reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam :-)
Jestem tu nowa ale mysle ze dobrze trafilam na watek starajacych sie o fasoleczki :-D?
Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona oczekujacych?

Pozdrawiam

reklama
Witajciee
Hej bastra witaj witaj i pisaj dużo często...

Ja byłam w domku,blogaska zmieniałam,a potem na dworzu z Matim do 20,hehe. Już mały wykąpany,lata z brumami...
miałam jechac na wieś do szwagierki,ale nie chciało jakoś i zostałamw chacie u siebie. Jutro do mamusiek rozjeżdżam się...już na samą myśl mi się nie chce.ale trzeba..:tak::-)

Co robita wieczorem???,ja oglądam tu jaiś mec zpolski z Rosją w siatke.....

Cześć dziewczynki,ja jestem jeszcze totalnie zaspana,bo dopiero mam za sobą połowę snu i dalej idę lulu.Jutro wszystko przeczytam co tu napisałyście.Pozdrawiam.
Buziam was:-D:-D:-D

Witajcie w tak gorący poranek :-):-):-):-):-):-):-).
Wczoraj nachodziliśmy sie strasznie w poszukiwaniu mebli ale chociaż wiemy co nam się podoba :-D:-D.
Odebrałam czerwoną sukienkę i jak zrobię zdjęcia to na pewno wkleję ;-);-).
Najsmutniejsze jest to, że Marcina dziadek (którego kocham jak swojego) leży w szpitalu :-:)-:)-:)sick::sick::eek::eek::eek:.
Miał migotanie serca i zabrali go wczoraj na kardiologię. Heh ma już 81 lat ale jest sprawniejszy niż niejeden młodszy.
Wczoraj byliśmy u niego , rozmawialiśmy, dostał jakieś lekarstwa, porobiono mu badania i po weekendzie zobaczymy :tak::tak::tak:.
Chociaż jak mówiła Asia służba zdrowia jest beznadziejna :no::no::no::no::no:

Wklejam zdjęcia mebli ,które chyba zamówimy :-):-):-):-):-)

czesc bastra :-) witam dziewczyny co prawda juz nie o poranku:-D ja dzisiaj chyba sobie leniwy dzionek zrobie :zawstydzona/y: mebelki sa cudne szczegolnie szafa mi sie podoba swietny gust kobieto :-D

Cześć dziewczynki. Pisze do was ze szkoły :-):-).
Przyjechałam za wcześnie i teraz muszę czekać godzinkę :wściekła/y:.

Cieszę się,że podobają wam się meble :-D:-D:-D

Meggi,Bastra witajcie i piszcie często i dużo :-):-):-):-):-):-).

Dziadek miał bardzo wysoki puls i dlatego wystąpiło migotanie.
Pewnie przez te upały :-(

Witajcie Dziewuszki!!! :-)

wagnies, no to bardzo fajna ta dodatkowa pracka :-) Bardzo lubię rajdy samochodowe, ale nie tylko ;-)Będę trzymać kciuki w licpu. Ciekawe czy Ci się spodoba :-)

Kiniusia, odpoczywaj kochana i wracaj do nas :-)

Bastra, witaj wśród nas :-) Pisz często i nam nie znikaj ;-) Trzymam kciuki :-)

isikora, mebelki bardzo ładne. Świetnie, że masz już sukienkę :-) Dużo, dużo zdrówka dla Dziadka. Oby jak najszybciej wyszedł ze szpitala w pełni sił.
A wiesz, że coś w tym jest, że nasi dziadkowie (moja babcia też w tym roku kończy 81 lat), są w pełni sił. Moja Babcia do tej pory nigdy w życiu nie chorowała i nigdy nie wiedziała co to jest ból głowy. A o naszym pokoleniu to już nie chcę mówić. Żadko można spotkać kogoś zdrowego :-(

A ja po południu pojechałam sobie sama do mojej Mamusi spędzić z Nią troszkę czasu. Niestety ulewa i burza pokrzyżowały mi trochę plany, ale i tak było miło :-)

reklama
Cześć dziewczynki,w końcu jestem wypoczęta;-).

bastra i meggie ,witajcie wśród nas:-D .Szybkiego zafasolkowania życzę:tak:

isikora ,śliczne mebelki:tak:. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia dziadkowi:tak:.Buziaki:-D.

asialc ,hello.Ja także dzisiaj sobie miło spędziłam czas z mamusią:-D,ale serduszko
mnie bolało,bo moja mamuśka mi płakała:-(,bo niedawno-pisałam wam-ukochaną kotkę mojej mamy ktoś przejechał.:wściekła/y:

wagnies ,witaj.Praca o której piszesz brzmi interesująco:tak:. Mam nadzieję,że będziesz z niej zadowolona.Praca dodatkowa na rajdach...hmmm...fajna sprawa:-D;-):-).

puchatka ,hello :-) .Jak weekend mija?;-) Mam nadzieję,że Twój kolejny cykl starań będzie w końcu tym ostatnim i zafasolkujesz teraz:tak:. Życzę Ci tego z całego serduszka:tak:.

kindzia ,hejka;-). Jak mija długi weekend w NL?:tak::-);-):-D

ewcia81 ,Tobie kochana jak weeknd mija?;-) Całuski dla Matiego od cioci-forumowiczki;-):-D.

izabelka ,już po pracy?:-DPozdrawiam:-).Pozdrowienia także dla Oskarka :tak:.

sreberko ,witam Cię baaardzo serdecznie;-). Jak samopoczucie?:-D

mufka ,hej hej;-).Buziaki:-D.

niesamowita ,miłej zabawy;-) i baaardzo szalonej;-):-):tak::-D.

ataatko ,niunia odezwij się,proszę:-(.

Na pewno każde dziecko tak ma,że jak widzi łzy matki to boli go serce,nawet jeżeli chodzi o śmierć kota,chociaż jak ja się o kotce naszej dowiedziałam to też łezka się zakręciła w oku:-(.
Dziewczynki ,mam problem:-(.Troszkę ponad nie całe 2 tygodnie temu skończyła mi się @,a dzisiaj dostałam jakieś plamienia:-:)wściekła/y::wściekła/y:.To jest mój 19 dzień cyklu.Nie wiecie może czym one są spowodowane?:-(Śmutnio mi:-:)-:)-( i................................................................................................................................................................................. jestem wściekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pozdrawiam wszystkie was laseczki i te,które mogłam ominąć.
Miłego weekendu:tak::-D;-):-).

Do góry