reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

ps. sorki za moje bledy - nawet nie sprawdzilam, co napisalam, ups :-), no ale pisze z pracki i dziecko mi tu troszke glowe zawracalo wiec musialam pisac w pospiechu, a te moje byki sa wrecz niewybaczalne - wiec sorki jeszcze raz:-)

reklama
Cześć dziewczyny;-).
Ja się zbuntowałam i powiedziałam sobie,że jutro nie pójdę do pracy,a kierownikowi powiem dopiero jutro,żeby nie mógł się przyczepić:tak:.
Także na 8 lecę i zobaczymy jak długa kolejka będzie.
To czekanie będzie najgorsze:baffled: ,ale dam radę:cool2:.
Buziam Was i jutro jak tylko przyjdę to powiem Wam co i jak;-).
Laseczki,ja dziś po pracy jak przyszłam to się od razu położyłam,wstałam teraz,ale za chwilkę kładę się dalej.
Robiłam wczoraj badania na mocz i morfologię to zaniepokoiło mnie to,że w moczu wyszło: znaczna ilość w.p.w nabłonek płaskich i śluz-obfity,ale już czytałam,że to nic takiego,a śluzik to nie musiał być w moczu tylko na próbówce się osadzić:cool2:.
Jejku,w podbrzuszku mnie tak dziwnie ciągnie i do kibelka częściej oraz ten brak @-OBY TO BYŁO TO:laugh2:.
Trzymcie kciuki jutro z rana najmocniej jak się da.
Aha,nawet mój M. zaproponował mi,że może ze mną tam być (a do pracy idzie na 6-może się zerwie...:-)?
Dobra,idę lulu.
Życzę Wam słodkich snufff.Dobranoc dziewczyny.
P.S.Wpadłam na chwilunie,a troszkę sobie popisałam;-).
2 P.S.Wepka ,witam Cię bardzo gorąco wśród nas!!!:-)

DOBRANOC:-).

witajcie dziewczynki:-):-):-):-).
Sytuacja z księdzem nadal nie jest najlepsza. Wczoraj prawie trafił do szpitala i problem w tym,że nie ma go kto zastąpić :-:)-:)eek::eek::eek:. Mamy jeszcze 2 dni i będziemy stawali na głowie ,żeby kogoś znaleźć ale ciężko będzie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Nie wiem jak zareagują rodzice jakby nie było księdza katolickiego. Eh takie nerwy :szok::szok::szok:.
ale jutro ide o 10 na paznokietki u rąk i nóg a później na maseczkę więc trochę sie odstresuje :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:.

Elza
przykro mi z powodu pracy :-:)-(
Sreberko witaj :-):-)
Asiu śmiech to zdrowie :-D:-D:-D:-D.
Moniko może powoli wszystko ułoży się do soboty. Dobrze jest Marcin w którego mogę sie wtulić i wiem ,że powie,żebym sie nie martwiła:happy2::happy2::happy2:
Meggi ,Gosiu dziękuje za trzymanie kciuków :-):-):-):-) na pewno sie przydadzą.
Wepka witaj w gronie szaraczek :-):-):-):tak::tak::tak::tak:
kiniusia trzymam mocno kciuki :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Cześć dziewczynki :-)
Ostatnio coś się zaniedbałam :-( Wybaczcie. Całkowity brak czasu. Praca praca praca. Za niedługo też wychodzę do pracy. Może wieczorem znajdę czas na naskrobanie czegoś. Pozdrawiam was wszystkie. Buziaczki papatki :-D:-D:-D

Hej:-)
Kiniusiu trzymam bardzo mocno zaciśnięte kciuki!!!:-)
Niesamowita gratuluję stażu i życzę, abyś zostala tam już na dlużej:-)
Isikora nic się nie stresuj ten dzień bedzie i tak najpiekniejszy, bo rozpoczniesz życie z kimś kogo pokochalaś i tylko to się liczy. A ludźmi, nawet tymi najbliższymi, którzy tego nie potrafią zrozumieć ani tego uszanować nic się nie przejmuj.
Gosia_pl ja nie wiem czy ogólnie w Polsce jest lepiej z pracą, ale w moim mieście jest tragedia. Tu nie powstają nowe miejsca pracy, a w każdym razie rzadko, większość znajduje pracę po znajomości (a ja ich nie mam bo to nie moje rodzinne miasto). Obawiam się że teraz pewnie też trochę poczekam, ale staram się nie zalamywać, bo to do niczego nie prowadzi. Tylko ten brak kasy, a przez to nerwowa atmosfera w domu doprowadza mnie do nie najlepszego humoru. Co prawda mam nagraną praę w przedstawicielstwie banku, ale nie wiem czy ja się do tego nadaję no i czy mi się to podoba. Mam czas do pazdziernika i oczywiście jak niczego nie znajdę to tam pojdę.
Cala resztę dziewczyn witam!:-)
Ja zabieram się za porządki i obiadek - ja chyba oszaleję jak mi tak na dluzej pozostanie bycie kurą domową :-(A wczorajszy dzień to musze jak najszybciej wymazać z pamięci bo nie dość że praca to jeszcze gigantyczna migrena i klótnia z M.:-(No ale cóż takie to życie

