reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hej
U mnie dziś nie wesolo - zostalam bez pracy:-( Co prawda byla to tylko praca na umowę zlecenie, ale... Niby taki rodzaj umowy mial być tymczasowy, a potem mialam dostać normalną umowę. Co prawda nie do końca im wierzylam, ale na chwilę obecną przyda nam się każdy grosz, więc chodzilam do tej pracy i liczylam, że albo sytuacja się zmieni albo znajdę coś lepszego. A dziś uslyszalam, że zarząd się zmienil i ja tracę miejsce, ale oczywiście jak bedzie potrzeba to się do mnie odezwą. No i wracam do punktu wyjscia czyli siedzenie w domu i czekanie nie wiadomo ile. Ja już dobrze wiem jak się czlowiek czuje szukając z rok pracy i nic znaleź nie może, a tu z każdym groszem trzeba się liczyć i na nic nie można sobie pozwolić. Sama nie wiem co ja mam z sobą teraz począć....

reklama
Witajcie Kobietki!!!
Tak dzis u mnie skwar że nawet nie mam siły nic pisac o 14.30 wieszałam pranie o 17 juz 3/4 zebrałam normalnie nie ma czym oddychać:baffled: poza tym rano jakby zapukała @ a teraz nic pewnie w nocy się rozkręci cholera jedna:-p zobaczymy co będzie jakby co zaczynam 20 cykl może w tym sie uda:tak:
elza wiem jak się czujesz ja szukałam pracy przez ponad 1,5 roku i człowiek potem sie frustruje najmniejszym wydatkiem w każdym razem trzymam kciuki za owocne poszukiwania :tak::tak:
Meggie wiesz największy ból w tym że on nawet nie zostaje sam bo będzie moja teściowa i męzuś pracuje na rózne zmiany ale jak ja wyjde to jest masakra tak się stało przez to że większość dnia spędza ze mną ja go karmie i wychodzę z nim na dłuższe spacery ot mój piesulek:sorry2::laugh2:
Ilonko napewno wszystko będzie dobrze:-):-)
NieSamowita no to spoko fajnie że chociaz staż Ci się udało:tak::tak:
Wagnies jak nózka?? jakby co to jeszcze więcej zdrówka:tak::tak:
Mufka ehh ja o takiej rocznicy śłubu moge tylko poczytac bo mój mąż to realista i na takie pomysły nie mam co liczyć ale super że tak fajnie sobie ten dzień spędziliście:-)
Kiniusia Izabelka Asia Gosiu Ataata Kindziai reszta z powodu mojej sklerozy niewminiona zyczę miłego popołudnia i spokojnego wieczorku

Dzień dobry!

elza, w takim razie trzymam kciuki żeby się udało :-) Fajnie miałaś, że mogłaś tak sobie poleniuchować. Oj ostatnio i mnie by się to przydało...:-)

isikora, mam nadzieję, że już dzisiaj lepiej. Jestem dobrej mysli co do soboty i Ty też bądź. Trzymam kciuki żeby ksiądz wyzdrowiał. Zobaczysz, że i tak to bedzie najpiękniejszy dzień w Waszym życiu :-) Wszystko będzie dobrze :-)

Izabelka, jak synek?

Meggie, cieszę się, że miałaś takie udane dni. Oby tak dalej :-)

NieSamowita, gratuluję stażu :-) Wyrobisz się, wyrobisz :-)

Puchatka i u nas cieplutko, że aż chce się żyć:-) Cudny dzionek :-) Uda się, uda. Trzymam kciuki. Musi być dobrze :-)

Sreberko, hejka :-) Jak samopoczucie?

A u mnie dzisiaj dużo lepiej niż wczoraj :-) Cały czas się uśmiecham, że dziwnie na mnie ludzie patrzyli na ulicy. Czy to naprawdę takie dziwne, że człowiek uśmiecha się do obcych? Oj to nasze pochmurne społeczeństwo :-);-) Nawet jestem z siebie zadowolona i do tego zostałam pochwalona :-D Oby tak dalej. Chociaż zdaję sobie sprawę, ze różnie bywa. Jednego dnia wszystko mi się udaje, a drugiego myli :-D

