reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

mi na tego typu postepowanie-brak słów..Choć w pierwszej chwili wyrzuciałabym na tej kobiecie caly moj gniew za wszystkie tak postępujące i jeszcze pobiłabym wariatkę..No..ja sie nie nadaję...nie mam cieprliwoci..nie mam zrozmienia..nie ma usprawiedliwienia na tego typu zahcowanie!..są domy dziecka..itd..oraz osoby które pragną dzidziusa a nie moga miez i b. kochają cudze ..ba..swoje..urodzone tylko przez jakąs...........Nie wolno decydowac o czimś zyciu!..a raczej śmierci!!

reklama
tak przeglądam inne ..przygasłe wątki..coś zamilkly nam Monia100, MoniQ i Margolis..:(..co sie stało??..wróccie do nas!

Dzieńdobry od tego miesiąca postanowiliśmy z mężulkiem starać się o dzidzie. Jakieś różne objawy mam, ale znam też siebie i wiem, że potęga mojej podświadomości może cuda. Kręci mi się w głowie, mam temp. 37. Mrowi mnie w podbrzuszu. Ale tak mi sie zawsze wydawało, ze jeśli będą w ciąży to będę pewna a wcale tak nie jest. Zrobiłam test i się nie udał, znaczy się nie pokazała się żadna kreska. @ mam mież w przyszły tyg. postanowiłam poczekać z następnym testem. Co jest grane? Pozdrawiam Gosiunia. ;D

Gosiuniu witaj !!! Życzę Ci szybciutko fasolki :) Jeżeli masz za tydzień @ to test mógł dać fałszywy wynik. Wszystko się wkrótce okaże ;) Powodzenia :)

Mam takie wahania nastroju. Jak mnie mdli to się cieszę, że może jestem w ciąży, a jak przestaje to zaraz się smuce ;D Mój mężulek twierdzi, ze poślubił wariatkę :p Jeszcze tydzień do okresu, nie ma wyjścia trzeba czekać.

Gosiex-witaj!!!! ;D-szybkiego zafasolkowania-życzę.Testem się nie martw poprostu jeszcze za wcześnie był zrobiony.A z tą podświadomością u nas prawie wszystkie starające tak mają-to po prostu dlatego ,że tak bardzo chcemy już zajść w ciąże  ;D

Mam pytanko drogie panie. Baaardzo głupie!!! Gdzie mierzyć temp. w pochwie czy pod pachą. Podkreślam, że jestem baaardzo początkująca :p Dzisiaj miałam taki dzień, że świetnie się czułam fizycznie. Przez to kiepsko psychicznie bo stwierdziłam, że nie mogę się tak dobrze czuć jeśli mam być w ciąży. ;D

Gosiex-cierpliwosći:)Test najlepiej robić w dniu spodziewanej@..bynajmniej najwczesniej wówczas, by był w miarę prawdziwy:)wiec uszka do góry:)-Dużo zdrówka i obyś już nosiła pod serduszkiem maluszka;)!

Rusalka pisze:
tak przeglądam inne ..przygasłe wątki..coś zamilkly nam Monia100, MoniQ i Margolis..:(..co sie stało??..wróccie do nas!

Przywołałam Monikę100:):):):):):):):)

reklama
Do góry