Hejka,

Wlasnie pisze moj 500 post... nie wiedzialam ze tak sie rozpedze:-D

Kiniusia to zaciskam kciuki baaaardzo mocno!!!! No i z niecierpliwoscia czekam na wiesci:tak:

Ataata mam nadzieje ze Ty tez zdasz relacje po USG!

Elza ab nie dolkuj sie... wiem ze z praca jest roznie ale pociesz sie ze jak nic nie znjadziesz to w pazdzierniku pojdziesz do tej pracy!!! A skad pochodzisz?

Bastra oj nieladnie nas tak zaniedbywac:no:

Isikora a w Twojej obecnej parafii nie ma zadnego ksiedza ktory moglby jechac na wasz slub?

NieSamowita super ze znalazlas staz!!! To pozniej juz tylko rzut beretem do pracki ;-):-)

Wepka w kupie zawsze razniej :tak::-D;-):-)

pozdrowionka dla pozostalych staraczek!

Witam Wagnies!:-)
Mieszkam w Tarnowie. Fajne miasto tak ogólnie, bo prawie wszędzie można dotrzeć na nogach i wogóle dużo tu przestrzeni tylko z pracą masakra. Szczególnie po tym jak Tarnów utracil województwo i poszedl pod Kraków.

reklama
Witajcie dziewczynki:-)
Zaraz wychodze do pracki więc na momencik
gosiu dziękuję Ci ślicznie za życzonka:tak:mam nadzieję że ta @ była ostatnia:-)
izabelko zaciskam kciuki za złoty strzał:-D:-D:-D
wepka witaj wśród nas, pozdrawiam:-) my z mężem też już dość długo się staramy, teraz leci 16 cykl, więc będzie Ci raźniej;-)kiedyś się nam uda:tak:
niesamowita ja też zaczynałam od stażu, na pewno Ci się przyda, poza tym po odbyciu stażu masz szansę aby Cię zatrzymali na umowę, daj z siebie wszystko!, wierzę w Ciebie:-)
puchatko coś się nie odzywasz, tylko mi się prosze nie stresować pracą, będzie dobrze, daj znać jak podpiszesz umowę no i od kiedy zaczynasz. A jak tam @ ? mam wielką nadzieję że to był tylko fałszywy alarm, odezwij sie kochana;-)
isikora nic się nie martw, kogoś na pewno znajdziecie, jeszcze troszkę czasu zostało, a jeśli nie to przecież przypadek losowy, rodzice musza zrozumieć. Nam na 2 dni przed weselem rozchorował się dj, polecił nam drugirgo i to byl strzał w 10. Rewelacja! wiec się nie martw kochana, przytulam ciepło:tak:
kiniusia powodzenia u lekarza i bardzo dobrze że nie poszłaś do pracy;-)po powrocie szybciutko zdaj relację. Trzymam kciuki za fasolkę:tak:
elza ab bardzo mi przykro z powodu utraty pracy, na pewno coś zanjdziesz, teraz na rynku pracy trochę się ruszyło, powodzenia:tak:
wagnies no to ruszaj na szkolenie pełną parą, bardzo się cieszę:-) a ja będę czekać 2 tygodnie na wyniki tego egzaminu w pracy, poszedł dobrze, ale wielu tak myślało i oblało, więc czekam cierpliwie:-)
bastra pozdrawiam zapracowaną mróweczkę:tak:
asiu co tam porabiacie z Natalką? mam nadzieję ża w dalszym ciągu humorek dopisuje:-)
meggi, sreberko,ivi, kindzia, ewcia, leo77, lacosta i resztę dziewczynek gorąco pozdrawiam i życzę miłego dnia:-)

przed praca jadę po wyniki egzaminu z prawa handlowego, trzymajcie kciuki:-) bo wczoraj dowiedziałam się że prawo gospodarcze mam oblane (tak jak przeczuwałam):-p, buziaczki

Do góry