reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
hej kobitki u mnie dzis slonecznie i cieplutko -poprostu pieknie:-) , przesylam wam duzo pozytywnych fluidkow, zeby wasze problemu i troski poszly sobie sioo, oj dziewczynki chcialabym zeby nam wszystko sie poukladalo tak jak my pragniemy, ale to na prawde trzeba byc szczesciarzem zeby wszystko bylo tak jak sobie planiujemy, ja tez teraz dostalam od zycia w tak zwana d.... i chyba moje plany zwiazane z zafasolkowaniem szlag trafil:-( ciezko mi na prawde -przez ten tydzien poprostu swiat mi sie zawalil , moze nie w zupelnosci ale po czesci, ja juz nie wiem kiedy bede miala dziecko
no i zaczelam do was pisac o sloneczku i pozytywnych fludach a potem zachmurzylam niebi ze hoho
przepraszam kobitki :-(
pozdrawiam was i zycze wszystkiego dobrego ja juz nie wiem czy mam zagladac na ten watek jak narazie staran nie bedzie i nie wiem przez jak dlugo:sick:
trzymajcie sie kochane

gosiu zaglądaj koniecznie nawet jeśli póki co staranka poszly nas liste spraw oczekujących lepszych czasów. Zaglądaj bo smutno byłoby nam bez Ciebie :tak: cos dla nas wszystko cos ostatnio dziwne dni przyszły może jak sie teraz wspinamy pod górki to juz niedługo przyjdzie nam spacerowac z górki. W każdym razie dużo ciepełka i buziaki:tak:

dzieki Puchatka :-*
zobacze jak to bedzie , moze za jakis czas bedzie z tej gorki , narazie mam pod :-( , zazwyczaj jestem optymistka , ale czasem ciezko do roznych spraw tak sie ustosunkowywac

buziaczki dla was

Witajcie ponownie!
Ataata - przykro mi, że tak się pomieszało, zwłaszcza ,że taki "mały dobry duszek" z Ciebie, oby powolutku wszystko się poukładało, choć pewnie teraz wydaje się to niemożliwe, to jednak na pewno znów się uśmiechniesz! Dbaj o siebie! I pamiętaj, że my tu myśłimy o Tobie!
Gosiu - może tylko teraz tak strasznie to wygląda, a niedługo okaże się, że jednak wracasz do staranek - zaglądaj jak najczęściej i pisz co u Ciebie.
czekamy na każdą wiadomość, każdy pościk!
Ściskam Was Dziewczyny!

Puchatka- a jak nastrój u Ciebie, lepiej już?!
Ewcia- bo ja tu świeżutko jestem i jeszcze nie do końca się orientuje co i jak u kogo, powiedz mi czy Wy też staracie się o rodzeństwo dla Waszego "Słoneczka"?

witajcie wieczorkiem :-):-):-).
Już po szkole :tak:
Zmęczona ale szczęśliwa bo już w domku z moim miśkiem :-):-):-).
Życzę miłego wieczoru:-D:-D

Attata może wszystko sie niedługo wyjaści i będzie dobrze. Nie smuć sie i zaglądaj do nas.

Witaj Isikora- dobrze, że już "po", wypoczywaj sobie!
Weszłam wieczorkiem, bo liczyłam, że tu bardziej tłumnie będzie, a tu pustki, to nic pochodzę jeszcze po innych wątkach i idę spać:no:
dobranoc

Witam sie kobitki :-D
Witam.
Jestem w Krakowie i jeszcze żyje...:-(
Nie odzywam sie nic, bo mi sie ostatnio w życiu pomieszało... i niemam siły ani natchnienia na nic.. naprawde na nic...:-(
Ataat kochanie trzymam za ciebie kciuki ....
mam nadzieje ze to pusto nie brzmi kobitko jestem z Tobą jak coś to pisz nawet na PW
buziaki!!!

Telma witaj co tam słychowywać u Ciebie??

reklama
Witajcie Kochane!!!
sreberko witam znowu machaniem bo rączka odpoczęła:tak:
telma nie wiem czy lepiej napewno inaczej niż wczoraj troche sie jeszcze dołka załapało wieczorkiem bo bylismy u znajomych i my jedyne małżeństwo bez dzieciaczków ale nic może za miesiąc się uda muszę tak myśleć bo inaczej bym sie chyba posypała. Pogoda dzisiaj nie nastraja zbyt pozytywnie ale nie dam się miłego dnia i buziaki dla Amelki:-)
Ewcia mam nadzieje że Mateuszek ma sie dobrze i w razie złej pogody nie rozniesie Wam domku swoją energią no chyba że u Was słonko świeci i będziecie mogli pozwolic sobie na spacerek. Miłego dnia:tak:
gosiu rozumiem Cie bo ja tez zasadniczo jestem optymistka tylko czasem pod te górki to nogi bola i sie optymizm jakos człowiekowi głęboko chowa ale prosze nie znikaj od nas całkiem :tak:
isikora miłej niedzielki a i humorek powinien byc u Ciebie odpowiedni po tak udanym wieczorku:tak:
Ataata zaglądaj chocby żeby jedna korpeczka dac znać ze jesteś bo wszystkie sie o Ciebie martwimy i jestesmy z tobą.Dużo przytulasków i buziaków:tak: :-)
NieSamowita mam nadzieje że wycieczka była jak najbardziej udana:tak:
asiu mam nadzieje ze Ci niedobrzy państwo to juz na dobre wynieśli się od Natalki:tak: Buziaki dla Ciebie i córci:-)
mufka a Ciebie kobietko gdzie wcieło???:tak:
kiniusia byłaś i znowu zniknęłaś:confused:
dorapio nie ma Cie ale pamietam i macham :tak:
Reszcie kobietek którcyh nie wymieniłam może z pośpiechu a może ze sklerozy tez życzę miłego dnia i dużo słonka wbrew wszystkiemu:tak:

Do góry