hej kobitki
Witaj Dorapio-cieplutko cie witam i zycze powodzenia z zafasolkowaniem, mam nadzieje ze sie nie zasiedzisz na tym watku:-) , bo przeciez zawsze mozesz tez wpadac jak zafasolkujesz , tak jak Ataata albo inne dziewczyny , ktore troszke juz chyba o nas zapomnialy
aaa bym zapomniala Kindzia czekam na te fluidki w maju , mam nadzieje ze dostane ta obiecana ekstra porcje :-)
Kiniusia witaj , dawno cie nie widzieli heheh, no ale super ze juz twoj komp sprawny, mam nadzieje ze sie nie przerazisz ta iloscia postow ktore dziewczyny tu namazaly
Sreberko te kociaczki sa przesliczne , takie malutkie cudenka:-)
Niesamowita- nie czuj sie urazona, wiem ,ze chcialas dobrze, no ale to forum ma inny watek, wiec to tak wygladalo dziwnie, a z reszta pewnie sa tu osoby a moze i nie ktore nie sa wyznania katolickiego, no ale ok , nie smuc sie tylko dalej rozsylaj nam te pozytywne usmieszki
asilac-dzieki- pamiatka na pewno przepikena, meza mam kochanego to fakt, nadal jestem podekscytowana tym bardziej ze dowiedzialam sie nie dawno , ze gosc chce mnie na okladke magazynu , wiec jeszcze bardziej jestem happy :-) ten magazyn mozna tez kupic w polsce , ale tylko w wawie , szkoda , a jak masz ochote to nazywa sie Express, bo wiem ze mieszkasz w warszawie o ile sie nie myle
ok dobranoc dziewczynki,pozdrawiam cala reszte-i juz uciekam :-) :-) cala happy bo u mnie to slonce dzis przepiekne i chyba 20 stopni na plusie