reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
WitajBastra czuj się jak u siebie i obys długo nie musiałą tutaj zabeawić 

E
Ewcia81
Gość
Witajciee
Hej bastra witaj witaj i pisaj dużo często...
Ja byłam w domku,blogaska zmieniałam,a potem na dworzu z Matim do 20,hehe. Już mały wykąpany,lata z brumami...
miałam jechac na wieś do szwagierki,ale nie chciało jakoś i zostałamw chacie u siebie. Jutro do mamusiek rozjeżdżam się...już na samą myśl mi się nie chce.ale trzeba..
:-)
Co robita wieczorem???,ja oglądam tu jaiś mec zpolski z Rosją w siatke.....
Hej bastra witaj witaj i pisaj dużo często...
Ja byłam w domku,blogaska zmieniałam,a potem na dworzu z Matim do 20,hehe. Już mały wykąpany,lata z brumami...
miałam jechac na wieś do szwagierki,ale nie chciało jakoś i zostałamw chacie u siebie. Jutro do mamusiek rozjeżdżam się...już na samą myśl mi się nie chce.ale trzeba..

Co robita wieczorem???,ja oglądam tu jaiś mec zpolski z Rosją w siatke.....
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Cześć dziewczynki,ja jestem jeszcze totalnie zaspana,bo dopiero mam za sobą połowę snu i dalej idę lulu.Jutro wszystko przeczytam co tu napisałyście.Pozdrawiam.
Buziam was

Buziam was

idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Witajcie w tak gorący poranek :-):-):-):-):-):-):-).
Wczoraj nachodziliśmy sie strasznie w poszukiwaniu mebli ale chociaż wiemy co nam się podoba
.
Odebrałam czerwoną sukienkę i jak zrobię zdjęcia to na pewno wkleję ;-);-).
Najsmutniejsze jest to, że Marcina dziadek (którego kocham jak swojego) leży w szpitalu :-
-
-
sick::sick:

.
Miał migotanie serca i zabrali go wczoraj na kardiologię. Heh ma już 81 lat ale jest sprawniejszy niż niejeden młodszy.
Wczoraj byliśmy u niego , rozmawialiśmy, dostał jakieś lekarstwa, porobiono mu badania i po weekendzie zobaczymy

.
Chociaż jak mówiła Asia służba zdrowia jest beznadziejna

Wklejam zdjęcia mebli ,które chyba zamówimy :-):-):-):-):-)
Wczoraj nachodziliśmy sie strasznie w poszukiwaniu mebli ale chociaż wiemy co nam się podoba

Odebrałam czerwoną sukienkę i jak zrobię zdjęcia to na pewno wkleję ;-);-).
Najsmutniejsze jest to, że Marcina dziadek (którego kocham jak swojego) leży w szpitalu :-

Miał migotanie serca i zabrali go wczoraj na kardiologię. Heh ma już 81 lat ale jest sprawniejszy niż niejeden młodszy.
Wczoraj byliśmy u niego , rozmawialiśmy, dostał jakieś lekarstwa, porobiono mu badania i po weekendzie zobaczymy

Chociaż jak mówiła Asia służba zdrowia jest beznadziejna

Wklejam zdjęcia mebli ,które chyba zamówimy :-):-):-):-):-)
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Cześć dziewczynki. Pisze do was ze szkoły :-):-).
Przyjechałam za wcześnie i teraz muszę czekać godzinkę
.
Cieszę się,że podobają wam się meble

Meggi,Bastra witajcie i piszcie często i dużo :-):-):-):-):-):-).
Dziadek miał bardzo wysoki puls i dlatego wystąpiło migotanie.
Pewnie przez te upały :-(
Przyjechałam za wcześnie i teraz muszę czekać godzinkę

