mi na tego typu postepowanie-brak słów..Choć w pierwszej chwili wyrzuciałabym na tej kobiecie caly moj gniew za wszystkie tak postępujące i jeszcze pobiłabym wariatkę..No..ja sie nie nadaję...nie mam cieprliwoci..nie mam zrozmienia..nie ma usprawiedliwienia na tego typu zahcowanie!..są domy dziecka..itd..oraz osoby które pragną dzidziusa a nie moga miez i b. kochają cudze ..ba..swoje..urodzone tylko przez jakąs...........Nie wolno decydowac o czimś zyciu!..a raczej śmierci!!
reklama
G
Gosiex
Gość
Dzieńdobry od tego miesiąca postanowiliśmy z mężulkiem starać się o dzidzie. Jakieś różne objawy mam, ale znam też siebie i wiem, że potęga mojej podświadomości może cuda. Kręci mi się w głowie, mam temp. 37. Mrowi mnie w podbrzuszu. Ale tak mi sie zawsze wydawało, ze jeśli będą w ciąży to będę pewna a wcale tak nie jest. Zrobiłam test i się nie udał, znaczy się nie pokazała się żadna kreska. @ mam mież w przyszły tyg. postanowiłam poczekać z następnym testem. Co jest grane? Pozdrawiam Gosiunia. ;D
G
Gosiex
Gość
Mam takie wahania nastroju. Jak mnie mdli to się cieszę, że może jestem w ciąży, a jak przestaje to zaraz się smuce ;D Mój mężulek twierdzi, ze poślubił wariatkę Jeszcze tydzień do okresu, nie ma wyjścia trzeba czekać.
LANA
Fanka BB :)
Gosiex-witaj!!!! ;D-szybkiego zafasolkowania-życzę.Testem się nie martw poprostu jeszcze za wcześnie był zrobiony.A z tą podświadomością u nas prawie wszystkie starające tak mają-to po prostu dlatego ,że tak bardzo chcemy już zajść w ciąże ;D
G
Gosiex
Gość
Mam pytanko drogie panie. Baaardzo głupie!!! Gdzie mierzyć temp. w pochwie czy pod pachą. Podkreślam, że jestem baaardzo początkująca Dzisiaj miałam taki dzień, że świetnie się czułam fizycznie. Przez to kiepsko psychicznie bo stwierdziłam, że nie mogę się tak dobrze czuć jeśli mam być w ciąży. ;D
Gosiex-cierpliwosćiTest najlepiej robić w dniu spodziewanej@..bynajmniej najwczesniej wówczas, by był w miarę prawdziwywiec uszka do góry-Dużo zdrówka i obyś już nosiła pod serduszkiem maluszka!
Przywołałam Monikę100
Rusalka pisze:tak przeglądam inne ..przygasłe wątki..coś zamilkly nam Monia100, MoniQ i Margolis....co sie stało??..wróccie do nas!
Przywołałam Monikę100
reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Gosiex witaj. Dobrze trafilas, my tu wszystkie pragniemy fasolki i jakoby co to zawsze mozna sie pozalic i porozmawiac. w grupie zawsze razniej