Dzień dobry dziewuszki!
Kiniusia, odpocznij troszkę dziewczyno, bo się wykończysz. O ile dobrze pamietam od poniedziałku już nie masz nocek?
isikora, powodzenia w poszukiwaniu mebli :-) Super, ze zaproszenia już rozdane. Oj zbliża się ten dzień, zbliża wielkimi krokami ;-)
NieSamowita, japonki fajne, ale ja jakoś nie potrafię w nich chodzić ;-)Jutro aż trzy imprezy?;-)Szalejesz, szalejesz

Baw się dobrze
sreberko, :-) jak Ci mija dzionek?
Puchatka, a co się dzieje? Uśmiechnij się kochana :-) Natalka jak zawsze ucałowana :-) Tobie też przesyła całuski :-) Oj te kompleksy, kompleksy...skąd ja to znam. Najgorsze, że to my same sobie to wszystko wmawiamy a ludzie ich w ogóle nie widzą. Dla Ciebie też miłego dnia.
Izabelka, :-) jak mija dzień?
Kindzia, ale fajnie macie z tym weekendem i masz rację że nie jest łatwo hi, hi, hi

;-)Zdjęcia Tunezji prześliczne. Aż chce się jechać, ale ja niestey w tym roku mogę sobie tylko pomarzyć :-(
wagnies, jak po spotkanku w sprawie tej pracki?
Ewcia, kurujcie się kochani, kurujcie. Taka piękna pogoda a Wy chorzy? Tak być nie może ;-)Trzymam kciuki z całych sił w następnym miesiącu.
Meggie, gdzie zniknęłaś na tak długo? Oj nie ładnie, nie ładnie ;-)A co z tym humorkiem. Jak ktoś śmiał Ci go zepsuć ;-)Dawaj go tu nam to popamieta ;-)Mam nadzieję, że dzisiaj już dobrze :-)
Ataata, hej, hej!!! Jak tam Twoje maleństwo???
Dziecko mnie wczesniej wyciągnęło na dwór ale tak gorąco, że na trochę weszłyśmy do domciu. Tym bardziej, że to południe. Wyjdziemy znowu za jakiś czas.
Niestety może tak być, że codziennie nie uda mi się do Was zajrzeć :-(, ale cały czas o Was myślę :-) Myślę, że w lipcu już będzie lepiej. Jakoś tak czerwiec mam "załadowany".
Zmykam.
Spokojnego dnia!!!