reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie:-):-):-):-)
Jak wam sie spało???
Ja uciekam zaraz do Łodzi w poszukiwaniu mebli - szafy, biurka i jakiegoś regału :tak:.
Potem odbieramy czerwoną sukienkę :happy2::happy2: i Marcin zostawia mnie w szkole- znowu :eek::eek:.
Weekend też w szkole niestety :no::no::no:.
Do zobaczenia , najpóźniej w poniedziałek ale postaram sie napisać w międzyczasie.

Buziaki :-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Dzień dobry kochane.
My wstaliśmy po 10,znowu tak długo przytroliliśmy w wyrku:szok:masakra. teraz czas na śniadanie Matuś będize jadł bułeczki oglądając bajkę noddy,lubi ją ostatnio jakoś. Ja kawe tez sobie wypije i coś chyba zjem.
Wogole to znowu ta wredna głupio bleble nie mam słow @ przylażła do mnie. Boże te staranka nie takie łątwe,ja myślałam,że tu chlup siup i fasolka będzie,już terminy powyliczałam wsyztskie,a tu Q...a nici...:wściekła/y::wściekła/y::no::zawstydzona/y::-:)no::wściekła/y:no cóż dalej będziemy się starali i dalej dalej aż do skutku....

U mnie słonko za chmurami,i duszno,nie poopalam się dzisiaj...

Kindzia zajefajne foteczki,och jak ja bym chciała pojechać gdzies tak miło,w takie super miejsca ...

Niesamowita fajowo zakochani są wsród nas...:tak::-)

My już powoli wracamy do normy,ale tylko powoli nawet ślamozolnie...jeszcze troskzu chorzy,ja najbardziej..
Miłego dnia wam życze...

witam Was cieplutko :-) dawno nie pisalam, ale caly czas przygladam sie waszym poscikom :) NieSamowita wiem cos na temat ciekawostek czeskiego, super, ze podalas bo odrazu mi sie humor poprawil, ktory od wczoraj nie byl niestety najlepszy :-(

Dzień dobry dziewuszki!

Kiniusia, odpocznij troszkę dziewczyno, bo się wykończysz. O ile dobrze pamietam od poniedziałku już nie masz nocek?

isikora, powodzenia w poszukiwaniu mebli :-) Super, ze zaproszenia już rozdane. Oj zbliża się ten dzień, zbliża wielkimi krokami ;-):-D

NieSamowita, japonki fajne, ale ja jakoś nie potrafię w nich chodzić ;-)Jutro aż trzy imprezy?;-)Szalejesz, szalejesz :-D Baw się dobrze

sreberko, :-) jak Ci mija dzionek?

Puchatka, a co się dzieje? Uśmiechnij się kochana :-) Natalka jak zawsze ucałowana :-) Tobie też przesyła całuski :-) Oj te kompleksy, kompleksy...skąd ja to znam. Najgorsze, że to my same sobie to wszystko wmawiamy a ludzie ich w ogóle nie widzą. Dla Ciebie też miłego dnia.

Izabelka, :-) jak mija dzień?

Kindzia, ale fajnie macie z tym weekendem i masz rację że nie jest łatwo hi, hi, hi :-D;-)Zdjęcia Tunezji prześliczne. Aż chce się jechać, ale ja niestey w tym roku mogę sobie tylko pomarzyć :-(

wagnies, jak po spotkanku w sprawie tej pracki?

Ewcia, kurujcie się kochani, kurujcie. Taka piękna pogoda a Wy chorzy? Tak być nie może ;-)Trzymam kciuki z całych sił w następnym miesiącu.

Meggie, gdzie zniknęłaś na tak długo? Oj nie ładnie, nie ładnie ;-)A co z tym humorkiem. Jak ktoś śmiał Ci go zepsuć ;-)Dawaj go tu nam to popamieta ;-)Mam nadzieję, że dzisiaj już dobrze :-)

Ataata, hej, hej!!! Jak tam Twoje maleństwo???

Dziecko mnie wczesniej wyciągnęło na dwór ale tak gorąco, że na trochę weszłyśmy do domciu. Tym bardziej, że to południe. Wyjdziemy znowu za jakiś czas.
Niestety może tak być, że codziennie nie uda mi się do Was zajrzeć :-(, ale cały czas o Was myślę :-) Myślę, że w lipcu już będzie lepiej. Jakoś tak czerwiec mam "załadowany".
Zmykam.

Spokojnego dnia!!!

a jakos weny nie mialam, żeby pisać, a dolek mam od 13.05 :-(, bo jakos dziwnie sie czulam, zawroty glowy, sennosc, ogolne zmeczenie, skoki temp, wyniki idealne przy tym zrobilam tescik i nici :-( w niedziele ide do gina, bo pewnie znow mi sie jakies chorubsko przyplątalo, ale to nic bedzie lepiej wierze w to mocno , sciskam was cieplutko :-)

Miłość - złożone, trudne do zdefiniowania zjawisko, często utożsamiane z uczuciem, które przejawia się w relacji do drugiej osoby

Slovo láska má širokou škálu významů, od bytostně důležitého vztahu :-);-)

ja spalam krotko,ale dzis sie lenie,dlugi weekend w NL ;-)Solarium,prysznicek,to tyle na dzis

reklama
wagnies, jak po spotkanku w sprawie tej pracki?

Asialc wiec podejmuje sie tej pracki... praca na razie polega na organizacji rajdow samochodowych... pierwszy moj rajd bedzie w lipcu - wtedy podejme decyzje czy wchodze w to. Jezeli tak to bede miala troche kursow do pokonczenia i troche wiecej spraw na glowie... i tak jak pisalam to praca dodatkowa...

Pozdrawiam staraczki!!!

Do góry