reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

dzien dobry
chcialam Wam zyczyc udanego dnia, wcinam wlasnie sniadanko :tak: na 8 do pracy a po ---korki
do uslyszenia

reklama
Witajcie miłe panie.
Jak wam sie spało????
Ja już w pracy :tak::tak:. Już 24 maj a @ niet :no::no:. Przez to wszystko troszkę mi się rozregulowała chyba:confused::confused::confused:.

Izabelko życzę miłego dnia w szkole i spokojnego powrotu do domu :-):-)
Wagnies co tam u ciebie słychać???
Attatko jak mdłości i apetyt? Mam nadzieję,że już wszystko w porządku :-)
Sabinko jak się czujesz??? Już coraz mniej dni u ciebie do starań :happy::happy::happy::happy:
Kindzia witaj co tam u ciebie słychać ????
Puchatko jak dzisiaj bazylek???
Ewcia jak samopoczucie twoje i Mateuszka???

Dzień doberek laseczki,ja już po pracy i zaraz kładę się lulu.:-)
Niestety długo to sobie nie pośpię:wściekła/y:,bo muszę do apteki lecieć,bo moje kochanie się rozchorowało:-( No i jakieś zakupki muszę zrobić.
Życzę wam miłego dzionka.:tak::-D:-);-)
Buziam was:-D

Sabinko nie wiem czy mogę nazwać to przytulankiem :-p:-p bo nie było zakończenia ale coś było :tak::tak::tak:. Na razie jednak Marcin uważa,że musimy jeszcze poczekać do pełnych starań bo teraz pełno stresów a to też by wpłynęło niekorzystnie na dziecko i ja się z tym zgadzam ale bardzo bym chciała zacząć już dziś :-D:-D:-D:-D.

Witam sie!

Wagnies co tam u ciebie słychać???

Straszne upaly nas mecza... wczoraj odwiedzilam kolezanke jeszcze z czasow liceum, wlasnie czeka na drugiego synka ale bidulka starsznie sie meczy. Pierwsza ciaze przechodzila idelanie do samego konca a teraz wszystkie mozliwe swinstwa sie jej trzymaja... termin ma niby na 12.06 ale stwierdzila ze lada dzien urodzi... A poza tym to dostalam bardzo ciekawa propzycje dodatkowej pracy - dzis ide na spotkanie wiec zobaczymy jak bedzie...

pozdrawiam staraczki

Dzień dobry.
My wstaliśmy o 10:23,szok dla ans,ale to chyba z tej choroby. Mnie rozłożyło już na maksa,katar,kaszel,ból głowy mam...
Ach co za choróbsko dopada nas,mnie az gnaty wsyztskie bolą.Jejku taka pogoda,a my chorzy.
ZARAZ IDZIEMY DO SKLepu i smieci wywalić,Matu nie ma gorąckzi to sobie pojezdzi traktorkiem,troche powietrza swiezego nam sie przyda,a nie tylko te bakterie w domu.

Ewcia jak bede w Slupsku to sie odezwe :-)
Niesamowita to dobrze,ze to nie zab, ale znowu leki..bbrrrr
Oki daj znaka...masz tu rodizne czy koleżanki?

Ewcia jak samopoczucie twoje i Mateuszka???
Oj Isikora słabiutko,,Matu katar ale u niego lepiej. Mnie wszystko dopadło.masakra..zbieram sie dada...

Miłego dnia...

hej babeczki
wlasnie wrocilam i robie obiadek; maly bawi sie z niania ;-)
Ewcia-znajomych mamy-maz tez tam studiowal,ale fizyke z informatyka :-)
zdrowka dla chorowitow wszystkich :tak:

Boże zaraz ojciec mi siostr przyrodnią młodsza przywiezie 13 latke,bedzie mi tu dupe zawracała,bo na neta jedzie posiedziec. Ona jets okropna,wścipska,kłąmliwa,ściemniara.hmhmmm:wŠ ?ciekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ma NERWAA,BO JESZCZE JA SIE ŻLE CZUJE,HMMM:wściekła/y:
nIESAMOWITA POZDRÓW SIOSTRE TAKŻE,,,

czesc dziewczynki !! wasze polskie upaly przyszly do was z Holandii :-) U nas bylo 2 tygodnie niemilosiernego deszczu,ale teraz juz piekn pogoda i klikam sobie do was w nowiutkim bikini :-) Maz zachwycony ;-)Obiecalam wam pare stron wczesniej ze wkleje fotki z miejsc do ktorych sie wybieramy
TUNEZJA

Zobacz załącznik 39921
Zobacz załącznik 39924
Zobacz załącznik 39922Zobacz załącznik 39923
Zobacz załącznik 39924
TURCJA
Zobacz załącznik 39926

Zobacz załącznik 39927

Zobacz załącznik 39928

Zobacz załącznik 39929

Zobacz załącznik 39930

reklama