Miłego wieczorka :-D:-D:-D

czesc !!! ja na wesolo tez :-) ostatnia rada za mna; jutro koniec roku klas 6-spiewamy im Psalm Rubika :-p w piatek koniec roku i wakaaaaaaacje :-D:-D:-D:-D:-D
musze wam cos po cichu powiedziec....chyba wczoraj zbroilismy :-p:-p:-p mam plodne a maz nie zalozyl, bo nic nie powiedzialam :cool: (ale nie specjalnie zeby nie bylo) zawsze stosujemy stosunek przerywany, niom ale nie wczoraj :dry: nie wiem co sadzic hmmm moze coreczka bedzie??? w nocy sie troszke przerazilam,ale w sumie to sie juz ciesze na sama mysl :-) wiec i ja w tym cyklu czekam zeby @ wstreciucha nie przyszla hihhihi nie moge uwierzyc,ze czuje to co czuje, ze tak naprawde, to tego tak mocno pragne :tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Elza przykro,ze stracilas prace, trzeba zaczac szukac, niestety...
Asialc fajnie,ze sie usmiechasz...to rzadkosc na ulicy :-( Oskarowi sie przestawilo i o wszystko mama i placz; mozna chwilami oszalec ....

Witajcie,

Ja dzis padnieta po pracy... caly stos papierow nie byl do ogarniecia w jeden dzien, jeszcze troche na jjutro zostalo... no i udalo mi sie wymusic na dyrze podpisanie zgody na szkolenie z zarzadzania zasobami ludzkimi - strsznie sie z tego ciesze!!!

To na razie tyle bo nie mam weny...

Izabelka to trzymam kciuki zeby Wam sie udalo!

Witam wszystkich. Jestem nową użytkowniczką forum Baby Boom. Od kilkunastu miesięcy staramy się z mężem o dzidziusia, nietety nie wychodzi. Biorę od trzech miesięcy duphaston od 16 dnia cyklu przez 10 dni. Na razie nic nie pomaga. Najdziwniejsze jest to że brzuch mi się powiększył.Miałam nadzieję, że ...ale to niemożliwe bo regularnie dostaję miesiączki. Piszę dlatego, bo nie wiem już co o tym wszystkim myśleć. Pomóżcie, proszę

reklama
hej babeczki:-)
witaj wepka :-)witam cie goraco, niestety ja nie moge ci pomoc bo dopiero staram sie o dzidzie jesli tak mozna nazwac to "staranie" po raz drugi, ale inne dziewczyny moze cos ci potpowiedza

witam rownie reszte

elza ab- przykro mi z powodu pracy :-( , niestety pozostaje szukac, mam nadzieje ze znajdziesz szybciutko, a tak apropo ile teraz w Polsce zajmuje znalezienie pracy?? to prawda ze jest jej wiecej ???

Puchatka- dzieki za wszystkie zyczona zdrowka, przydaly sie , bo jak narazie oprocz alergii nic wiecej mi nie dokucza :_):-)no ale z ta alergia tez troche lepiej , jeszcze kaszle ale juz mniej, a co do piesia to bedzie ok, moze temu tak piszczy bo jeszcze szczeniaczek, no i moze troche musisz z nim mniej przebywac , zeby sie przyzwyczail, hmm nie wiem w sumie jak ja mialam piesia to tez za mna chodzila, ale nie piszczala to fakt-tu mialam szczescie, tak jakby rozumiala ze musze wyjsc do szkoly :D:-)

Niesamowita - zdrowka zycze, a starania o baby coraz blizej prawda :-)no i super z tym stazem , zycze zebys sie wyrobila;-)

Ataata- a jak tam twoj brzunio rosnie czy dalej w miejscu :-)mnostwo usciskow dla ciebie i dzidzi

Kiniusia- a jak tam u ciebie kiedy idziesz do ginka , bo czytalam ze w pracy ci sie pozmienialo no i jak tammasz dalej te plamienia??

Mufka- W rocznicę ślubu życzę Wam, Aby płomień Waszej miłości nigdy nie słabnął

Przepraszam ze spoznione :-(

Isikorka- trzymam kciuki za udana sobote-zobaczysz jaki to bedzie piekny dzien- zazdroszcze ci jak chcialabym jeszcze raz to przezyc :-):-)- moze oprocz tego stresu przed:-pale ja tez tak mialam a potem okazalo sie ze to wszystko nie potrzebne bylo -jestem myslami z toba- bedziesz wygladac przeslicznie

Reszta kobitek sciskami i pozdrawiam mocniutko:-):-)

o maly wlos zapomnialabym cos o sobie naskrobac
wiec u mnie nic ciekawego heheh dostalam @ zanczy juz poszla se won-wczoraj dorwalam meza:-)
pozatym korzystam z wakacji od szkoly, i jakos dobrze mi sie zyje -oczywiscie zawsze cos czym mozna sie stresowac, ale wal....ic to -znowu staram sie byc optymistka -zobaczymy na jak dlugo :-)

wiec caluski babeczki i milego wieczorka

Do góry