reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie Kobietki!!!!
Wybaczcie że na poprawinki wczoraj nie dotarłam :sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale jakoś mój organizm zrobił bunt najpierw od rana bolało mnie lewe biodro a wieczorkiem już po spacerze z psem to mnie padło totaknie poza tym dostałam wczoraj jakiegos ataku alergi że do dzisiaj rozsadza mi zatoki:-:)-:)-( Jestem wybrakowany egzemplarz jakis :baffled: no ale myślami byłasm z Wami i widziałam ze wczoraj więcej kobitek było fajnie że dobrze się bawiłyście. Miłego dnia:tak::tak::tak:

reklama
Oj Puchatko, że też te wstrętne dolegliwości i choróbska w kosmos nie można wystrzelić:wściekła/y: A tak pozatym witaj i milego dzionka życzę:-):-):-)

Puchatko oby Cie szybko przeszlo!!!
ja sie przygotowuje do konwersacji na jutro- jedna kobietka do mnie przychodzi, zawsze to kaska,a tak sie nie chce :crazy:
maly spi slodko, po obiedzie ide z nim do tesciow i potem do znajomych z dziecmi; Oski poszaleje hihi
milego dnia!

Witajcie kobitki,

Ja siedze w pracy od 8 i umieram dzis z nudow... zasypiam na stojaco... to chyba efekt poprawin ;-):-D:-)

A teraz z niecierpliwoscia czekam na nasza panne mloda!

Dzień dobry dziewczynki! :-)
A my z córą wylegiwałyśmy się do jedenastej z minutami a później wzięłam się za porządki w kuchni. :-)
Dwa dni balowałam i w końcu trzeba było zająć sie domkiem :-D

Puchatka, oby szybciutko Ci przeszło.
Madziujka :-)

U nas gorąco :-)
Miłego dnia moje Drogie.
Idę robić drugie danie :-D

PS. Kaca nie mam. Spało mi sie wyśmienicie :-D
PS2 Trzeba to będzie powtórzyć. Może jaikeś urodzinki się wyprawi albo imieniny? ;-):-D

Cesc kochane :-):-):-):-):-)

Widze ze poprawiny pelna para szly... Znowu zastawione stoly same pysznosci i drineczki .... zaluje ze mnie nie bylo ale niestety nie moglam. Widze ze nie tylko ja usypialam dzisiaj ...do godz 10 poprostu same oczy sie zamykaly. Poszlam w pracy do wc i usnelam w kabinie :zawstydzona/y: obudzil mnie ktos jak spuszczal wode ale lol ze mnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p. No coz a teraz ide zagrzac obiadek i poleze w lozku. Nie najlepiej sie czuje. Nawiedzila mnie straszne obrzydliwe malpisko :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jak przyjdzie to i pojdzie.

Widze ze dalej czekamy na sprawozdanie z uroczystosci? No coz to czekajmy jeszcze cierpliwie.
Myslicie ze ciasto weselne jeszcze nam sie dostanie? W sumie po takiej imprezie jaka byla na BB Ilonka padnie :tak::-D:-D:-D:-D:tak:

Pozdrawiam buziakam i papam :-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-)

Bastra to witam w klubie.... ja tez poszlam do kibelka przespac sie :tak::-D:-):rofl2:
Isikora mam nadzieje ze zagladniesz do nas...
Asialc oj dzis to bym sobie tez pospala do 11!!

reklama
Do góry