reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dorapio no niestety to efekt rozwoju cywilizacji... a cos o tym wiem... jestemy malzenstwem juz prawie 4 lata i tak z przerwami staramy sie... na razie z marnym skutkiem :-( obys Ty nie musiala tego wszystkiego przechodzic!!!!

reklama
Dziewczynki życzę miłej nocki juto się odezwę jak wrócę z pracki cieszę się że do was przyłączyłam i mam nadzieję że bedziemy miałały w sobie 10000% wsparcie ;-)

no wiec to z jesiennego rzutu u mojej babci.....
kot1.jpg

kot5.jpg

a to mamusia
kot2.jpg

wiec jak zauważasz nigdy nie wiadomo co wyjdzie

hej kobitki
Witaj Dorapio-cieplutko cie witam i zycze powodzenia z zafasolkowaniem, mam nadzieje ze sie nie zasiedzisz na tym watku:-) , bo przeciez zawsze mozesz tez wpadac jak zafasolkujesz , tak jak Ataata albo inne dziewczyny , ktore troszke juz chyba o nas zapomnialy:baffled:

aaa bym zapomniala Kindzia czekam na te fluidki w maju , mam nadzieje ze dostane ta obiecana ekstra porcje :-)

Kiniusia witaj , dawno cie nie widzieli heheh, no ale super ze juz twoj komp sprawny, mam nadzieje ze sie nie przerazisz ta iloscia postow ktore dziewczyny tu namazaly:szok:

Sreberko te kociaczki sa przesliczne , takie malutkie cudenka:-)

Niesamowita- nie czuj sie urazona, wiem ,ze chcialas dobrze, no ale to forum ma inny watek, wiec to tak wygladalo dziwnie, a z reszta pewnie sa tu osoby a moze i nie ktore nie sa wyznania katolickiego, no ale ok , nie smuc sie tylko dalej rozsylaj nam te pozytywne usmieszki :)

asilac-dzieki- pamiatka na pewno przepikena, meza mam kochanego to fakt, nadal jestem podekscytowana tym bardziej ze dowiedzialam sie nie dawno , ze gosc chce mnie na okladke magazynu , wiec jeszcze bardziej jestem happy :-) ten magazyn mozna tez kupic w polsce , ale tylko w wawie , szkoda , a jak masz ochote to nazywa sie Express, bo wiem ze mieszkasz w warszawie o ile sie nie myle

ok dobranoc dziewczynki,pozdrawiam cala reszte-i juz uciekam :-) :-) cala happy bo u mnie to slonce dzis przepiekne i chyba 20 stopni na plusie

reklama
ataata pozdrawiam Ciebie i fasolinkę bardzo gorąco:-) i proszę się dobrze odżywiać!!!!!!

sreberko śliczne kociaki, słodycz, aż chce się je przytulić:happy:

asialc trzymaj się kochana, wszystkiego dobrego:-)

gosiu brawo:-):-):-)no to mamy modelkę na forum, okładka, no,no kochana to już nie przelewki, pozdrawiam, poza tym uważam że taka sesja to świetny prezent:happy:

dorapio witam Cię bardzo serdecznie, mój staż w staraniach to 14 cykli, aktualnie mam @ i obiecałam sobie że to moja ostatnia:-):-):-) pozdrowionka

kiniusia hej, hej i pojawiaj się częściej:tak::tak::tak:

wagnies, niesamowita, isikora, kindzia witam:-)

puchatko i co z tą pracą? daj szybko znać;-)

telma a co u Ciebie?

Do góry