reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie wieczorkiem dziewczynki.
Ja wróciłam dopiero z gości.
Dzisiaj jak nigdy rozdaliśmy 7 zaproszeń :-):-):-):-) w ciągu kilku godzin :tak::tak::tak:.
W sumie od 18 do 21 :-D:-D:-D.
Ciesze sie bo wszędzie przyjmowali nas serdecznie i nikt nie dziwił sie,że bierzemy ślub nie w tym kościele co wszyscy by chcieli ;-).

Dobranoc kochane dziewczynki. Do juterka.:yes::yes:

reklama
Witajcie i wybaczcie cały dzień milczenia ale sie mi troszke pochorowało i taki mam katarek ze ledwo na oczy widzę. Zaczne od tego co dla mnie najważniejsze że w maju zaczynam nowa pracę:cool: normalnie nadal jestem troszke w szkou:szok: i cała jestem przejęta i przerażona tym że wszystko będzie takie nowe ale dam radę dam radę :-D :-D Jak tylko poczuje sie lepiej to obiecuje napisac ze szczególikami co mam robic i w ogóle wszystko co wiem teraz czekam na mężusia żeby mu zdac relację a jutro niestetki jeszcze do starej pracy i juz na 100% trzeba bez cienia wątpliwości zakomunikowac szefowi że z końcem miesiąca robie mu papa.
Troche sie tez boje co bedzie jak zawita teraz do nas fasolka ale postanowiłam podejść do tego rozsądnie i pozytywnie że najwyżej zostane ciężarną pracującą kobietką to przeciez nie żadna rozpacz :-) czyli ogólnie staram sie myślec pozytywnie nagle poczułam się odważną i pewna siebie osóbka to troszkę wasza zasługa ale i w bardzo dużej mierze mojego męzusia który jest najcudowniejszym facetem pod słońcem:-) :-)
Dziękuje Wam póki co za wsparcie i jeszcze napewno troszke sie przyda jak juz wskocze w trybiki nowej pracy:tak: :tak:
Isikora no to odstawiliście kawał niezłej roboty i fajnie widzieć Cię w takim radosnym nastroju:-) :-)
mufka efekty całego zmaieszania pokrótce opisane powyżej:tak:
asiu my wcale nie myślimy że o nas zapominasz ale pamietaj że my tez o Tobie pamietamy i zawsze jesteśmy z Tobą
sreberko kotusie cud miód normalnie az sie serduszko do nich wyrywa:tak:
dorapio witaj nowa koleżanko i czuj sie jak u siebie a jak tylko cos CI będzie dokucząc albo Cię martwic to ze wszystkim śmiało do nas:tak:
Ataata fajnie że dobry humorek sie Ciebie trzyma i fajnie ze Was mdłości nie męczą a apetycik jeszcze wróci buziaczki dla fasolki no i może ze dwa dla Ciebie:-D
gosiu no to tylko pozazdroscic Ci tak pomysłowego męża i fajna to będzie pamiąteczka po latach ale widze że Tobie juz sie uchylaja drzwi kariery:-D
wagnies tak sobie czasem myśle że takie psychiczne zmęczenie chyba dużo gorsze od fizycznego ale Ty Kobietko jesteś niezniszczalna Buziaki:tak:
NieSamowita lepiej zostańmy przy wierszykach i całej Twojej kochanej szczebiotaninie tak będzie bezpieczniej i włąśnie za to najbardziej Cię uwielbiamy. Mam nadzieję że przyśni Ci sie Twój ukochany:-) :-)
Kiniusia dobrze że juz znowu z nami oby tylko żadnej z nas nie przyszło za długo tutaj pomieszkiwać. Szybko opowiadaj co u Ciebie bo u nas jak widzisz to wateczekj dosyć zywotny jest:-D :tak:
telma co u Ciebie i Amelki?????
Całej reszcie życzę słodkich snów i jutro bardzo miłego dnia:-D

puchatko BARDZO, ALE TO BARDZO MOCNO CI GRATULUJę!!!
Bardzo się cieszę i jeszcze jedno: na pewno dasz radę, poznałam Cię tylko "wirtualnie" a już dałaś się poznać jako mądra osóbka, sumienny i oddany pracownik i nawet na odległość bije od Ciebie ciepło, choć Cię nie znam osobiście to mam do Ciebie zaufanie i wiem że mogę na Ciebie liczyć:-):-):-) To Ci mówi osoba która zna Cię tylko "przez łącze" to pomyśl teraz co zrobi Twój nowy szef jak pozna Twoje zalety "na żywo":-)-na pewno będzie bardzo zadowolony.Już teraz mogę mu pogratulować super pracownika:tak: trzymam kciuki, głowa do góry, DASZ RADę!!!!

Hello Puchatka,
Super ze masz ta nowa prace!!! Dasz rade!!!

Ja mykam do lozeczka bo jutro znowu budzik odezwie sie o 6.30 :-(

Puchatka -gratulacje na pewno sobie poradzisz:-) :-) aha i zdrowka zycze- katarek precz!!!!

a ze mnie zadna modelka hihi, to byl moj pierwszy raz, fajna przygoda i tyle, pozatym za stara juz na modelke jestem 26 latek mi stuknelo wiec chyba na modelke to za duzo , chyba ze do jakis kremow przeciwzmarszczkowych hehehe

no ale dziekuje za mile slowa , jak bede miala fotke , znaczy juz mam sporo ale musze je jakos inaczej wam udostepnic , to wam pokaze ,
bo zmienilam kolor wlosow na jasne , takie toffi a nie braz jak w niku

ok buziaczki kobietki , trzymajcie sie mocno:-) :-)

hejka witajcie o tak pięknym słonecznym poranku ja już wstałam i szykuję się do pracy życzę wam miłego dzionka jak wrócę to napewno się odezwę PAPAPAPA całusków 102

Witaj Dorapio!!
Witajcie staraczki!!!

Ja tez zbieram sie do pracki, mezus zaraz mnie odwiezie bo pozyczam moj samochod siostrze a na autobus nie chce mis sie isc...

Witajcie dziewczynki w tak przepiękny poranek :-):-):-):-):-):-):-):-).
Jak Wam się spało?
Puchatko gratuluje nowej pracy i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
NieSamowita jak samopoczucie?
dorapio witaj i życzę Ci abyś nie siedziała długo w tym pokoju
mufko, gosia_pl, wagnies, Attata, asia, sreberko,Kiniusia,telma
i wszystkie inne staraczki, mamusie witajcie!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witaj NieSamowita :-):-):-).
Spało mi sie dobrze, położyłam głowę do poduszki i obudziłam sie rano :-D:-D.
U mnie zapowiada sie piękna pogoda, słonko świeci, i jest cieplutko :happy::happy::happy::happy::happy::happy:.
Co do prawo jazdy ciężko teraz zdać za pierwszym razem :no::no::no:.
Ja zdawałam w 2003 roku, jeszcze przed wprowadzeniem tych nowych przepisów i zdałam za drugim razem ;-).

Do góry