reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witaj Gosiex :) ja trafiłam tutaj bardzo niedawno,a od razu poczułam się jak w domu :)
fluidki fruwają w powietrzu ;D a dziewczynki są bardzo kochane :)
pozdrawiam cieplutko
mocno trzymam kciuki za Twoją fasoleczkę!!!

reklama
JA dokładnie się tak czuję, od razu widziałam, ze jestem w odpowiednim miejscu :) Chociaż kocham mojego mężulka a on stara się jak może dotrzymać kroku mojemu temperamentowi to nie daje rady :p Marzę o dziecku od 2 lat, lecz dopiero teraz zdecydowaliśmy się na dzidziolka ;D , do tego dochodzą moje biedne zatorbielone jajniki i tak dalej. Ale marudzić nie będę, cieszę się bo zdecydowaliśmy się. Na razie czuję się cały czas zmęczona, mierzę temp., bynajmniej nie pod pachą :p czy to dobrze? Mam cały czas po wyżej 37 st. co to znaczy? Asmodis, Rusałko i Alek dziękuję za ciepłe powitanko ;D

Gosiex pisze:
mierzę temp., bynajmniej nie pod pachą  :p czy to dobrze? Mam cały czas po wyżej 37 st. co to znaczy?

Gosiex - dobrze, że mierzysz w pochwie. Ale weź pod uwagę, że w pochwie temperatura zawsze będzie wyższa niż pod pachą... Poza tym podwyższona o kilka kresek temperatura utrzymuje się od dnia owulacji do @. Pierwszego dnia @ powinna się obniżyć...
Trudno stwierdzić, co z tą temperaturą, jeśli się jej nie mierzyło przez cały cykl, a nawet kilka cykli...

Poczekaj spokojnie :) Życzę Ci, żeby to była fasolka !!! :D

planowo @ powinnam dostać we wtorek, ale tak się dobrze czuję, że wątpię żebym była w ciąży :-[, moze następnym razem, ależ te cykle się ciągną straszniee cóż trzeba czekać, w pracy się nudzę. Myslę jakby to było wspaniale trzymać na rękach dzidziolka małego cieplutkiego :) Pozdrawiam serdecznie.

Już myślałam, że ten wątek całkiem zaniknął, a przecież był pierwszy! Fajnie, że ktoś tu jeszcze zagląda...

Zrobiłam test i ........ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D .........będzie fasolek

reklama
Do góry