.

Aqua 1-23 no to życzę, abyś jak najszybciej zafasolkowala i Kubusiowi siostrzczkę lub braciszka sprawila:-) Buziaki dla syneczka:-)

Ja wczoraj pojechalam z M. nad wode - poplywaliśmy,bylo milo. Dziś rano takie szare,bure i ponure, ale już jakieś sloneczko wychodzi:-)Ja zabieram się za sprzatanie, obiadek już mam, tylko sernik musze upiec - komuś przeslać? A najlepiej zapraszam dziś do mnie na kawkę i serniczek:-)

Hej elza dzieki za wsparcie :-) masz racje, nigdy nie pasuje, ale teraz to ja naprawde nie popuszcze...hihi;-)

reklama
Witam Meggi:-)Tak tempo pisania jest tu zawrotne - ja jak nie zaglądne co dnia to potem dlugopis w rękę i zapisuje co chce powiedzieć, bo inaczej to już w polowie mam totalny metlik:-)

Do góry