Cieszę się,że podobają wam się meble

Meggi,Bastra witajcie i piszcie często i dużo :-):-):-):-):-):-).
Dziadek miał bardzo wysoki puls i dlatego wystąpiło migotanie.
Pewnie przez te upały :-(
Witajcie Dziewuszki!!! :-)
wagnies, no to bardzo fajna ta dodatkowa pracka :-) Bardzo lubię rajdy samochodowe, ale nie tylko ;-)Będę trzymać kciuki w licpu. Ciekawe czy Ci się spodoba :-)
Kiniusia, odpoczywaj kochana i wracaj do nas :-)
Bastra, witaj wśród nas :-) Pisz często i nam nie znikaj ;-) Trzymam kciuki :-)
isikora, mebelki bardzo ładne. Świetnie, że masz już sukienkę :-) Dużo, dużo zdrówka dla Dziadka. Oby jak najszybciej wyszedł ze szpitala w pełni sił.
A wiesz, że coś w tym jest, że nasi dziadkowie (moja babcia też w tym roku kończy 81 lat), są w pełni sił. Moja Babcia do tej pory nigdy w życiu nie chorowała i nigdy nie wiedziała co to jest ból głowy. A o naszym pokoleniu to już nie chcę mówić. Żadko można spotkać kogoś zdrowego :-(
A ja po południu pojechałam sobie sama do mojej Mamusi spędzić z Nią troszkę czasu. Niestety ulewa i burza pokrzyżowały mi trochę plany, ale i tak było miło :-)
wagnies, no to bardzo fajna ta dodatkowa pracka :-) Bardzo lubię rajdy samochodowe, ale nie tylko ;-)Będę trzymać kciuki w licpu. Ciekawe czy Ci się spodoba :-)
Kiniusia, odpoczywaj kochana i wracaj do nas :-)
Bastra, witaj wśród nas :-) Pisz często i nam nie znikaj ;-) Trzymam kciuki :-)
isikora, mebelki bardzo ładne. Świetnie, że masz już sukienkę :-) Dużo, dużo zdrówka dla Dziadka. Oby jak najszybciej wyszedł ze szpitala w pełni sił.
A wiesz, że coś w tym jest, że nasi dziadkowie (moja babcia też w tym roku kończy 81 lat), są w pełni sił. Moja Babcia do tej pory nigdy w życiu nie chorowała i nigdy nie wiedziała co to jest ból głowy. A o naszym pokoleniu to już nie chcę mówić. Żadko można spotkać kogoś zdrowego :-(
A ja po południu pojechałam sobie sama do mojej Mamusi spędzić z Nią troszkę czasu. Niestety ulewa i burza pokrzyżowały mi trochę plany, ale i tak było miło :-)
reklama
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Cześć dziewczynki,w końcu jestem wypoczęta;-).
bastra i meggie ,witajcie wśród nas
.Szybkiego zafasolkowania życzę
isikora ,śliczne mebelki
. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia dziadkowi
.Buziaki
.
asialc ,hello.Ja także dzisiaj sobie miło spędziłam czas z mamusią
,ale serduszko
mnie bolało,bo moja mamuśka mi płakała:-(,bo niedawno-pisałam wam-ukochaną kotkę mojej mamy ktoś przejechał.
wagnies ,witaj.Praca o której piszesz brzmi interesująco
. Mam nadzieję,że będziesz z niej zadowolona.Praca dodatkowa na rajdach...hmmm...fajna sprawa
;-):-).
puchatka ,hello :-) .Jak weekend mija?;-) Mam nadzieję,że Twój kolejny cykl starań będzie w końcu tym ostatnim i zafasolkujesz teraz
. Życzę Ci tego z całego serduszka
.
kindzia ,hejka;-). Jak mija długi weekend w NL?
:-);-)
ewcia81 ,Tobie kochana jak weeknd mija?;-) Całuski dla Matiego od cioci-forumowiczki;-)
.
izabelka ,już po pracy?
Pozdrawiam:-).Pozdrowienia także dla Oskarka
.
sreberko ,witam Cię baaardzo serdecznie;-). Jak samopoczucie?
mufka ,hej hej;-).Buziaki
.
niesamowita ,miłej zabawy;-) i baaardzo szalonej;-):-)
.
ataatko ,niunia odezwij się,proszę:-(.
Na pewno każde dziecko tak ma,że jak widzi łzy matki to boli go serce,nawet jeżeli chodzi o śmierć kota,chociaż jak ja się o kotce naszej dowiedziałam to też łezka się zakręciła w oku:-(.
Dziewczynki ,mam problem:-(.Troszkę ponad nie całe 2 tygodnie temu skończyła mi się @,a dzisiaj dostałam jakieś plamienia:-
wściekła/y:
.To jest mój 19 dzień cyklu.Nie wiecie może czym one są spowodowane?:-(Śmutnio mi:-
-
-( i................................................................................................................................................................................. jestem wściekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam wszystkie was laseczki i te,które mogłam ominąć.
Miłego weekendu
;-):-).
bastra i meggie ,witajcie wśród nas

isikora ,śliczne mebelki

asialc ,hello.Ja także dzisiaj sobie miło spędziłam czas z mamusią

mnie bolało,bo moja mamuśka mi płakała:-(,bo niedawno-pisałam wam-ukochaną kotkę mojej mamy ktoś przejechał.

wagnies ,witaj.Praca o której piszesz brzmi interesująco

puchatka ,hello :-) .Jak weekend mija?;-) Mam nadzieję,że Twój kolejny cykl starań będzie w końcu tym ostatnim i zafasolkujesz teraz

kindzia ,hejka;-). Jak mija długi weekend w NL?

ewcia81 ,Tobie kochana jak weeknd mija?;-) Całuski dla Matiego od cioci-forumowiczki;-)

izabelka ,już po pracy?

sreberko ,witam Cię baaardzo serdecznie;-). Jak samopoczucie?

mufka ,hej hej;-).Buziaki

niesamowita ,miłej zabawy;-) i baaardzo szalonej;-):-)

ataatko ,niunia odezwij się,proszę:-(.
Na pewno każde dziecko tak ma,że jak widzi łzy matki to boli go serce,nawet jeżeli chodzi o śmierć kota,chociaż jak ja się o kotce naszej dowiedziałam to też łezka się zakręciła w oku:-(.
Dziewczynki ,mam problem:-(.Troszkę ponad nie całe 2 tygodnie temu skończyła mi się @,a dzisiaj dostałam jakieś plamienia:-

Pozdrawiam wszystkie was laseczki i te,które mogłam ominąć.
Miłego weekendu