reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Moniko, Asiu,Wagnies,Sabinko i inne kochane staraczki rozumiem was i dziękuje,ze jesteście i będziecie ze mną duchem w ten szczególny dla mnie okres :-):-):-):-):-).
Miałam dzisiaj dobry i zły dzień:-) :-(Odebrałam dzisiaj sukienkę :happy2::happy2::happy2:. Byłam na ostatniej przymiarce z rodzicami i oczywiście tata musiał się odezwać na temat mojego niezbyt dużego biustu :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Czar prysnął:no::no:.
Potem przyjechaliśmy i patrze diadem a tam brakuje jednej cyrkonii i trochę to widać więc muszę zamienić na nowy. Żeby mi tylko wymienili :confused::confused: :tak::tak: .
Przyszłam do Marcina a tu następna zła wiadomość :-:)-( drugi ksiądz (katolicki) zachorował i nie wiadomo czy będzie na ślubie :sick::sick::sick:.
Wszystko sie psuje a jak nie będzie tego księdza moi rodzice mogą nie przyjść na mój ślub i wesele :unsure::unsure::unsure::unsure::unsure: bo jak pisałam wcześniej mój M jest mariawitom i bierzemy ślub w jego parafii a moi rodzice nie mogą tego zrozumieć.

Znowu wraca koszmar z kilku miesięcy wstecz :eek::eek::eek::eek::-:)-:)-( i to 3 dni przed ślubem. Tak bardzo mi smutno :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)sick::sick::sick:

reklama
hej babeczki
Isikora juz za chwilunie :tak::tak::tak: bede duchem z Toba :-D
Kiniusia ale masz pecha!!!
Puchatko graulacje!!!
glowka przestala bolec maly byl grzeczny,ze wysprzatalam salon i zrobilam przemeblowanie :-)
dostalismy wlasnie zaproszenie na slub w sierpniu, pobawimy sie :happy2:
Mufka ale fajnie masz z mezem; z kolei ja kiedys zrobilam mojemu prezent z bgileciekami w formie ksiazeczki i mogl sobie wybrac co chce zrealizowac danego dnia, np. romantyczna kolacja przy swiecach; masaż erotyczny :-) wyjscie z chlopakami :-) wspolna kapiel, zwolnienie ze zmywania :-):-):-)itp podobalo mu sie;
moj nie jest pomyslowy :eek:
dzisiaj zasluzylam i odpoczywam wieczorkiem z ksiazka :-D
jutro pewnie wieczorem sie odezwe,bo mamay koncowa rade pedagog. :-(
buziaczki

a kto to jest mariawita? chyba nie czytalam o tym, moze mnie nie bylo jeszcze na watku...
glowka do gory, ulozy sie wszystko

Hej kobietki:-):-):-)
Kurcze tak się rozpisalyście że napewno dziś nie zdążę nadrobić! Ja wlaśnie wrocilam z trzydniowego lenistwa, bylo super, opalilam się aż za bardzo, wyspacerowalam się że hej i wogóle świetnie się czuje po tym pobycie na lonie natury:-) Przede mną kolejny miesiąc starań o dzidzie, no i wizyt u lekarzy, ale co tam-dam radę:-) Ja zmykam do lożeczka wiec papatki

Izabelko mariawita jest to ktoś kto pochodzi ze starokatolickiego kościoła mariawickiego. Msza w kościele mariawickim a msza w kościele katolickim niczym się prawie nie różni nie ma tam tylko spowiedzi w konfesjonale tylko jest spowiedź powszechna, komunia jest w trzech postaciach i ksiądz stoi tyłem do wiernych a przodem do ołtarza i wszystko po za tym jest takie same :tak::tak::tak::tak:.

Nie wiem czemu rodzice tak to wszystko utrudniają :-:)-:)-:)-:)-( i głupie gadanie,że byłam chrzczona w tym kościele to mam wsiąść ślub w tym samym :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Przepraszam ,że was tak truje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wcale nie trujesz, po to jestesmy! jesli sie nie rozni prawie nic, to nie ma co gadac,ale wiadomo jacy rodzice sa...staromodni...

Izabelko dziękuję :happy2::happy2::happy2::happy2:.
Jutro wszystko sie wyjaśni szkoda,ze będę miała taką nerwową noc bo pewnie będę o tym myślała. Jak dobrze,że w poniedziałek wyprowadzam sie już od rodziców..........

Witam wszystkie kobietki :-) dlugo mnie nie bylo, bo moje kochanie wzial sobie ostatnio sporo wolnego (znowu) i szalelismy ze znajmymi:tak: i troszke burz u nas sie przetoczylo, wiec niestety komputer musial byc wylaczony :-( ale z drugiej strony jak sie okazjue to dobrze, bo jak 2 dni temu wlaczylismy to sie okazalo, ze siec uszkodona i netu nie mielismy :-( dopiero wczoraj wieczorem oddali zboje :-D
Puchatko przykro mi, ze bylo Ci tak strasznie smutno i żle, ale widze, ze juz lepiej i trzymam kciuki, aby wszystko skonczylo sie jak w bajce, a zly humor byl tylko "sennym" wspomnieniem :tak: co do pieska to jesli moge cos doradzic jak bedziesz wychodzila to wyznaczcie mu 1 pomieszczenie, cieple z jego legowiskiem, mnostwem zabawek i kosci do gryzienia i jak najmniejsza iloscia mebli i kwiatkow do niszczenia ( ja stracilam 2 kanapy, 6 kwiatkow i 3 pary kapci Mojego+ jakies drobiazgi) niestety moja psinka niszczyla wszystko do ukonczenia 14 miesiaca i wyla niemilosiernie jak tylko zostawala sama na dluzej niz godzina.
isikora napewno sie wszystko ulozy, zachowaj spokoj poszukaj innnego ksiedza na wszelki wypadek, bede mocno trzymala kciuki, az mi pobieleja, zeby sie wszystko ulozylo po waszej mysli w tym dla was wspanialym dniu ;-)
Kiniusia
przynajmniej duchem moge byc z Toba, bo wiemy tutaj wszystkie co przechodzisz, to bedzie piekna fasolka wierze w to mocno, ze juz jest nas wiecej na forum o Twoja fasolke pozdrawiam i trzymaj sie mocno
NieSamowita jak samopoczucie i zdrowko ???

reklama
Do góry